Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 42. Dominik Kotarski
Ημαρτον! Ο Τζολακης εχει αμυνα μπροστα του, οχι αλχημειες. Καλα κανει και φευγει ο ανθρωπος με κατι τετοια. Ο καλυτερος τερματας που ειχαμε ποτε βγαινει αχρηστος για να χαρουμε με πενταροδεκαρες (που δεν μπαινουν στην τσεπη μας). Μαυρη μερα
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δεν γουσταρω τον Μακιαβελι, κανενας σκοπος δεν αγιαζει τα μεσα, θρησκος δεν ειμαι, αλλα ειμαι φολα Σελτικ οχι γιατι ειναι του ιδιου θρησκευματος αλλα γιατι δεν εδωσαν κωλο στα κουφαρια του Μπακινχαμ και τιμησαν τα κοκκαλα του Μπρους και του Ουαλας. Σημερα δεν εχει οπαδικα, ψοφο στο γειτονα και την ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Βάζελοι είναι κάτι σαν τρίτα ξαδέρφια του τσάρου που 60 χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση νόμιζαν ακόμα πως είναι κάποιου είδους ευγενείς. Έχουν ένα ύφος λες και τους χρωστάει η ιστορία, την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη δεν τους έχει πλέον σε καμία υπόληψη.
οι βαζελοι ειναι σαν κατι ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω ετσι νομιζω γιατι ειναι αφελεις οι αντιπαλοι. Ειδα και τη Σελτικ με το χαρτι. Ο Καραναμπασης ηταν μαγκας και ασικης.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μαλλον ειδε το Μαρακι πως ειναι ακριβες οι μπουλντοζες για την κατεδαφιση.
Αν ισχυει η μαλακια που διαβασαμε, ας πουλησουμε το δευτερο κεφάλι από τον αετό. Τη βγάζει και με ένα...
Αν ισχυει η μαλακια που διαβασαμε, ας πουλησουμε το δευτερο κεφάλι από τον αετό. Τη βγάζει και με ένα...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως και να εχει, ο μονος που δεν φταιει ειναι το παιδι. Όπως και ο Τζιμας που κανονικα θα πρεπει να ακουει ΠΑΟΚ και να φευγει μιας και δεν πηρε ευκαιριες. Ο Ντελιας πηρε ευκαιριες (επειδη δεν γινοταν κι αλλιως) αλλα απο περυσι θα επρεπε να ειχε στηριχθει αναλογα...
Το να μην εχει μια η ΠΑΕ που ...
Το να μην εχει μια η ΠΑΕ που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Φεύγω από τη δουλειά παρακαλώντας να μου τη βγει κανένας στο δρόμο να του πάρω την ψυχή. Ο δρόμος γεμάτος κουλες λεβιεδες σαραντακιλους με medium φανέλες της φλοριτζιναλ. Δεν θέλω πολύ, και θα μου βγει σε κακο γιατί είναι πολλοί. Μπαίνω σπίτι και βλέπω άκυρο το ρεζιλικι με το Ντελια και ανατροπή του ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγοχυνοντας στο τείχος των δακρύων...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω το σοκ μερικών.
Διατηρησε το αήττητο και τώρα θα αραζ' ο φουκαραζ, το δύσκολο δεν ήταν με την Αραζ, αλλά μην τύχει στο τέλος κανένα μπαράζ με κομποτιακο και μετά να να βαραζ το κεφάλι σου στον τοίχο. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι με παραζ κι ας είναι και ισοπαλία. Και ...
Διατηρησε το αήττητο και τώρα θα αραζ' ο φουκαραζ, το δύσκολο δεν ήταν με την Αραζ, αλλά μην τύχει στο τέλος κανένα μπαράζ με κομποτιακο και μετά να να βαραζ το κεφάλι σου στον τοίχο. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι με παραζ κι ας είναι και ισοπαλία. Και ...