Εγώ ντρέπομαι όταν γίνονται αναφορές σε τρολ και clickbaiters όπως οι ΤΤ.
Στοχεύουν συστηματικά σε κοινό που δεν πολυασχολείται με τα του ΠΑΟΚ και βγαζουν παραπλανητικά νέα από τη φαντασία τους. Τωρα παίζουν και το παιχνίδι του ΑΣ και μπήκαν πιο βαθιά στο βούρκο.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1692 εγγραφές
- Παρ 10 Οκτ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 10 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κριμα για τον Αντωνη,τον θεωρω καλο παιδι,ο αλλος ποτε δεν μου αρεσε και τον θεωρω γλοιωδη υποκειμενο.Ελπιζω να μας διαβαζει.
- Παρ 10 Οκτ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
οι ΤΤ σημερα ηταν σιγουροι οτι η παε δεν θα δεχτεί την προταση του ΑΣ.,Μιλουσαν σαν να εχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο ..
Όπως ανέβασε κ ο τσακαλεας στο τουιτερ ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαο του και όποιος δεν το υποστηρίζει δεν είναι ΠΑΟΚ. Του λαϊκισμού το κάγκελο
Αχαααχαχαχα
Αντωνάκη, αν ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα 125 Μύρια θα λάβουν ως αποζημίωση για καθυστέρηση σε εργο από το δημόσιο γεκ τέρνα κ ακτωρ. Το φαγοπότι του ταμείου ανάκαμψης καλά κρατεί στην χαβουζα, εμείς εμφύλιο...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πω τόσα πολλά αλλά..... άστο.
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις ...
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτο για εμάς που είμαστε ηλίθιοι
Όσοι το κατάλαβαινουν, μπορουν να δείξουν σε ποιο σημείο κάνει αυτή τη διευκρίνιση ή ανάλυση το ξεκάθαρα προμελετημένο "άρθρο" που βγαίνει εντελώς στο να ξεμπαρκο μετά από εβδομάδες αναμονής για ΕΠΊΣΗΜΕΣ τοποθετήσεις;
Τι ακριβώς ...
Όσοι το κατάλαβαινουν, μπορουν να δείξουν σε ποιο σημείο κάνει αυτή τη διευκρίνιση ή ανάλυση το ξεκάθαρα προμελετημένο "άρθρο" που βγαίνει εντελώς στο να ξεμπαρκο μετά από εβδομάδες αναμονής για ΕΠΊΣΗΜΕΣ τοποθετήσεις;
Τι ακριβώς ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω να τα βγάλει μετρητά και να τα έχει σπίτι του ο Μυστακίδης εεεε κωνσταντινιδης για σιγουριά
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ συνεχίζω να λέω ότι το έγκλημα είναι πως συνεχιζουμε να έχουμε πεδίο καυγάδων αντιπαραθέσεων και άκρας υποψίας, εξαιτίας των εσκεμμενων πράξεων του ΑΣ
Χέστηκα ποια θα είναι τα τυπικά κριτήρια. Το θέμα είναι πως είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί που θέτουν τα κριτήρια, είναι ύποπτοι και επικίνδυνοι για ...
Χέστηκα ποια θα είναι τα τυπικά κριτήρια. Το θέμα είναι πως είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί που θέτουν τα κριτήρια, είναι ύποπτοι και επικίνδυνοι για ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο τέλης δημιούργησε αντι-τεληκούς λόγω του ΑΣ που δημιουργεί προβλήματα στην ΠΑΕ ( είτε το ξέρει είτε όχι ) και λόγω του μέσου που έχει μπει σαν επικοινωνιολόγος του.
Μακάρι να έχει αγνά αισθήματα και να μεγαλουργήσει στο μπασκετ.
Ο κόλκας κάτι είπε στο foxbet και έχει μεγάλο δίκιο. Ότι μια ομαδα ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνω. Εγω 100% να το κανουν. Με σαφεις ρητρες και χρονοδιαγραμμα.aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:28 Πες μας τι αχνα εβγαλε ο ιδιοκτητης του γηπεδου. Προχτες ειπε οτι ειναι ετοιμη να χτισει το γηπεδο. Δωστους το MoU και εξεθεσε τους αν δεν μπορουν. Τι οχι; ΔΣ εκανε ο ΑΣ;
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αύριο είναι παρασκευή.17 το απόγευμα ξεκινάει το weekend.θα λείπουν όλοι σε προγραμματισμένες διακοπές . Τα λεγόμενα city breaks
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για ανθρώπους που όρισαν πενταμελή επιτροπή με τρία μέλη, ο άλλος δήθεν παραιτήθηκε αλλά δεν έχει πάει πουθενά, μας φλόμωσαν για αυστηρές διορίες, κανόνες και ρίτρες αλλά δεν έχουν κρατήσει μιση προθεσμία και τελικά φταίει η ΠΑΕ που (οντως) άργησε ενώ αυτοι ήταν με φτερά στα πόδια έτοιμοι για ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει πιθανώς και αυτό που υπέγραψαν είναι δεσμευτικό.και πιθανώς το έχει καταλάβει και η ΠΑΕ.
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Ιγκνατίεβιτς τον αποκαλούν τα σκουλήκια, οι γριές και όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι από το τρίο πόκεμον στο λεκανοπέδιο. Τώρα βλέπω εδώ μέσα ότι Ιγκνατίεβιτς τον αποκαλούν και "ΠΑΟΚτσήδες" ή μάλλον ένας "ΠΑΟΚτσής".
Περιμένω να δω, θα πάει αύριο ο ΑΣ στην συνάντηση και αν ...
Περιμένω να δω, θα πάει αύριο ο ΑΣ στην συνάντηση και αν ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Να επανέλθω λοιπόν. Βιάζεστε.