Η αναζήτηση βρήκε 391 εγγραφές

Return

από astral
Δευ 13 Οκτ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Είναι καλύτερη ομάδα η Δανία.

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικός ο Γιοβάνοβιτς αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι προπονεί εθνική ομάδα και όχι σύλλογο.
Η ομάδα δεν έχει πολύ χρόνο μαζί και οι παίκτες είναι αυτοί που είναι, οπότε θα πρέπει να βρει τρόπο και να τους ζητάει πράγματα που μπορούν ...
από astral
Δευ 13 Οκτ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δε θα βρείς πάνω από 1-2 αλλα είναι αρκετό για να αρχίσει ο ίδιος κύκλος ξανά και να διαβάσουμε 5-6 σελίδες τα ίδια.

Aς κάνουμε λίγη υπομονή, να τελειώνει η ιστορία, να ξεκινήσει η δουλειά και να έχουμε να συζητάμε πιο ουσιαστικά πράγματα και όχι θεωρίες.
από astral
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μπράβο, ας μιλήσουμε 5-6 σελίδες για το Σαββίδη, τη ΝΔ και το Μαρινάκη στο νήμα του μπάσκετ. Δεν έγινε κατανοητό τις πρώτες 20 φορες
από astral
Πέμ 16 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Το θεμα ειναι να μην κανει κανενας ινφλουένσερ/δημοσιογραφος/γιουτουμπερ ή οποιοσδήποτε τον μπάτσο για το ποιος είναι η δεν είναι ΠΑΟΚ και μάλιστα με τρόπο λαικίστικο σε timing καθόλου τυχαίο.

Τράβα έξω από το γήπεδο κυριε ινφλουένσερ/δημοσιογραφε/γιουτουμπερ και ρώτα σε ποιον ανήκει ο ΠΑΟΚ και θα ...
από astral
Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μιλάμε για ανθρώπους που όρισαν πενταμελή επιτροπή με τρία μέλη, ο άλλος δήθεν παραιτήθηκε αλλά δεν έχει πάει πουθενά, μας φλόμωσαν για αυστηρές διορίες, κανόνες και ρίτρες αλλά δεν έχουν κρατήσει μιση προθεσμία και τελικά φταίει η ΠΑΕ που (οντως) άργησε ενώ αυτοι ήταν με φτερά στα πόδια έτοιμοι για ...
από astral
Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Θα τα καθορίσει όλα η πενταμελής των τριων και μετα θα σηκωθεί ο Καφκα απο τον ταφο να γραψει το σηκουελ.
από astral
Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

θα μας ενημερώσει η ομάδα αλήθειας από τα λιντλ οταν πέσει η γραμμή. προς το παρον ησυχία
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

meanwhile, ο "λαός" του:
Мир έγραψε: Παρ 17 Οκτ 2025, 13:54 100-150 συγγενείς και φίλους από το Λακκωμα, 20-30 συνδεσμιτες σε 3-4 προεδρία
Λογικά θα είναι έξαλλος ο Aντωνης που 5 (ούτε καν) νοματαίοι παίρνουν αποφάσεις στο όνομα του λαου του ΠΑΟΚ.
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Να το βγάλουμε σε δημοπρασία
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

οποιος προσφερει τςι εγγυησεις εκεινος θα παρει το γηπεδο...
ο Τελης εχει 200 μυρια για εγγυηση, ο Ιβαν εχει τοσα? αν εχει ας το παρει ο Ιβαν

Δινω 250 και το παιρνω εγω,πουλαω απο δευτερα τις λιριτσες μου και εχω ζεστο κασερι. :lol:

Το παίρνεις 200 από τον Ivan και το πουλάς 300 στον Τέλη ...
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο ερώτημα είναι γιατί να επιλέξει κάποιος να γελοιοποιείται υποστηρίζοντας και δικαιολογώντας τη γελοιοτητα που βλέπουμε μπροστά στα μάτια μας.
από astral
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Α.Σ. προτιμάει κάποιον άλλον ( που δεν το κάνει τουλάχιστον στις ανακοινώσεις του )

Mε τις υπογραφες του ομως?

Με την παραδοχή λοιπόν ότι θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και επειδή αυτό είναι πολύ αόριστο, θέλω να ολοκληρωθεί το γήπεδο αν ξεκινήσει να χτίζεται, αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ...
από astral
Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:41 προσοχη στα τελευταια λεπτα του πρωτου ημιχρονου!
:opaokara:
από astral
Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Τσοχο σκάσε λίγο γτ μπελά σου