Η αναζήτηση βρήκε 467 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όταν εννοείς δεν επεσε φραγκο;;;
Δηλαδη αν έδινες σε άλλους παίκτες για μεταγραφή πχ 2εκ για αρ. Μπακ 1,5εκ για δεξί και 4 εκ. Για τον αντίστοιχο μειτε θα ήσουνα πιο ικανοποιημενος;;
ποτε δεν ειπα δεν ειναι σωστες επιλογες αυτες που εγιναν αλλα ο ουρμπανσκι δεν αποκτηθηκε γιατι ηθελαν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Περί ιβανουσετς ο λόγος
Ο παίκτης αν είχε μια αξιοπρεπή ταχύτητα και αθλητικότητα θα έπαιζε τουλάχιστον σε επίπεδο benficas.
Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το σουτ και η κάθετη πάσα είναι πολύ υψηλού επιπέδου.
Όντως εν μέρει είναι πρόβλημα η ταχύτητα του γιατί και ο ζιφκοβιτς από απέναντι δεν ...
Ο παίκτης αν είχε μια αξιοπρεπή ταχύτητα και αθλητικότητα θα έπαιζε τουλάχιστον σε επίπεδο benficas.
Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά το σουτ και η κάθετη πάσα είναι πολύ υψηλού επιπέδου.
Όντως εν μέρει είναι πρόβλημα η ταχύτητα του γιατί και ο ζιφκοβιτς από απέναντι δεν ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
2 σκέψεις για ιβάνουσετς
α) το σώμα του μου φαίνεται βαρύ, χωρίς πλαστικότητα. πιο πολύ σωματοδομή κεντρώου έχει, παρά πλάγιου παίχτη. στα βίντεο ο τρόπος που κινείται στο χώρο μου θύμισε καντουρί (στα καλά του). να προσευχόμαστε να κρατηθεί υγιής
β) ο ρόλος που μου φαίνεται ότι του κουμπώνει ...
α) το σώμα του μου φαίνεται βαρύ, χωρίς πλαστικότητα. πιο πολύ σωματοδομή κεντρώου έχει, παρά πλάγιου παίχτη. στα βίντεο ο τρόπος που κινείται στο χώρο μου θύμισε καντουρί (στα καλά του). να προσευχόμαστε να κρατηθεί υγιής
β) ο ρόλος που μου φαίνεται ότι του κουμπώνει ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις.
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, 10 Ιουλίου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα το "δεν ρίχνει χρήμα". Έχει πάνω από δυο μήνες ακόμα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Επίσης, αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί να ...
Αυτή την στιγμή που μιλάμε, 10 Ιουλίου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιχείρημα το "δεν ρίχνει χρήμα". Έχει πάνω από δυο μήνες ακόμα μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Επίσης, αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί να ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά, γελάσαμε και σήμερα, νοσταλγήσαμε κλάψαμε μαλώσαμε
Κάνα παίκτη θα φέρετε τώρα;
Κάνα παίκτη θα φέρετε τώρα;
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αν του χρονου αρχες καλοκαιριου εχεις 25+ στο χερι; Το 5 μοιαζει πιο βατο. ;)
Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα φετος που εχεις 50εκ χερι γιατι ακομα δεν επεσε φραγκο ?
Γιατί; Τελείωσε η μεταγραφική περίοδος;
Ο Ολλανδός που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει πράγματα, είχε πει ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
τελευταια νεα απο τον Αγιο Χαραλαμπο εκ Σινδου
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε ...
ο Ιβαν εχει ξεσαλωσει και συμμετεχει προσωπικα στο κυνηγι του Φορ
Τρια(3) ονοματα ακουγονται και τα εγγραφα πανε κι ερχονται
η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα
πηγη η Μαρινα η ταμιας
καλο ειναι να παρει και κατι σε ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα φανεί στο χειροκρότημα αν έκανε καλά η Μαρία…aivas19 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 20:59 Ο Ραγκα ειπε οτι ο Τσιριβεγια ηταν κλεισμενος απο μας και η Γκοντζαροβα δεν πειστηκε λογω ηλικίας και χρημάτων
Αν ισχύει βέβαια αυτό που λέει ο Ράγκα γιατί δε φημίζεται κι αυτός
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που κατηγορούμε όλους τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ρε παιδιά ότι δεν ξέρουν τίποτα είναι λίγο υπερβολικό.
Να πω για παράδειγμα ο Κόλκας που έχει έναν περίεργο χαρακτήρα δεν λέω αλλά είναι ο μόνος που έχει αποδείξει ότι όταν ξέρει ποιον παίχτη θέλουμε το κρατάει κρυφό για να μην χαλάσει. Δηλαδή για ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 00:15
- Jump to forum
- Jump to topic
blackzi έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 23:18 Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι ο αυτιάς που λέει ο priest δεν είναι φορ..

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ νομίζω το αλμυρό για balance κασέρι που λέει ο priest είναι ο cheddira.
Κασερι=cheddar
Κασερι=cheddar
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόχο -Λονδινο-Ακπομ με δανεισμο...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η απάντηση σου είναι παιδιού Πέμπτης δημοτικου... Με λίγα λόγια πρέπει να χαιρόμαστε που παίρνουμε λεφτά και έργα...αλλά λεφτά για μεταγραφές γιοκ...
Καταρχήν, ούτε παίρνουμε ούτε δίνουμε. Η εταιρία έχει ιδιοκτήτη και αυτός πληρώνει την ζημιά για να βγάζουμε γούστα εμείς. Και τουλάχιστον εγώ ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι άλλο 1,3 στο ταμείο από αουγκουστο... γύρω στα 40 καικάτι εκατομμύρια έσοδα... και ρωταμε που θα βρούμε 5 εκ. για την ρητρα του Ιβανουσεκ;ο πόλεμος στην ουκρανια δεν τελειώνει. Παίρνει χειρότερη τροπή από Δευτέρα λένε...
Για να δούμε τι θα δούμε. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Παλι θα ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα το να πάει ο ΠΑΟΚ και να δώσει 8-10 εκατομμύρια για έναν παίκτη θα ήταν έγκλημα.
Σήμερα αυτά τα χρήματα είναι τίποτα και πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσεις.
Επιπλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Όσες ομάδες είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν τέτοια ποσά έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένο τμήμα ...
Σήμερα αυτά τα χρήματα είναι τίποτα και πολύ εύκολα μπορεί να την πατήσεις.
Επιπλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Όσες ομάδες είναι διατεθειμένες να δαπανήσουν τέτοια ποσά έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένο τμήμα ...