Αναζήτηση για περισσότερες από 3201 εγγραφές

Return

από leomatos88
Σάβ 25 Απρ 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σήμερα πρόεδρε η ομάδα πήγε 10 χρόνια πίσω.
Νομοτελειακά έχεις μεγάλη ευθύνη.
Το ίδιο ισχύει για τον προπονητή.
Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια.
Θα επικρατήσει ο μηδενισμός της προσφοράς και του έργου σας όπως πάντα.
Εγώ πιστεύω ότι για όλα φταίνε οι παίχτες.
ΟΛΟΙ.
Και για να φταίνε όλοι, μοιραία η ...
από embuji
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 00:17
embuji έγραψε: Κυρ 26 Απρ 2026, 00:16 @st4this μ'αρεσει που επιμενεις :lol: λες και θα βγει ακρη.
Κι εσυ γαυρος φιλε; Συγχαρητήρια για τα 58 πρωταθληματα!
ο ενας λεει το τραπεζι ειναι καφε και ο αλλος απανταει ναι αλλα ο ουρανος ειναι μπλε. Αλλα θα βγαλετε συνεννοηση λογικα :lol:
από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Καλά έκανε και βοήθησε κόσμο. Τον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε ποτέ να πάρει. Ηταν το μεγάλο του λάθος. Αν έπαιρνε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε 20 τρόπαια θα είχε νέα γήπεδα χωρίς να βάλει μια και θα ήταν θεός.
από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι ο λουτσεσκου. Αλλα ότι σήμερα Δευτέρα βράδυ δεν έχουμε απάντηση από την ΠΑΕ γιατί έχουμε 10 ταυτόχρονα τραυματισμούς βασικών παικτών. Που οφείλεται αυτό. Φταίει ο μασέρ; Φταίει ο γυμναστής; Φταίει ο γιατρός; Κάποιος φταίει. Δε γίνεται να μη φταίει κανείς. Ο άλλος μπήκε15 λεπτά ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 28 Απρ 2026, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

ΖΜΣ (ζουμε μεγαλες στιγμες ΚΑΛΕΣ αλλα και ΚΑΚΕΣ).
Ταδε εφη Τσατσαρος.

Απο τη στιγμη που δηλωσα οτι θα συμμετεχω σε αναρτησεις
μονο σαν αυτες, δυστυχως γεμισαμε θανατους μελων της οικογενειας,
δολοφονιες και μια απωλεια ενος τιτλου. Μοναδικη χαρα μας ολο αυτο
το διαστημα η συγκλονιστικη γιορτη για ...
από PablitoV2
Τρί 28 Απρ 2026, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Θα βγει να πει ο Παπαμιμικος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μετατραπεί από μια ομάδα αρχηγική, σε μια ομάδα αρχών»
από Dimitrisou
Τρί 28 Απρ 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν :lol: ;
από Мир
Τρί 28 Απρ 2026, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Οι ουσία είναι ότι δεν υπάρχουν στελέχη που να ενδιαφέρονται να μπλέξουν με τον αθλητισμό, πλην ανοιχτοχέρηδων.
Ο Χατζοπουλος δε θα έτρεχε όλη μέρα τη ΚΑΕ τόσα χρονιά να παρατάει τη οικογενειακή του επιχείρηση αν υπάρχαν άνθρωποι να τρέχουν τη διοίκηση.
Προφανώς έβαλε αυτόν που θεωρεί λιγότερο κακό ...
από Sera4
Τρί 28 Απρ 2026, 14:28
Jump to forum
Jump to topic

Λέω οτι υπάρχει ενας λεφτάς που ικανοποιεί τις αρχές μας και ό,τι υπόσχεται το κάνει πράξη, παντελονάτα.
Δεν του αξίζει ούτε η αχαριστία, ούτε συνθήματα αυτοκαταστροφικά τύπου "η υπομονή μας τελείωσε" και καραγκιοζιλίκια τέτοιου τύπου.
Δεν του αξίζει μόλις βρεθεί ενας αλλος λεφτάς, σαν αλλες ...
από renegade
Τρί 28 Απρ 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχάς να πω ότι αδυνατόν να καταλάβω το τοσο μεγάλο μίσος απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος μας πήρε από το χείλος της καταστροφής και μας έφτασε σε σημείο σεζόν χωρίς τίτλο να θεωρείται αποτυχημένη .

Από κει και πέρα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που γράφονται είναι είτε στα όρια του του ...
από Sardan
Τετ 29 Απρ 2026, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.

Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να μπουν ...
από Equalizer
Τετ 29 Απρ 2026, 10:26
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι η περίοδος Ιβάν στον ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Η απόπειρα "πραξικοπήματος" που έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, ούτε τυχαία ήταν ως προς το timing ούτε προς την έκβασή της.

Ο Ιβάν με όλο αυτό που έγινε αναγκάστηκε να προχωρήσει σε εξαγγελίες για το γήπεδο και να ...
από renegade
Τετ 29 Απρ 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Εγώ πάντως σε αντίθεση με την κυρίαρχη άποψη ότι στη χθεσινή συνέντευξη δεν ειπώθηκε τίποτα σημαντικό θα διαφωνήσω.

Εχθές τουλάχιστον επικοινωνήθηκε κάτι πολύ σημαντικό.... ότι υπάρχει γνώση και παραδοχή ενός προβλήματος που έχουμε όλοι μας σχολιάσει αρνητικά και δεν είναι άλλο από τον ...
από Montrealiotis
Τετ 29 Απρ 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Κοιταξε, σε πολλούς δεν ήταν της αισθητικής τους ο Σαββιδης αλλά δεν είχαν και εναλλακτική, οπότε τι να κάνουν τον ανεχόταν. Τώρα όμως εμφανίστηκε ο ευρωπαίος Μυστακίδης οπότε τέλος η ανοχή. Άσε που στα σοσιαλ και εδώ, ο «τελευταίος» έχει τουλάχιστον ένα mba και ξέρει ότι οι σοβιετικού τύπου ...
από Tolaros
Πέμ 30 Απρ 2026, 08:23
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ξαναπώ στα π@π@ρια μου αν είναι από τη ΝΔ ή οπουδήποτε, καλή δουλειά στον ΠΑΟΚ να κάνει. Προφανώς ο Ιβάν θέλει άτομα που δεν πιστεύει ότι θα τον προδώσουν. Δηλαδή άμα είχε πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν πιο αξιόλογος.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι δε θα αλλάξει τίποτα στη διαχείριση καθώς ...