Η αναζήτηση βρήκε 467 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Και τι να λεει; Με 5-6 νικες συνεχόμενες παλι γεματη θα ναι η τουμπα. Οπως και με 5 ηττες πολλα διαρκειας θα μεινουν στα συρταρια.
Κανετε χαρη δηλαδη σε κανέναν που παιρνετε διαρκείας;
Μην πάρετε θα πάρουμε οι υπόλοιποι μην έρθετε όπως στο μάγκικο πάρα μόνο στα ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ, ειμασταν εμείς στα ματς ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚτσης θέλει κατι παίχτες τύπου Νούσ, Αλφαρελα η γουτα ξέρω γω.
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
Αν του πεις ότι αντί για Νούσ έχεις Χατσιδη,αντί για Αλφαρελα έχεις Μυθου κι αντί για Γουτα Μπαταουλα και Κωττα ,παθαίνει κρίση.
Μέσα στην σεζόν γκρινιάζει στον προπονητή που δεν βάζει πιτσιρίκια ενώ ήθελε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσουμε την Sportime. Θα ξέρουν σίγουρα.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μιχαηλίδης έχει κερδίσει την ευκαιρία του φέτος. Θα είχα κι εγώ ενδοιασμούς τα προηγούμενα χρονια, αλλα φαίνεται να έχει βρει ρυθμό και και σημαντικό ρολο σε πολλά παιχνίδια.
Για τον Ουρμπάνσκι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τραυματισμό η συμπεριφοράς, τότε πραγματικά δε βγάζει νόημα...
Για τον Ουρμπάνσκι αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τραυματισμό η συμπεριφοράς, τότε πραγματικά δε βγάζει νόημα...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Kotarski: Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης μεταγραφής.
Πολύ γρήγορης και καθόλου διαπραγματευτικής.
Για μένα δεν ήταν καλή η κίνηση για τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη χειρότερη για τον παίκτη. Αφού όμως επέλεξε το όραμα της Κοπεγχάγης, να πάει στο καλό.
Και να μην μας γράφει.
Πολύ γρήγορης και καθόλου διαπραγματευτικής.
Για μένα δεν ήταν καλή η κίνηση για τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη χειρότερη για τον παίκτη. Αφού όμως επέλεξε το όραμα της Κοπεγχάγης, να πάει στο καλό.
Και να μην μας γράφει.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρεμπιπτόντως, κανένα γεγονός δεν με έχει διαψεύσει εμένα προσωπικά. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με το πως είναι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Πέρυσι πρωτάθλημα πήρα. Πριν 6 χρόνια πάλι. Πήρα και μερικά κύπελλα. Έχω τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν έχω χρέη και δεν είμαι στο άρμα κανενός ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι θα γίνει έκλεισε ο Πέδρι των φτωχών ή ακόμα
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκίνησα πάω για κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ, με κεντρικό σύνθημα όλα τα αντέχω ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΡΑΝΤΟΝ
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα μόνα και τα ζυγά δικά μας ποια είναι;
Είπε ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια ότι κυνηγάει τον Μαρίν;
Σε μια μεταγραφική περίοδο ασχολήθηκε και έκρινε ότι δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε
ΟΛΑ τα άλλα είναι αποκυήματα φαντασίας οπαδικης
Παρεμπιπτόντως ο παίκτης απ' ότι φαίνεται, ΑΝ ισχύει η "είδηση" του ...
Είπε ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια ότι κυνηγάει τον Μαρίν;
Σε μια μεταγραφική περίοδο ασχολήθηκε και έκρινε ότι δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε
ΟΛΑ τα άλλα είναι αποκυήματα φαντασίας οπαδικης
Παρεμπιπτόντως ο παίκτης απ' ότι φαίνεται, ΑΝ ισχύει η "είδηση" του ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas --> Θέλω τον παίκτη που έχει λοκάρει ως πρώτο στόχο η ομάδα χωρίς να κολλάμε στα ποσά.
Δηλαδή ο Τετέ δεν ήταν υπέρβαση? Μια χαρά παίκτης ήταν.
Να πάρουμε τον δικό μας Τετέ, τον δικό μας Ουνάι, τον δικό μας Ελ Κααμπί.
Ξέρεις πόσα δίνει ο γάβρος τον Ελ Κααμπί?
Λέμε για τον Πινέντα. 7 εκ έσταξε ...
Δηλαδή ο Τετέ δεν ήταν υπέρβαση? Μια χαρά παίκτης ήταν.
Να πάρουμε τον δικό μας Τετέ, τον δικό μας Ουνάι, τον δικό μας Ελ Κααμπί.
Ξέρεις πόσα δίνει ο γάβρος τον Ελ Κααμπί?
Λέμε για τον Πινέντα. 7 εκ έσταξε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πει από την αρχή της μεταγραφικής ότι δεν χρειάζεται γκρίνια και καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος ώστε να κρίνουμε την συνολική εικόνα.
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο ερώτημα που θα είχε σημασία είναι αν ήθελε αυτό το καλοκαίρι ο Λουτσέσκου τον Μαρίν ή όχι
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρουμε ποιος γράφει για επιστροφή Μυστακίδη. Είδατε σήμερα το εμετικό άρθρο του Μπούζα στο μετρό??? Κάποιος πρέπει επίσης να τον μαζέψει επιτέλους!!! Αυτά που γράφει είναι τουλάχιστον μηνυσιμα από πλευράς Σαββίδη. Καλή η προπαγάνδα αλλά κάπου να μπει ένα όριο.ΕΛΕΟΣ!!!!!
Γιατί μήπως δεν έχει ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα έδειξε στις 3 προηγούμενες κινήσεις ότι δε σκέφτηκε ούτε τις επικοινωνίας ήττες ούτε τι θα πει ο κόσμος και έκλεισε αυτούς που ήθελε.
Να θυμίσουμε τι λεγόταν για γιουρασεκ και τσιριβεγια.
Να θυμίσουμε τι λεγόταν για γιουρασεκ και τσιριβεγια.