Η αναζήτηση βρήκε 60 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Άραγε ήταν πιο ηλίθιος ο Τσιφτσής που έκανε τέτοιο παιδιάστικο λάθος ή ο Καμαρα που ήθελε στο 90 πανηγύρια; Ντροπή σε όλους. Είχαμε τις μαλακιες με τον γερομεγιεφ ήρθε το αποψινό μένει μόνο το κυριακάτικο με το λέσι το βαζελο. Ντροπή ρε
- Παρ 19 Δεκ 2025, 01:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Μιλκο ξεμιλκο θέλω να δω αν γίνει καμμία μαλάκια και φτάσουν εκεί που δεν φτάσαμε τι θα λένε όλοι όσοι έχουν εδώ ονειρώξεις περί Ευρώπης και δεν τη βλέπουν ως τροχοπέδη για τους εγχώριους τίτλους που μας λείπουν. Μάρτιο θα παίξουν οι κωλοφαρδοι και θα είναι χαλαροί και ωραίοι, και προνόησαν να έχουν ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
Ναι, να μην παίξει ο Μύθου που ταράχτηκε ψυχολογικά επειδή έχασε δύο γκολ και να παίξει το άλλο το ρωσικό πολυβόλο που έχει ματώσει τα δίχτυα. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μη δω τις κραυγαλέες μαλακιες του τελευταίου καιρού. Τις γιορτές μας τις γαμησαν ούτως ή άλλως
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 29 Δεκ 2025, 01:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Εγω στα περι αεχ (και ως αεκτσης μεχρι τα 7 μου λογω οικογενειας απο την Πολη στο Παλαιο Φαληρο Αττικης οπου ειναι σχεδον ολοι) ελεγα στα ξαδερφια μου προσπαθωντας να ειμαι δικαιος.
Οποιος κερδιζε το δικαστηριο απο τους δυο μας θα εβγαινε χαρτινος (στη συζητηση περι ξυπνηματος με αλλους βαθμους και ...
Οποιος κερδιζε το δικαστηριο απο τους δυο μας θα εβγαινε χαρτινος (στη συζητηση περι ξυπνηματος με αλλους βαθμους και ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
@ Gervasio Artigas: Διακοπη με τη λογικη πως χτυπησε καποιος απο την ομαδα. Οχι δικη μου λογικη.
Πιο κατω εξηγω τις παρατυπιες σε σχεση με την περιπτωση Ιβιτς.
@ Afanas: Α, ακομα χειροτερα δηλαδη. Δεν ηξερα καν πως αγωνας που δεν αρχιζει δεν γινεται να διακοπει βασει νομου.
Και σε αυτο που ...
Πιο κατω εξηγω τις παρατυπιες σε σχεση με την περιπτωση Ιβιτς.
@ Afanas: Α, ακομα χειροτερα δηλαδη. Δεν ηξερα καν πως αγωνας που δεν αρχιζει δεν γινεται να διακοπει βασει νομου.
Και σε αυτο που ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε leomatos καταλαβαίνω την οπτική σου και θέλω τόσο πολύ να ταυτιστώ μαζί σου αλλά αδυνατώ..
αυτή η "ανισορροπία" που μας δημιούργησε αυτή η ΚΛΟΠΗ δεν ξεπλένεται ούτε με 100 καθαρά και δίκαια δικά μας συνεχόμενα πρωταθλήματα..
αυτό το στίγμα, αυτός ο λεκές ξεπλένεται και πληρώνεται μόνο με το ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 02:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Τσουρεκια ή οχι, ειδαμε πως οταν μπηκε στον τελικο που χασαμε απο το χαρτι προλαβαμε και ειδαμε σε 5-6 λεπτα πως παιζει ενας φορ με τους πουθεναδες που ειχαμε και που εχουμε μεχρι τωρα. Καλος χρυσος ο Λουτσος και μακαρι να μεινει για παντα (το εννοω) αλλα οι εμμονες ειναι εμμονες. Ο Τζιμας χαθηκε ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD
Για ποιο λόγο οι Βοϊδοβλαχοι δεν μας έδωσαν ούτε μεμονωμένα εισιτήρια; Νομίζω οι πουτανες με τα κίτρινα πήρανε κανονικά. Και οι δύο τους. Βλέπω το ματς σε ξενοδοχείο στην Πόλη και με ρωτάνε γιατί φωναζω
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Εχει χαλασει το μουσλούκι μου. Χυνω ασταματητα
- Παρ 23 Ιαν 2026, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τι ζουμε ρε φιλε...
Να χορταινεις μπαλα, να καβλωνεις με την ομαδα και να ξενερωνεις που ηρθε η ληξη. Να μην ξερεις ποιον να διαλεξεις mvp, να διψας για τον επομενο αγωνα. Να αισθανεσαι γεματος. Να ξαναλες κωλοπαιδι τον γιο σου που εμαθε στον αφρο και δεν περασε τα πετρινα που ασπρισαν τα μαλλια σου ...
Να χορταινεις μπαλα, να καβλωνεις με την ομαδα και να ξενερωνεις που ηρθε η ληξη. Να μην ξερεις ποιον να διαλεξεις mvp, να διψας για τον επομενο αγωνα. Να αισθανεσαι γεματος. Να ξαναλες κωλοπαιδι τον γιο σου που εμαθε στον αφρο και δεν περασε τα πετρινα που ασπρισαν τα μαλλια σου ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!!! Τι μπαλατα ηταν αυτη, τι total football τι αυτοματισμοι, να χαμε χιλια ματια!!!!
Αυτο για τις ισπανικες ομαδες λογικο ειναι...
Tumba σημαινει ταφος στα ισπανικα (δεν ξερω τη γλωσσα, αλλα ειναι trivia που θυμαμαι απο το παλιο ενδοξο ΠΑΟΚ Εμπιστευτικο :lol: :lol: )
Απο το ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 02:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Να εχεις χορτασει στο καλυτερο εστιατοριο, να φευγεις ενθουσιασμενος και στο τελος να καταληγεις σε ενα πατσατζηδικο της κακιας ωρας διπλα στους κερχανεδες και να τρως χλιαρο εμετο. Τετοια ηταν τα δυο παιχνιδια. Και η διαφορα μας ειναι ενας βαθμος...
Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω να χανουμε απο ...
Πραγματικα δεν μπορω να φανταστω να χανουμε απο ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Καλη καρδια. Ασ το να παει...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Δυσκολος αγωνας για τους λογους που ολοι ξερουμε. Δεν χωραει κρητικης.
Οι επομενοι αγωνες εχουν μεγιστη σημασια, κυριως της Τεταρτης γιατι δεν χωραει αλλη αποτυχια με τους συγκεκριμενους.
@ Γερασίμου σε ευχαριστω που με καταλαβες και με υπερασπιστηκες.
Οι επομενοι αγωνες εχουν μεγιστη σημασια, κυριως της Τεταρτης γιατι δεν χωραει αλλη αποτυχια με τους συγκεκριμενους.
@ Γερασίμου σε ευχαριστω που με καταλαβες και με υπερασπιστηκες.