Η αναζήτηση βρήκε 664 εγγραφές
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντα Παρασκευή πριν την Φόρτσα. Η κορύφωση μέσα στο Σουκου και Δευτέρα το σβήσιμο
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ ψηλα; Να φτάνουμε κιολας ομως ε.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πες μου λίγο ρε παναθα ,ο βαζελος όπως τον λέω εγώ, ποιο ροστερ έχει τελιωμενο με δεξι μπακ μόνο τον Κότσιρα που δεν στρίβει, και 10αρι τον μπακαπεφτα? Η στο κέντρο με σιωπή τσιριβεγια μαξιμοβιτσ είναι καλύτερα από εμάς με οζντοεφ καμάρα μειτε? Τσεριν και τσοπούρογλου ίδια χρήσιμοτητα θα ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον τελευταίο καιρό ,για να μην πω χρόνια, πολλοί έχουμε κουραστεί από την ομαδα,από τις παθογένειες της διοικητικά,από τη λογική Λουτσεσκου,από το ποσο άνοστο ποδόσφαιρο βλέπουμε σε μεγάλα διαστήματα της χρονιάς και μέχρι τώρα τι έχουμε όσον αφορά το νέο ροστερ που θα προσέφερε το κάτι φρέσκο που ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως οι καφενειακού τύπου φήμες φουντώνουν τόσο για Ζαφείρη όσο και για Λιβάι Γκαρσία.
Τι να πώ... Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως αν πας και πάρεις Ζαφείρη, Λιβάι και Ουνάι θα πω εγώ (ναι ξέρω ξέρω θέλει λεφτά) είναι σαν να λες παίδες εγώ φέτος θέλω το πρωτάθλημα.
Εχετε ξεφυγει ρε :D ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε
2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα
Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν
2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα
Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν

- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γκουχ γκουχ
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
Δεν μ αρέσει η περίπτωση Ζαφείρη
Εξέπληξα κανέναν θα μου πεις; Όχι, αφού ουσιαστικά κανείς δεν μ αρέσει
Άλλο αυτό.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανότητα να γίνουν 1-2 καλές κινήσεις με υπέρβαση οικονομικά για αγορά παίκτη θα έβλεπα αν ο Τραμπ καταφέρει αυτή την φορά να τελειώσει τον πόλεμο...είναι ένα σενάριο που εχει δώσει ωθηση στο χρηματιστήριο καθως θεωρούν ότι υπάρχουν ρεαλιστικές ελπίδες
Εδώ δεν έχει καταφέρει 6 μήνες τώρα να ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον Ζαφείρη, αν και προσωπικά δεν δίνω ούτε 1% πιθανότητα να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, η πιο σωστή παρομοίωση που έγινε εδώ μέσα είναι με τον Πινέδα.
Τέτοιο στυλ χαφ είναι, ολοκληρωμένο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Παίζει από 6 μέχρι και 10, έχει φουλ τρεξίματα και απίστευτη φυσική ...
Τέτοιο στυλ χαφ είναι, ολοκληρωμένο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.
Παίζει από 6 μέχρι και 10, έχει φουλ τρεξίματα και απίστευτη φυσική ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς, όλη αυτή η παραφιλολογια γύρω από τον Ζαφείρη που ξεκίνησε από αγνώστου εγκυρότητας οπαδικες σελίδες, μόνο κακό κάνει.
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
Είτε ισχύει, είτε όχι, τα μέσα επιρροής της ΠΑΕ δεν έχουν διαρρεύσει κάτι τέτοιο.
Ο μέσος ΠΑΟΚτσης όμως θα το κάνει σημαία, ότι η ΠΑΕ διαλαλουσε ότι πάμε για Ζαφείρη και ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ όσο σκέφτομαι ότι Έλληνες και Τσέχοι γράφουν Ζαφείρη στο X, και βλέπουν ότι και καλά έρχεται στον ΠΑΟΚ από troll λογαριασμούς και ψάχνονται αν ισχύει, και φαντάζομαι τον Πανακα σε μια παραλία να έχει κάνει κοιλιακούς από το γέλιο με τον παπά που πούλησε τόσο πειστικά.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει και για τους 35αρηδες
Αρκεί βέβαια για να είναι πάντα ο υπέρτατος να μην λέμε ζαλαγιετα σκέτο αλλά φονσεκα - ζαλαγιετα
Αρκεί βέβαια για να είναι πάντα ο υπέρτατος να μην λέμε ζαλαγιετα σκέτο αλλά φονσεκα - ζαλαγιετα
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη :opaokara:
:lol: :lol:
ειχαμε και αρχιμανδριτες .....
κοστακουρτα...κουαρεσμα...και καπου εκει γυρω στην εποχη του γουμενοπαγωνη καποιοι περίεργοι θα περναν την παε και θα φερνανε τον ...μοριεντες..
:lol ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουναϊ μυριζομαι . Πόνο στους κάτω , ακριβή μεταγραφή ..
Ο Τσάρλυ ανέβασε πριν λίγο ότι η βαζελα πουλάει τον Μαξίμοβιτς και κλείνει θετικά η υπόθεση του Ουναχι
Πάντως κάτι ποσά που ακούστηκαν για τον Μαξίμοβιτς είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, κάποια απάτη πρέπει να παίζει
Μπα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφείρης είναι και μεταγραφή εντυπώσεων και μεταγραφή (αγωνιστικής) ουσίας.
Win-win είναι η φάση απ' όποια πλευρά κι αν το δεις, συνεχίζω βέβαια να μην δίνω πάνω από 1% να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση.
Και ίσως το 1% είναι και μεγάλο σαν ποσοστό.
Win-win είναι η φάση απ' όποια πλευρά κι αν το δεις, συνεχίζω βέβαια να μην δίνω πάνω από 1% να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση.
Και ίσως το 1% είναι και μεγάλο σαν ποσοστό.