Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρούμε ότι ο Γιακουμακης θα είναι η μόνη μεταγραφη στη θέση του φορ;
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ pagotatzis , ο Ραζβάν δεν θέλει καν τρίτο στο ρόστερ του χαλάει το μοίρασμα των λεπτών, αρκεί οι δύο να είναι αξιόπιστοι.
Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος
Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα ...
Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος
Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι . Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
Έτσι όπως ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κάνει ο Λιβαι Γκαρσία στον ΠΑΟΚ;
Επιθετικός που δεν μπορεί να κάνει πλασέ, μόνο μυτο; ...
Όσο για την ταχυδυναμη... τι να πει κανείς;
Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν δεν μπορεί να κάνει οδηγημα σωστό και έβγαινε με την μπάλα άουτ 9/10 φορές; Και τι να την κάνω τη δύναμη όταν 9/10 επαφές του ...
Επιθετικός που δεν μπορεί να κάνει πλασέ, μόνο μυτο; ...
Όσο για την ταχυδυναμη... τι να πει κανείς;
Τι να την κάνω την ταχύτητα όταν δεν μπορεί να κάνει οδηγημα σωστό και έβγαινε με την μπάλα άουτ 9/10 φορές; Και τι να την κάνω τη δύναμη όταν 9/10 επαφές του ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφετε , γράφετε , γράφετε .. Να πούμε και κανένα δεδομένο;
1) Ακόμη για τον Γιακουμάκη διαβάζουμε για λεπτομέρειες που απομένουν. Μερα και ώρα άφιξης δεν έχουμε. Δέκα μέρες σέρνεται το ζήτημα.
2) Χαφ δεν έχουμε. Γράφετε για Ζαφειρη κλπ, κατά τη γνώμη μου περίπτωση με μηδενικές πιθανότητες να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Φίλε ο Φουρτουνης θα έρθει τελικά;ReignMan έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 00:26 Εγω ξερω απο μελος εδω μεσα εμπιστη πηγη οτι δεν εγινε προταση 9 εκαχαχαχατομυρια
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
@charisiad κάτσε μια βδομάδα έξω, να κάνεις κάνα μπανάκι!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ακόμη και ο Odi έχει θετική διάθεση 

- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και 7 μέρες όταν έφτασε στα αυτιά μου είπα αποκλείεται. Εμάς βρήκατε; Παίζεται με τον πόνο μας;
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Δήλωση κυριαρχίας από Σαββίδη .
Δήλωση στον ανταγωνισμό ότι τώρα ξεκινάει η νέα εποχή
Δήλωση στους αμφισβητίες μέσα στον οργανισμό ( κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς αν δείτε και την πρώτη μου ανάρτηση εδώ μέσα ότι κούρασε η μεταγραφική πολιτική του Ιβάν Σαββίδη)
Πάμε να τα γαμησουμε όλα
Την ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταπληκτικό το βίντεο όντως. Και για πείτε, στα ματς με το χαρτί δε φωνάζουμε ξανά το "κλέφτες-κλέφτες" ή το φωνάζουμε και σε αυτόν "όχι αγόρι μου εσένα, τους άλλους λέμε";
Φαντάσου υπερπαραγωγή στου Ζαφείρη....
Λογικά γκεστ Ζαφείρη Μελά με φανέλα στα αποδυτήρια και τον άλλον Ζαφείρη με ...
Φαντάσου υπερπαραγωγή στου Ζαφείρη....
Λογικά γκεστ Ζαφείρη Μελά με φανέλα στα αποδυτήρια και τον άλλον Ζαφείρη με ...