Η αναζήτηση βρήκε 773 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 05:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οι δηλώσεις των ΑΣ μετά την παράδοση του μνημονίου στην ΠΑΕ, που λένε ότι ελπιζουν να χτίσει την τούμπα ο Ιβαν, είναι παρόμοιες με αυτές που λένε ότι τα μέλη θα εγγραφούν κανονικά στον ΑΣ 
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δε θυμόμουν αυτή τη φάση με την Αργεντινή! Πάντως φίλε μόλις βλέπω ότι κάνει κατεβασιά η PSV 1 δευτερόλεπτο πριν γίνει το φάουλ έβαλα το 10ευράκι μου στο επόμενο γκολ PSV. Το χάρηκα
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μλκς κοψτε αυτες τις μαλακιες με τις προτροπες για καταληψεις και τα ''τα πιασε'' ο ενας και ''τα πιασε'' ο αλλος...
Τι θελετε;; Τ παιδια του φορουμ να τρεχουν και να μην φτανουν;
Σωστα οσα γραφεται και συμφωνω αλλα καποιος απο πισω απ το φορουμ βαζει το ονοματεπωνυμο του...και θα τρεχει για ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δούμε τον Λέτο…Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:46 Εγώ νομίζω ότι ο λόγος που δεν έχει περισσότερες απώλειες μέχρι τώρα ο γαύρος είναι επειδή δεν το πολυπίστεψαν οι αντίπαλοι και λίγο πολύ τον αντιμετωπίζουν σαν εντός προγράμματος ήττα, όταν έρθει το πρώτο αίμα (εννοώ από μικρομεσαίο) θα έχει πρόβλημα
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά θέλετε να μιλήσουμε και σοβαρά ρε μαλακες...
Αυτα δεν ελεγες; Τι αλλαξε;
Aivas είσαι λάθος φίλε αν άλλαξε γνώμη ο psykoman προς τιμή του είναι, και δείχνει μαγκιά και ανιδιοτέλεια
Αν άλλαξε ας το πει και θα παραδεχτώ το λάθος μου. Ένα καλοκαίρι ακούγαμε ότι δε θέλει την ΠΑΕ ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Πολυ καλος Βολιακο
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικα ειναι αντι-Μειτε ή αντι Οζντοεφ; Ή λιγο απ’όλα Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκουτε Ναχτ
Μπον Νουι
Μπουονανοτε
Βαρετο προβλεψιμο Λουτσεσκουμπολ
Μπον Νουι
Μπουονανοτε
Βαρετο προβλεψιμο Λουτσεσκουμπολ
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Ειναι φοβερο το ποσο ντεφορμε ηταν πριν τον γαυρο και μετα δε βλεπει κανεναν. Οδοστρωτηρας σημερα
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Βαρετο προβλεψιμο Λουτσεσκουμπολ με ιδιο συστημα
Τα σεβη μου στρατηγε
Τα σεβη μου στρατηγε
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μονο 7 σελιδουλες για μια Ευρωπαϊκή ψωροτεσσάρα. Όχι μπράβο στους αντικειμενικούς κριτές που δεν πρόλαβαν να συνδεθούν
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Δεν θα βάλω κανένα αποδεκτό νούμερο πώλησης γιατί για μένα δεν υπάρχει πλέον τέτοιο. Όποιο ρεαλιστικό νούμερο και να μπει στη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να φέρει καλύτερο παίκτη στην ομάδα μας. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Χωρίς καν να λαμβάνω υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του ΠΑΟΚ (πχ το πόσο έξω ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Το γράφω τώρα στα ντουζένια
Ας μη ξενερώσουμε αν γκελάρουμε την Κυριακή (ναι οκ εννοείται θα ξενερώσουμε αλλά ας μη χάσουμε την πίστη μας)
Το ίδιο θα πω σε περίπτωση που βγούμε δεύτεροι και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να μη ξενερώσει η ομάδα και να ετοιμαστούμε για προκριματικά Τσουλου ΚΑΙ ...
Ας μη ξενερώσουμε αν γκελάρουμε την Κυριακή (ναι οκ εννοείται θα ξενερώσουμε αλλά ας μη χάσουμε την πίστη μας)
Το ίδιο θα πω σε περίπτωση που βγούμε δεύτεροι και δεν πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να μη ξενερώσει η ομάδα και να ετοιμαστούμε για προκριματικά Τσουλου ΚΑΙ ...