Η αναζήτηση βρήκε 467 εγγραφές

Return

από vasgias
Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή δε βλέπω να μου απαντάει ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ θα πρότεινα σε κάποιον Admin να μετονομάσει το παρόν νήμα σε Ιβάν "Θα" Σαββίδης.
από renegade
Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Από τη στιγμή που μετά την εμφάνιση Μυστακίδη η ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε 2 ενημερώσεις (με λέξεις όπως "άμεσα"), σε δημοσίευση μακετών και σε επίσημη δήλωση του Ιβάν, το να μην έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο χρηματοδότησης και ένα επίσης συγκεκριμένο ...
από Мир
Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι ξεκίνησαν αλλά μεταλλάχτηκαν στη πορεία και ο δημοκράτης βγήκε νεοδημοκράτης.
από renegade
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:30
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά, πιάσαμε τώρα το ότι η ΠΑΕ είναι κάθε χρόνο ζημιογόνα και ότι αυτό είναι πρόβλημα.
Μάλλον οι " βάλτοι" δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ζημιογόνα μέχρι ένα σημείο... και ότι στην τελική αυτό είναι που μας περιορίζει
Και κάτι τελευταίο ...
από vasgias
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Άρα, για να μην απαντήσεις για τα στοιχεία που (προφανώς) δεν έχεις, αλλάζεις απλώς το θέμα από τα «λεφτά που εξαφανίστηκαν» και το πας στο «όραμα». Για το οποίο, μαντεύω, πάλι αποδείξεις δεν υπάρχουν, πέρα από την προσωπική σου άποψη.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Δε βρίσκεσαι σε ...
από Taseos
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έκανα ποτέ πρόταση στον ιβαν. Ψεύδεσαι
από nkoss
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάντως, ο συνδυασμός της οικονομικής δύναμης, του επιχειρηματικού τεχνοκρατισμού και του συναισθηματισμού και του δυναμισμού που διαθέτει ο Ιβάν με καλύπτουν. Έχω ζήσει 2 φορές αυτό που ονειρευόμουν από παιδί και η ομάδα μου προσφέρει αυτά που θέλω. Πρωταθλητισμό κάθε χρόνο, αντίσταση στο ...
από trouman
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 07:27
Jump to forum
Jump to topic

Πού ήταν η ασπίδα αυτή όταν έγιναν όσα έγιναν με λιμάνι Βόλου; Με όσα έγιναν με το γήπεδο, Καυτατζόγλειο κλπ; Με όσα έκαναν και κάνουν στον ίδιο τον ΠΑΟΚ;

Πουθενά.

Και δεν μπορείτε να πείτε τίποτα για αυτό.

Το λιμάνι το πήρε επειδή έχει οπαδούς ο ΠΑΟΚ ή επειδή πλειοδότησε σε κάποιον νόμιμο ...
από psykoman
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

καλα οκ αστο καταλαβα
Σου κανω παραθεση τι ειπες και την ερμηνεια το τι καταλαβα και με ρωτας αν βουλευτης της ΝΔ εκανε δηλωσεις υπερ Ιβαν...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:51
Jump to forum
Jump to topic

Ε μαλακίες

Καταρχάς η Σφίνα έγραψε οτι ο Αγγελος τους έβρισε, σήμερα τι χαμογελάνε; ΑΙ είναι η φωτό
από anatolikos2
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Έβαλα κι εγώ να ακούσω.

Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.

Αναμενόμενο είναι αυτό.
από joshua
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Να μαθουμε να ειμαστε δικαιοι στη ζωη μας. Η σημερινη ανακοινωση ειναι δεδομενα οχι ενα ,αλλα αρκετα βηματα μπροστα. Και μονο που τιθεται συγκεκριμενο χρονικο οριο για την ωριμανση των μελετων και την εκδοση οικοδομικης αδειας, ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να ζητησει κανεις την δεδομενη χρονικη ...
από sn0ufel4
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης το βασικότερο
Άμεση πίεση για το Καυτατζογλειο χωρίς πολλά πολλά
από nunies4
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Η ημέρα είναι ιστορική.
Πέρα από το καθαρό χρονοδιάγραμμα που έχουμε για πρώτη φορά, η ΠΑΕ θέτει τον εαυτό της ανοικτά προς κρίση στον κόσμο λέγοντας "αυτός είναι ο οδικός χάρτης και βάση αυτού θα με κρίνετε για τους επόμενους 12+4 μήνες".
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;

Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη

Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ...