Η αναζήτηση βρήκε 83 εγγραφές
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 15:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Γέμισε ο τόπος φιλόσοφους που δεν έχουν χειριστεί ούτε αγορά αυτοκινήτου μεταχειρισμένου, αλλά έχουν άποψη για τον τρόπο που χειρίζεται η ΠΑΕ υπόθεση μεταγραφικής βόμβας. Είχαμε τους αναλυτές λογιστές, ήρθε η βόμβα ζαφειρη μεταμορφώθηκαν σε αναλυτές σωστής στρατηγικής και συμβουλευτικής. Τουλάχιστον ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβαζετε δεξια και αριστερα ρε σεις, ακουτε τον εναν, ακουτε τον αλλον, εγραψε στο viber ο ενας αυτο, εγραψε στο fb o αλλος το αλλο, εκανε σχολιο ο ταδε, εβαλε φωτογραφια προφιλ ο αλλος.....
...αληθεια μαγκες μου ηρεμηστε λιγο για το δικο σας καλο.
Μπαινετε στο τρυπακι που θελουν ολοι αυτοι που ...
...αληθεια μαγκες μου ηρεμηστε λιγο για το δικο σας καλο.
Μπαινετε στο τρυπακι που θελουν ολοι αυτοι που ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικάρια είναι κουραστικό να μπαίνουμε να μάθουμε κάτι νέο και να βλέπουμε παράθεση με τέσσερις - πέντε απαντήσεις μέσα.
Γεμίζουν οι σελίδες χωρίς νόημα.
Γεμίζουν οι σελίδες χωρίς νόημα.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
στα 100 χρονια της ομαδαρας μας στηριζω με λυσσα μεχρι και τον θενκγκοντ αμαφουλε αμα λαχει
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ώρα διαλλειμα!!
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξενέρωμα.
Και υπεραξία πληρώσαμε και τον παίχτη κράτησαν για πάνω από μισή σεζόν,μας χόρεψαν κανονικά οι μπάσταρδοι.
Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να έρθει ο παίχτης άμεσα.
Τώρα να πιάσουν τον Ρώσο να βρει ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του για φέτος, να απαλλαγούμε από την τουριστική παρουσία του ...
Και υπεραξία πληρώσαμε και τον παίχτη κράτησαν για πάνω από μισή σεζόν,μας χόρεψαν κανονικά οι μπάσταρδοι.
Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να έρθει ο παίχτης άμεσα.
Τώρα να πιάσουν τον Ρώσο να βρει ομάδα να καλύψει το συμβόλαιο του για φέτος, να απαλλαγούμε από την τουριστική παρουσία του ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως το πες αυτό αντιχριστε; (Αλά Βέγγος)

- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σίγουρο πάντως είναι, πως και τα επόμενα τρία παιχνίδια θα τα παίξουμε όπως ακριβώς τα παίξαμε μέχρι τώρα, με μοναδική πιθανή προσθήκη τον Γιακουμάκη, για όσα λεπτά μπορεί να αγωνιστεί.
Αποκλείεται να προλάβουν να φέρουν άλλον που θα μπορέσει να παίξει στα επόμενα τρία παιχνίδια.
Υποθέτω πως ...
Αποκλείεται να προλάβουν να φέρουν άλλον που θα μπορέσει να παίξει στα επόμενα τρία παιχνίδια.
Υποθέτω πως ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μαυροπάνος είναι ένα στόπερ μιας χρήσης, που το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει βγάλει με 3αδα στα στόπερ στη Γερμανία.
Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου αν χάλασε κάτι και αν υπήρξε ενδιαφέρον, πιστεύω πως δεδομένου και του γεγονότος πως ο Λόβρεν μας τελειώνει του χρόνου, πρέπει να ...
Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου αν χάλασε κάτι και αν υπήρξε ενδιαφέρον, πιστεύω πως δεδομένου και του γεγονότος πως ο Λόβρεν μας τελειώνει του χρόνου, πρέπει να ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μεγάλο μας θέμα αγωνιστικά είναι πως χάσαμε δύο μεταγραφικές περιόδους τζάμπα. Χωρίς καμία προσθήκη στο κορμό της ομάδας.
Η ομάδα είναι ίδια με πέρσι το καλοκαίρι. Ακόμα ψάχνεις τον αντικαταστατη του Κουλιε. Ακόμα ψάχνεις βασικό ΣΤΑΘΕΡΟ επιθετικό. Ακόμα ψάχνεις τον μέσο που θα πάρει σιγά σιγά τη ...
Η ομάδα είναι ίδια με πέρσι το καλοκαίρι. Ακόμα ψάχνεις τον αντικαταστατη του Κουλιε. Ακόμα ψάχνεις βασικό ΣΤΑΘΕΡΟ επιθετικό. Ακόμα ψάχνεις τον μέσο που θα πάρει σιγά σιγά τη ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα ρε τοσα αλανια πηγαν αεροδρομιο ,ενα τσακαλακι δε βρεθηκε να τον κανει
τσακα πικο τον Ζαφ ? Κι ασε τους Τσεχους να περιμενουν
τσακα πικο τον Ζαφ ? Κι ασε τους Τσεχους να περιμενουν
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Αύγ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα, χωρίς να ξέρω τίποτα, το στοπερ που χτυπάμε είναι ο δανεισμός του Μσυροπανου και θεωρώ οτι έχει ψηθεί κιόλας απο τους πολλούς διεθνείς συμπαίκτες του που παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Είναι και ο λόγος που (αν) θα έρθει στον ΠΑΟΚ και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα.
Πήγα σήμερα αποθήκη έλεγξα τις ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.