Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εβρίτη πες κανα νέο ρε.
Οι έως τώρα κινήσεις μιλούν από μόνες τους για τη διάθεση που υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ καταφέρνει μέχρι τώρα να πάρει τις πρώτες του επιλογές στις θέσεις που επιθυμεί ενίσχυση και είναι το πιο σημαντικό.
Στόχος είναι να γίνει και κάτι ακόμη μέχρι να φύγει η ομάδα για Ολλανδία ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος πωλείται. Εμενα με πείραξε που περσυ βγήκε μόνο ο καμαρα από τόσες μεταγραφές. Τωρα ν πήρε 50 10 η 30 ή έδωσε 150 στα @@ μου φίλε.
Έχω κουραστεί με την κλάψα και είναι εντυπωσιακό και το έχουμε ξεναπει και εκεί φαίνεται βέβαια ότι εδώ στο διαδίκτυο και τα ράδια ...
Έχω κουραστεί με την κλάψα και είναι εντυπωσιακό και το έχουμε ξεναπει και εκεί φαίνεται βέβαια ότι εδώ στο διαδίκτυο και τα ράδια ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω Akpom!
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ με άλλο γελάω.
Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.
Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν ...
Όταν βγαίνει ένας δημοσιογράφος και γράφει για πώληση ή κάτι γενικά που δεν μας αρέσει τότε είναι ΑΡΔ, δεν ξέρει την τύφλα του, θέλει να κάνει κακό στον Ιβάν, κλπ.
Όταν βγαίνει και μεταφέρει είδηση "δώκαμε 2.1Μ αλλά να δεν ήθελε το παιδί", οι ίδιοι ακριβώς που έκραζαν πριν ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προφανώς και καιγόμαστε για φορ. Χαφ και στόπερ ακολουθούν, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν μπορεί να περιμένει.
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής κάνει λόγο για φορ που αγωνίζεται στην Ιταλία από το ξεκίνημα της καριέρας του. Βασικότατος στην ομάδα που αγωνίζεται και με αρκετές συμμετοχές ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα παιδιά! Μετά από δύο χρόνια απουσίας είπα να επανέλθω.
Στόπερ, χαφ και φορ επιπέδου οπωσδήποτε σύντομα!
Στόπερ, χαφ και φορ επιπέδου οπωσδήποτε σύντομα!
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν η ομάδα λειτουργεί σωστά δεν υπάρχει σχεδόν καμία τρύπα.
Την χρονιά του πρωταθλήματος οι μεταβάσεις που φάγαμε με ανισορροπία ηταν ελάχιστες.
Κανένας παίκτης όσο γρήγορος και να είναι δεν μπορεί να καλύψει όλα αυτά τα στρέμματα γηπέδου αν δεν γίνεται σωστή δουλειά.
Βέβαια ένας μόνο παίκτης ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...
Αυτό το ποστ είναι είτε κατευθυνόμενο, είτε επιδιώκει να προκαλέσει καυγά / γκρίνια /μιζέρια είτε απλά ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι στην βιλα Γαληνη πηγε ο σερβιτορος να παρει παραγγελια
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
και του λέει ο Βάνιας
Τσάι,φρυγανιες,βουτυρο,μαρμελαδα,φορ και χαφ
και γρηγορα γιατι εχω μια υποχρεωση να διεκπεραιωσω
Agios speaking
- Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώντας τον Μαροκινό πιο εφικτή περίπτωση, μου φαίνεται παράλογο να αποκτηθεί τώρα, μετά από τόση αναμονή. Αν ήταν να έρθει, να ερχόταν από την πρώτη μέρα προετοιμασίας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Και πως το λέω τώρα στην 9χρονη κόρη μου ;
Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
Που πήγαινε στο σχολείο στο νομό Κορινθίας με μπλούζα και χαρτάκια Κωνσταντελιας.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η 4άδα σου είναι του επιπέδου Μειτέ-Καμαρά-Οζντόεφ-Γκλεν δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να προωθήσεις κάποιον πιτσιρίκο για 5ο.
Μιλάμε για 4 εν δυνάμει βασικούς, ποιος άλλος θα δεχτεί να ρθει και να είναι πίσω από αυτή την 4άδα.
Επίσης, αν δεν έγινε κατανοητό από το προηγούμενο ποστ μου, ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
ο prist64 εδωσε κανα γριφο?εχει μερες να εμφανιστει.
Ρωτησα και προχθες; Γιατι; Τι τον επικαλειστε και τον παπα και τον Ολλανδο;
Αφου η παγιωμενη αποψαη ειναι οτι δεν υπαρχει σαλιο και οτι η ΠΑΕ κοροιδευει.
Και να βγει να σας πει ο Ολλανδος πχ οτι προθεση της ομαδας ειναι να δωσει ακομα και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται;
Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.
Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω ...