Η αναζήτηση βρήκε 773 εγγραφές
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Με αφορμη σχολιο του κιθαριστα σχετικα με τη χαμηλη αγοραστικη δυναμη του κοσμου της Θεσσαλονικης εγω εχω ακομα μια απορια που με προβληματιζει εδω και καιρο. Θεωρειται ρεαλιστικο το πλανο ανεγερσης γηπεδου κοστους 200 μυριων οταν πχ αυτο του βαζελου κοστολογειται στα 120?
Αυτή είναι μια σοβαρή ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά ΑΝ (λέω ΑΝ) συμβαίνει αυτό θα σημαίνει ότι δεν έπιασε ακόμα πάτο ο ΑΣ, έχει κι αλλο. Ειναι δυνατόν να βάζεις την τύχη του γηπέδου σε κίνδυνο ενώ δεν είσαι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ότι Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το γήπεδο; Δηλαδή έχεις ποντάρει στην αγωνιστική αποτυχία της ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOUKabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...
Δεν είναι μόνο του το θέμα της ΚΑΕ ξαναλέμε. Αν δεν ειχε γίνει η φάση με το γήπεδο θα ανοίγαμε σαμπάνιες για την ΚΑΕ. Εγώ ακόμα και τώρα δε θα χαρώ αν χαλάσει γιατί καταλαβαίνω άτομα σαν τον ΚαλαμαρΓιάννη ακόμα και αν ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μπορεί. Δε μπορείς να πεις ότι δεν έχει βάση.
Αλλά από την άλλη, κακό είναι;
πολλές φορές όλους μας ο ανταγωνισμός μας κινητοποιεί.
Δείτε και τον Ιβαν, έκανε σοβαρή αλλαγή πλεύσης μόλις έσκασε το θέμα πίσω από την πλάτη του...
Σημασία έχει να χουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα.
Κάποιος να ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!
Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
Πότε πληρωνόμαστε όμως να μας πει ο φίλος, εγώ ακόμα είμαι σαν τον Κάκο, αμισθί! Δέχομαι και IOU
Στείλε ΙΒΑΝ!
ΧΑΧΑΧΑ no pun ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικά πράγματα ζούμε.
Ο ΠΑΟΚ , στον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΟΚ ρε, δεν μπορούμε να γραφτούμε μέλη, πρέπει να λύσουμε την "υπόθεση Ρίμαν" πρώτα, το αίνιγμα της Σφίγγας και κάτι διαφορικές εξισώσεις.
Αυτοί που είπαν ότι όποιος θέλει γίνεται μέλος.
Αυτό και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβει κανείς ...
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν περιμεναμε το διπλο με τον εξαφανισμενο αυτοκρατορα για να δουμε οτι η ομαδα φετος ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Μπραβο στα παλικαρια, δε θα πω τεράστιο διπλο γιατι ήταν αναμενόμενο στο εξοχικούλι
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Πάμε λίγο βρε παικτάρα. Μπες στην ομάδα
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Γιατί; Ακόμα κι εγώ που πολύ συχνά τον κριτικάρω θεωρώ ότι είναι πολύτιμοςtad έγραψε: Δευ 03 Νοέμ 2025, 11:01 Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί ένας χριστιανός να πληρώσει την χρηματιστηριακή αξία σου και να σε αγοράσει ... και άλλης θρησκείας δεν με χαλάει
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 12:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
«Δεν πρόσεξα τίποτα ανάλογο στον Άρη»
Ναι φίλε Σουντγκρεν, σίγουρα!
Ναι φίλε Σουντγκρεν, σίγουρα!
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Καπετανάκης: «Πιστεύω πως η Νέα Τούμπα θα γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη»
Όσα είπε το μέλος του «ασπρόμαυρου» ΑΣ (inPAOK)
Όσα είπε το μέλος του «ασπρόμαυρου» ΑΣ (inPAOK)
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μια (ακόμα) φορά ας περιμένουμε να δούμε. Ας διαψευσθούν οι Κασσάνδρες
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει θα κινητοποιηθουν οι «ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ» να εξομαλυνουν την σχεση ΠΑΕ-ΑΣ και όλα μέλι γάλα. Αφού μας λέγαν ότι είμαστε τυχεροί που τα ζούμε αυτά και δεν υπάρχει κανένα θέμαgeorge188 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:31 Να γελάσω? Να κλάψω? Κλείνουμε 100 χρόνια, πάμε για πρωτάθλημα και τα καραγκιοζιλικια σας δεν έχουν τελειωμο.