Αναζήτηση για περισσότερες από 3203 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

navigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56
Dimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέ 🤣
Ε είπα να πω και γω την μλκια μου :mrgreen:
από Σουριναμέζος
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Όλα αυτά τα πρέπει να μείνει (ή δεν πρέπει να φύγει) γιατί ξεκινάει η προετοιμασία σε μια βδομάδα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή, γιατί δεν μπορούν να βρουν καλύτερο, γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζεμένες, κτλ για εμένα είναι παπαριές.

Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ...
από Shivaspace
Τρί 09 Ιουν 2026, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

αφού ρε Σουριναμέζε με το που έφυγε..αυτοεξορίστηκες στον Απ. Λεμεσού με την μία, πως να μην είσαι 100-0 :mrgreen:
από PaokPatraG4
Τετ 10 Ιουν 2026, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το σάιτ αλλά το άρθρο έχει και ονοματεπώνυμο....

https://www.paixebala.gr/podosfairo/ell ... outseskou/
από Maklaz
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω, το αργότερο σε 2 ημέρες, θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

https://youtu.be/zwSGsy6-obo?is=6VMT66gmJV5634bH

Ξεκολλάτε και βγάλτε ανακοίνωση μένει ή φεύγει ο Λουτσε και ποιος θα τον αντικαταστήσει ως αύριο

Δεν σε πιστεύω! Καλά βρε, τόσα χρόνια ακόμα δεν έμαθες πως λειτουργεί το πράγμα ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Αδυνατώ να καταλάβω το hype για τον προπονητή Κονσεϊσάο, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πάμε σε τέτοιες λύσεις.

Δεν ήθελα να το πω τόσο καιρό. Το ίδιο και με Γιαννούλη 😂

Ο Γιαννούλης μ'αρέσει πολύ, ειδικά μπροστά, και βοηθάει και στις λίστες. Νομίζω θα δούμε έναν πολύ καλύτερο ...
από Special 4
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει σε εκτίμηση τον προπονητή Σπανούλη;
Δεν ξέρω, ρωτάω.
Ok, σαν παίκτης καλός ήταν, αλλά σαν προπονητής τι ακριβώς αρετές έχει να επιδείξει;

Προς το παρόν, ρίχνω πολύ γέλιο με τη θεοποίηση που του έχουν προσδώσει οι ασπόνδυλοι, που προσφέρουν απλόχερα γέλιο και viral ...
από Equalizer
Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Marcus Foster

Οι συμφωνίες για περισσότερες από μια σεζόν εξαλείφει ή έστω απωθεί ένα από τα ελεεινότερα στοιχεία του σύγχρονου μπάσκετ που προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα : το συνεχές "φυγε συ, έλα συ" που σπάει κάθε συναίσθημα και σύνδεση οπαδού με πρόσωπα και καταστάσεις

Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει ...