Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές
- Παρ 08 Μάιος 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Ενας ξαφνικός και ανεξήγητος πριαπισμός με έπιασε. Αφιερωμένο το ξεκωλιασμα των πράσινων στο αυτό που τον πέταγε αυτόν που έκανε τη μετάδοση μέσα από τη 13
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Φιλε Σκαρτάδο, το 18 δεν παρατησε την Ευρωπη. Προτιμησε να τα δωσει ολα απεναντι στο να περασει απλα τους ομιλους του Εουρωπα. Κατι που θεωρω λογικο, και ελπιζω να το ξανακανει. Αυτος ή οποιος αλλος ερθει. Το 24 ναι μεν παιξαμε Κονφερενς (το μονο κυπελλο που ταιριαζει σε ελληνικη ομαδα) αλλα ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Μην κρυβουμε τη δικη μας την ξεφτιλα στις δεδομενες ξεφτιλες αλλων. Ειχαμε την ευκαιρια να μη φτασουμε εδω. Τωρα φταινε οι πηλιοι και οι ροντινεηδες
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πανω που νομιζα πως οι γυναικωτοι ηταν χθες στη γιουροβιζιον…
Ο αγωνας τελειωσε, καποιος βρηκε φταιχτη το διαιτητη. Τα παλικαρια μας δε φταινε. Εγω εχω να υποστω και τη φιεστα κατω απο το σπιτι μου.
Ας φαω μπαν για το γυναικωτοι. Ετσι τους βλεπω.
Ο αγωνας τελειωσε, καποιος βρηκε φταιχτη το διαιτητη. Τα παλικαρια μας δε φταινε. Εγω εχω να υποστω και τη φιεστα κατω απο το σπιτι μου.
Ας φαω μπαν για το γυναικωτοι. Ετσι τους βλεπω.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και αντε και εφυγε ο Ραζβαν με τα κερατα. Ποιος βλακας θα ερθει να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα και να ειναι το αλεξικεραυνο του Παισιου; Θα θελει παικτες και εγγυησεις που ΔΕΝ θα του δοθουν. Εκτος κι αν ειναι κανενας νεος Μπερετας ή Σ(τ)ανογεβιτς που θα παει για τη μπαζα.
Υ.Γ. Χεσμενο τον εχω ...
Υ.Γ. Χεσμενο τον εχω ...