Αναζήτηση για περισσότερες από 2229 εγγραφές

Return

από george188
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!

Πλάκα κανουμε;

Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;

Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.

Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,

Απλώς πουλούσε ...
από Kabamaru11
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.

Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...
από Agopian
Παρ 26 Σεπ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπεί και τι να γράψει. Μόνη παρηγοριά οι παλιοί φίλοι/ συνοπαδοί που νοιώθουν. Στη δουλειά ανακοίνωσαν περικοπές, από 40 άτομα προσωπικό από αρχές του '26 πάμε στους 15, οπότε κάποια καλά παιδιά ξεκίνησαν ήδη τις ραδιουργίες για να ...
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Η στάση του ΑΣ και των υπερασπιστών του σε ότι αφορά τα λεφτά του Σαββίδη είναι ούτε λίγο ούτε πολύ:

"δεν ζητάμε εγγυητική - ζητάμε εγγυήσεις - δεν σας λέμε τι εννοουμε εγγυήσεις - αποφεύγει τις εγγυήσεις ο Σαββίδης επειδή δεν έχει στον ήλιο μοίρα"

Πότε ισχυρίστηκε κανείς ότι δεν πρέπει να ...
από Cylon-4
Παρ 26 Σεπ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

QUIZ 3
Γιατι ο ΑΣ δεν εβαλε στην πενταμελη επιτροπη των τριων ατομων , τα μελη του ΔΣ, κυριους Νικολαιδη και Πατριδα , που ειναι εργολαβοι κατασκευων και με τεραστια εμπειρια στο αντικειμενο, αφου ειναι η επαγγελματικη τους ενασχοληση?

QUIZ 4
Αφου ο ιδιος ο ΑΣ ορισε τρεις "ανεξαρτητους ...
από astral
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Πόσες π@π@ριές θα διαβάσουμε πια? και τι σχέση έχουν όλα αυτά (o Μπότο, o Meite, ο Ίγκασον τα selling club, etc, etc) με τον ΑΣ και την ΠΑΕ?
από Equalizer
Παρ 26 Σεπ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Καμία

Εκτός από ψέμματα, είναι ξεκάθαρη προσπάθεια να χαώνεται η κουβέντα και να δικαιολογείται ο πόλεμος στον Σαββίδη

"Μα τόσα κακά έκανε, γιατί δε τον μισείτε, τόσα λεφτά σας περιμένουν με το νέο αφεντικό"
από navigator11
Παρ 26 Σεπ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

@mi8rio

Είμαι από τους ρομαντικούς. Και αυτός ο ρομαντισμός μού υπαγορεύει να στηρίζω τον μεγαλομέτοχο τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ...τον καθένα για διαφορετικούς λόγους, με κοινό παρονομαστή ότι σε δύσκολες εποχές κράτησαν τη σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά.

Μέσα στον ρομαντισμό μου, που λές, έχω ...
από navigator11
Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Dev αν τα τελευταία σου ποστ εσύ τα θεωρείς καλοπροαίρετη συμμετοχή σε φόρουμ και έκφραση άποψης, εγώ δεν τα θεωρώ

Τα θεωρώ προκλήσεις ειρωνίες και φυτίλια

Θεωρώ ότι οι περίπου σαράντα προειδοποιήσεις που έχω κάνει μήνες τώρα, αρκούν. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Συγγνώμη κιόλας αλλά για ...
από DamoN
Κυρ 28 Σεπ 2025, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα να παραιτηθούν αυτοί;
από Thax
Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν κινείται κάποιος νομικά κατά του ΔΣ του ΑΣ; Ο πρόεδρος είναι παράτυπα διορισμένος από το ΔΣ. Το άρθρο 10 του καταστατικού λέει πως νέος πρόεδρος εκλέγεται μόνο από την ΓΣ σε περίπτωση παραίτησης του προέδρου.
από renegade
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η ομάδα κατεβαίνει μέ τριάδα στα χαφ μεϊτέ, Καμαρά, ντελια και δεν μπορεί να επιβάλει το ρυθμό της απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες.
Και κάποιοι έχουνε το θράσος να μιλάνε για ρόστερ
από astral
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτό.
Taseos έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:05 Πάντα φταίει η κεφαλή. Και στα καλά και τα κακά. Αλλά όχι και γυμνό το ρόστερ επειδή έφαγες 4 από την λειβάδια και σου γύρισε ματς η Τρίπολη. αυτά τα ματς έπρεπε να τα έχεις καθαρίσει. Ειδικά την Τρίπολη. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον προπονητή σήμερα.
από Guitarman
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στο Σεπτέμβριο η ομάδα ποδοσφαίρου έκανε περισσότερες μαλακιες από όσες μπορούσε να καταναλώσει ο ΑΣ κ μείνανε μερικές ανεκμετάλλευτες :mrgreen:
από george188
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Περιμενω ανακοινωση το βραδυ