Η αναζήτηση βρήκε 773 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ισχύει, φίλε. Είναι παιχνίδι τεράστιας σημασίας αυτό που ακολουθεί. Με ενδεχόμενη νίκη κι εκεί ο ΠΑΟΚ δε θα κάνει απλά δήλωση ότι έχει φέτος κράση πρωταθλητή αλλά θα τσακίσει την ψυχολογία σίγουρα των άλλων 2, μη σου πω και των γαύρων.
Navi θα σου πω κάτι γιατί είσαι γάτα.
Χθες βράδυ έβαλα ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Messi materialnunies4 έγραψε: Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:48 Ειδα και παλι τα στιγμυοτυπα.
Η πασα στον Ντεσπο που ταξιδευει μπροστα απο 3 αμυντικους σβηστη για να βρει τον Ντεσπο πανω στην κινηση ειναι μια στιγμη αυθεντικης μαγειας.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Φιλε ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι λες και δε σε χαρακτηρισα καπως. Περιεγραψα τι παιζει με μενα. Στα 18000 εισιτηρια δε ξέρω πόσοι ειναι στο ιδιο καζανι αλλα εγώ ξέρω 5 άτομα που είναι ετσι. Και ναι επρεπε να υπαρχει μηχανισμος να δηλωνουμε οτι το εισιτηριο μας ειναι για πωληση και να γεμιζει η θεση ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Κι εσύ το ίδιο!!
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Νταξει warmeater ξερεις τις αποψεις μου για το γηπεδο αλλα οκ ειναι αρθρο της βοθροφυλλαδας αυτης που εχει πει οτι θα φυγει ο Ιβαν 274 φορες. Δεν ειναι να το παρουμε στα σοβαρα.
ΥΓ: Ναβι δε χρειαζεται να ανεβαζουμε τετοια ποστ/φωτο να τους κανουμε και διαφημιση
Μαλλον δεν το διαβασες καλα ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όλοι εσείς που γράφετε εξοργισμενοι για την περιγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ προ Σαββίδη, δεν σας έχω δει να ιδρώνει το αυτάκι σας ούτε τόσο για οσα εμετικα γίνονται τόσους μηνες από το ΑΣ... Μια ρημαδα κουβέντα... Κάποιοι από εσάς έχετε εκφραστεί και αρνητικά βέβαια για τον Ιβαν...
Και ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κοιταξτε. Ολοι με Σαββιδη και Χατζοπουλο ειμαστε. Απο κει και περα μη κανουμε σαν μελη φοιτητικης παραταξης. Η ρητορικη '' εμεις οι αγγελοι και οι αλλοι οι δαιμονες'' δεν γινεται να ειναι ακριβης. Μια χαρα πιθανοτητα υπαρχει να καθυστερει η Καε, η εστω να πιστευει η πλευρα Μυστακιδη οτι καθυστερει ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Εγώ αύριο το φοβάμαι το ματς (σπάνιο) γιατί οι άλλοι αν χάσουν χαιρετάνε (όχι ότι είχαν πιθανότητα αλλά λέμε τώρα). Φοβούνται ότι θα μαζέψουν πολλά και αυτό βγάζει ένστικτα αυτοσυντήρησης . Επίσης ειναι υπερκολόφαρδη ομάδα όταν παίζουν με εμάς (3-0 με 3 φάσεις επί Μπόλονι, ημιτελικός κυπέλλου ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Να αυτά λες και χαλάς τα γούρια 
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι νόμος ότι αν γκελάρει ο γάβρος θα γκελάρουμε και εμεις. Τα ξέρουμε τόσα χρονιαMitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 13:25 Πάντως ένα στραβοπατημα του γαύρου σήμερα μπορεί να μας δώσει φτερά για το βράδυ.
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή;
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
στην προσπαθεια να εξυπηρετησετε την "γνωμη" σας δεν σας ενδιαφερει τι γραφεται και τι γνωμη σχηματιζει καποιος διαβαζοντας σας.
Ο Ιβαν δεν ηξερε για την ακριβοτερη πωληση της ιστοριας της ομαδας......
Οταν και για να αναπνευσουν ζηταν την εγκριση του.
Οπως δεν ηξερε και για τον Αντρε
O Franky ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Πρόεδρος της ΑΕ πληρώνει μια στρατιά απο υπαλλήλους και συμβούλους.
Δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει τα πάντα για εναν οργανισμό με 100άδες υπαλλήλους (παίκτες, προπονητές, ακαδημίες, διοίκηση, πωλήσεις, μπουτικ κλπ...), εφόσον ζει κυρίως στο εξωτερικό.
Εφόσον οι σύμβουλοί του και οι ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: αεκ-ΠΑΟΚ 76-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είναι καλός ο Ζντοβτς τώρα; Δε βλέπουμε κανέναν
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δεν κατεβηκε η Κηφισια, επαιξε και ο Βεργετης, σχόλασε ο γάμος
ΥΓ: το ακυρωσε