Η αναζήτηση βρήκε 467 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ανάρτηση που ταυτίζει Ιβάν με τον υπόλοιπο βόθρο είναι απλά κατάπτυστη και με προσβάλει σαν Παοκτσή!
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον έχουμε βγάλει απ το βρακι μας γιατί έχουμε πάθει πριαπισμό
Σε 16 μήνες από σήμερα το μέγιστο το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ξεκινάει και εσείς λέτε ότι θέλετε
Μεγάλη, τεράστια ημέρα για τον σύλλογο
Όσο για όσους ΑΣΧΕΤΟΥΣ μιλάνε για τις εγγυήσεις τι ακριβώς να εγγυηθεί ο επενδυτής όταν δεν έχει ...
Σε 16 μήνες από σήμερα το μέγιστο το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ξεκινάει και εσείς λέτε ότι θέλετε
Μεγάλη, τεράστια ημέρα για τον σύλλογο
Όσο για όσους ΑΣΧΕΤΟΥΣ μιλάνε για τις εγγυήσεις τι ακριβώς να εγγυηθεί ο επενδυτής όταν δεν έχει ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII

αν δεν μπορείτε να ...συνεννοηθούμε ...με τον γραπτό λόγο...
υπάρχει και το σχέδιο...

- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πούμε εδώ όμως ότι δεν είναι και πολύ τιμητικό σε εταιρεία πολλών εκατομμυρίων να πρέπει να υπάρχει ένας μπαμπούλας για να γίνονται (και να επικοινωνούνται) σωστά κάποια βασικά πράγματα και να τρέχουν ομαλά (χωρίς bottlenecks) κάποιες εταιρικές διεργασίες. Ας ελπίσουμε ότι αξιολογήθηκε σωστά η ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Για μένα είναι ξεκάθαρο οτι ζητήθηκε η απομάκρυνσή του από την "απέναντι" πλευρά, ως εκεχειρία.
Από τα πανηγύρια (είναι και βιαστικούληδες) αυτό βγαίνει.
Άσχετα για το ότι 25 χρόνια του έχω σύρει κάποια πράγματα.
Αυτό που είπε, καθότι προσφέρθηκε να ανασκευάσει και πριβέ, δεν είναι καν επιλήψιμο ...
Από τα πανηγύρια (είναι και βιαστικούληδες) αυτό βγαίνει.
Άσχετα για το ότι 25 χρόνια του έχω σύρει κάποια πράγματα.
Αυτό που είπε, καθότι προσφέρθηκε να ανασκευάσει και πριβέ, δεν είναι καν επιλήψιμο ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Ακόμη και μετά από 1 μήνα κρύβεται η όλη φάση σε μία μόλις φραση.
Τεχνηέντως βέβαια αποκρύπτεις το εξής στα λόγια του:
"Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα , γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο ...
Τεχνηέντως βέβαια αποκρύπτεις το εξής στα λόγια του:
"Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα , γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω τον τίτλο με αυτά που ζούμεrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Υγ πάντως άμα ήμασταν σειρά σε κανένα netflix το ένα επεισόδιο θα είχε μεγαλύτερη βαθμολογία από το επόμενο
Black and White Mirror
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες σκατα ελληνικά μιλάω μου φαίνεται.
Είδατε ελληνικό ρεπορτάζ να λέει ότι υπάρχει διάψευση Ή επιβεβαίωση από μεριά της ομάδας?
Εγώ δεν είδα.
Είδατε ελληνικό ρεπορτάζ να λέει ότι υπάρχει διάψευση Ή επιβεβαίωση από μεριά της ομάδας?
Εγώ δεν είδα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:58
- Jump to forum
- Jump to topic
They wanted to respect the wishes of the German (Εννοεί Greek) international, who had clearly positioned himself in favor of Stuttgart, albeit with great reluctance .
Παρότι με μεγάλη απροθυμία. Δηλαδή δεν ήθελε να πάει στην γερμανική ομάδα; Τότε ποιος τον πίεσε να πάει; Η Μαρία;
Πρέπει να βγει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα το μεσημέρι αισθανόμουνα όπως ακριβώς το μεσημέρι της 17ης Αυγούστου 2006... ηττημένος, ντροπιασμένος και αδύναμος. Προς Θεού, δεν συγκρίνω τις περιπτώσεις!!!! Καμία σχέση, ούτε στο αγωνιστικό, ούτε στο εξωαγωνιστικό, ούτε ως χαρακτήρες, καμία σύγκριση! Απλά, όπως τότε, ήταν αυτή η ρημάδα η ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν την σαπουνόπερα με έντονο σασπένς του Ντελια, ο κόσμος μιλούσε για τους παίχτες που λείπουν από το ροστερ... ένα χαφακι και έναν κιλλερ σίγουρα.
Τώρα ξαφνικά με ένα κόστος 800.000 - 900.000 το χρόνο δεν θα πάρεις κανέναν αλλά ο κόσμος θα ασχολείται με το ποιος έφταιγε για την σαπουνόπερα ...
Τώρα ξαφνικά με ένα κόστος 800.000 - 900.000 το χρόνο δεν θα πάρεις κανέναν αλλά ο κόσμος θα ασχολείται με το ποιος έφταιγε για την σαπουνόπερα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
την κυριακη μαλλον επικοινωνιακη κινηση τελη
Μύστα Κίδης οε οε οε οε οε οε οε οε οε
https://cdn.onsmd.gr/media/com_news/story/2019/12/31/659949/main/to_xarike ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ?
Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;
Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε κακώς του απαντάτε.
Εδώ δεν είναι τουίτερ να σου γράφει ο Sera επεξηγηματικά κι εσύ να κάνεις ερωτήσεις προβοκατόρικες.
Ξεκίνα να απαντάς πρώτα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί 1,5 μήνα και μετά θα δικαιούσαι να το παίξεις το παιχνίδι.
Πού είναι τα σχέδια, τί υπογράφτηκε με κατσαρή, ποιοι είναι ...
Εδώ δεν είναι τουίτερ να σου γράφει ο Sera επεξηγηματικά κι εσύ να κάνεις ερωτήσεις προβοκατόρικες.
Ξεκίνα να απαντάς πρώτα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί 1,5 μήνα και μετά θα δικαιούσαι να το παίξεις το παιχνίδι.
Πού είναι τα σχέδια, τί υπογράφτηκε με κατσαρή, ποιοι είναι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει ρευστότητα όμως. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.