Η αναζήτηση βρήκε 509 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει η ΚΑΕ με την ΠΑΕ, είναι αυτή η εξαγορά να χρησιμοποιηθεί από τον ΑΣ ως συγχωροχάρτι για τη διαχείριση των άλλων εκκρεμοτήτων, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος επενδυτής, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός μαζί του, λόγω ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα με ξεπερναει πλεον η συζητηση. Επειδη το τοπικ ειναι για την ΚΑΕ να συζηταμε μονο για την ΚΑΕ αφηνοντας απεξω ολα τα τριγυρω.
Αν ερχοταν ο Μαρινακης να παρει την ΚΑΕ θα επρεπε να συζηταμε μονο για το επιχειρηματικο ενδιαφερον και το ποσο θα εκτοξευθει το τμημα και οχι για το ποιον ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Αν ο χειρότερος τρόπος να συστηθείς είναι το καλησπέρα θέλω να "δωσω" 150 μυρια για ενα έργο που έχει βαλτώσει προφανώς και δεν καταλαβαίνω. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνουμε.
εσυ ...συγκεκριμένα...δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι τόσο αφελής....
πάρτο αλλιως .....
και ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
«4) Ο Μυστακίδης, ο Μαρινάκης, ο Γιαννακόπουλος και ο Θεός ο ίδιος, δεν μπορούν να διώξουν τον Ιβάν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με κανένα πούστη τρόπο. Τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω, ακόμα και 20 Ευρωλίγκες να σηκώσει το μπάσκετ, ο Ιβάν θα φύγει μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος.»
Δεν ειναι θεμα αυτο καθ ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.
Η σημερινή ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Νόμιζα ήταν αστείο, μέχρι που μπήκα και το είδα.
https://i.postimg.cc/J07hwQWb/Screenshot-2025-09-04-15-55-44-147-com-android-chrome.png
https://winmasters.gr/el/sport/event-details/football/greece/greece-special-bets/paok-vs-president-on-30-05-2026-other-upon-request-vs-president-on-30-05 ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ο Ραζβαν ποσταρει για Ραζβαν! Inception!RazvanLucesku έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:26 Το EPObook έχει κάνει 3 post για Λουτσέσκου, ίσως και παραπάνω, τόσα είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο. https://epobookgr.blogspot.com/2025/09/ ... st_55.html
Εδώ είναι το ένα. Υπονοεί ότι ο Ραζβάν θα φύγει. Να αρχίσουμε να φοβόμαστε;
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσυ πρωτος το κανεις αυτο , οσο και αν κατηγορεις ολους τους αλλους πως το κανουν.
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα το πρόβλημα του Σαββιδη και κατ'επεκταση της ΠΑΕ είναι ότι με την απευθείας ανάθεση που επιχειρεί ο ΑΣ, θα αναγκαστεί στην ουσία ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ να μην ξανααγωνιστεί στην Τούμπα για 49 χρόνια.
Δεν θα είχε ποτέ κανείς αντιρρήση αν εμφανιζόταν από την αρχή ο κ.Τελης για την ΚΑΕ, οι ίδιοι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Σπαει τα μαγια με Ankhesenamun ως 12/09 και ερχεται
- Παρ 05 Σεπ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τι πυροβολο ειναι αυτο;;; ΦΕΡΤΟΝpanpangr77 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:48 Εμένα αυτος ο https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715 μου κάνει για τα εγχωρια.Ξέρουμε αν δηλώθηκε στην ευρωπαικη λιστα της Σοσιεδαδ
- Παρ 05 Σεπ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν συναινώ με Πανό Καμμένο.
Το βρίσκω ανήθικο. Τόσα χρόνια φυτοζωεί το μπάσκετ , τώρα το θυμήθηκαν;
Μήπως θέλουν να κάνουν πραξικόπημα;;
Ας κάνουν μια πρώτη προσέγγιση τώρα και μετά ας ξανάρθουν το 2031 που θα έχω ένα κενό να τους δεχθώ.
Πηγαν οι αμερικανοι να χτισουν τη Νεα Τουμπα και να ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε μετα σου λενε δεν προκληθηκε διχασμοςMaklaz έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:21Μια βόλτα στα social και θα δεις με τα μάτια σου τι μπινελικι τρώει.george188 έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19 Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπαρχουν προτασεις; Νομιζω οχι ακομα περαν διερευνησηςdev έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:12 εφοσον υπαρχουν 2 σοβαρες προτασεις για την ΚΑΕ ειναι δεδομενο οτι η ΚΑΕ αλλαζει χερια πολυ συντομα.
απαιτω απο τον ΑΣ να ελεγξει τις 2 υποψηφιοτητες και να εξασφαλισει την επιλογη της πλεον ξεκαθαρης προτασης που συμφερει τον συλλογο.