Η αναζήτηση βρήκε 110 εγγραφές

Return

από hawklord
Παρ 08 Μάιος 2026, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Ενας ξαφνικός και ανεξήγητος πριαπισμός με έπιασε. Αφιερωμένο το ξεκωλιασμα των πράσινων στο αυτό που τον πέταγε αυτόν που έκανε τη μετάδοση μέσα από τη 13
από hawklord
Τρί 12 Μάιος 2026, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Φιλε Σκαρτάδο, το 18 δεν παρατησε την Ευρωπη. Προτιμησε να τα δωσει ολα απεναντι στο να περασει απλα τους ομιλους του Εουρωπα. Κατι που θεωρω λογικο, και ελπιζω να το ξανακανει. Αυτος ή οποιος αλλος ερθει. Το 24 ναι μεν παιξαμε Κονφερενς (το μονο κυπελλο που ταιριαζει σε ελληνικη ομαδα) αλλα ...
από hawklord
Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

Μην κρυβουμε τη δικη μας την ξεφτιλα στις δεδομενες ξεφτιλες αλλων. Ειχαμε την ευκαιρια να μη φτασουμε εδω. Τωρα φταινε οι πηλιοι και οι ροντινεηδες
από hawklord
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πανω που νομιζα πως οι γυναικωτοι ηταν χθες στη γιουροβιζιον…
Ο αγωνας τελειωσε, καποιος βρηκε φταιχτη το διαιτητη. Τα παλικαρια μας δε φταινε. Εγω εχω να υποστω και τη φιεστα κατω απο το σπιτι μου.
Ας φαω μπαν για το γυναικωτοι. Ετσι τους βλεπω.
από hawklord
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Και αντε και εφυγε ο Ραζβαν με τα κερατα. Ποιος βλακας θα ερθει να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα και να ειναι το αλεξικεραυνο του Παισιου; Θα θελει παικτες και εγγυησεις που ΔΕΝ θα του δοθουν. Εκτος κι αν ειναι κανενας νεος Μπερετας ή Σ(τ)ανογεβιτς που θα παει για τη μπαζα.
Υ.Γ. Χεσμενο τον εχω ...