Ε είπα να πω και γω την μλκια μουnavigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..![]()
Αναζήτηση για περισσότερες από 3203 εγγραφές
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα αυτά τα πρέπει να μείνει (ή δεν πρέπει να φύγει) γιατί ξεκινάει η προετοιμασία σε μια βδομάδα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή, γιατί δεν μπορούν να βρουν καλύτερο, γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζεμένες, κτλ για εμένα είναι παπαριές.
Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
- Τρί 09 Ιουν 2026, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
αφού ρε Σουριναμέζε με το που έφυγε..αυτοεξορίστηκες στον Απ. Λεμεσού με την μία, πως να μην είσαι 100-0 
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το σάιτ αλλά το άρθρο έχει και ονοματεπώνυμο....
https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω, το αργότερο σε 2 ημέρες, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.
https://youtu.be/zwSGsy6-obo?is=6VMT66gmJV5634bH
Ξεκολλάτε και βγάλτε ανακοίνωση μένει ή φεύγει ο Λουτσε και ποιος θα τον αντικαταστήσει ως αύριο
Δεν σε πιστεύω! Καλά βρε, τόσα χρόνια ακόμα δεν έμαθες πως λειτουργεί το πράγμα ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
Δεν ήθελα να το πω τόσο καιρό. Το ίδιο και με Γιαννούλη 😂
Ο Γιαννούλης μ'αρέσει πολύ, ειδικά μπροστά, και βοηθάει και στις λίστες. Νομίζω θα δούμε έναν πολύ καλύτερο ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Basket League 2026-27
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει σε εκτίμηση τον προπονητή Σπανούλη;
Δεν ξέρω, ρωτάω.
Ok, σαν παίκτης καλός ήταν, αλλά σαν προπονητής τι ακριβώς αρετές έχει να επιδείξει;
Προς το παρόν, ρίχνω πολύ γέλιο με τη θεοποίηση που του έχουν προσδώσει οι ασπόνδυλοι, που προσφέρουν απλόχερα γέλιο και viral ...
Δεν ξέρω, ρωτάω.
Ok, σαν παίκτης καλός ήταν, αλλά σαν προπονητής τι ακριβώς αρετές έχει να επιδείξει;
Προς το παρόν, ρίχνω πολύ γέλιο με τη θεοποίηση που του έχουν προσδώσει οι ασπόνδυλοι, που προσφέρουν απλόχερα γέλιο και viral ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Marcus Foster
Οι συμφωνίες για περισσότερες από μια σεζόν εξαλείφει ή έστω απωθεί ένα από τα ελεεινότερα στοιχεία του σύγχρονου μπάσκετ που προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα : το συνεχές "φυγε συ, έλα συ" που σπάει κάθε συναίσθημα και σύνδεση οπαδού με πρόσωπα και καταστάσεις
Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει ...
Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει ...