Αναζήτηση για περισσότερες από 2232 εγγραφές
- Τετ 01 Οκτ 2025, 18:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Με έφαγε η αγωνία για το τι μπορεί να λένε στο συμβούλιο, συγκινήθηκε η μούσα και μου μίλησε.
Έλα Τέλη φτιάξε μου το κέφι
Και εγώ θα σου χτυπώ το ντέφι
Να μην είναι μεσημέρι μόνο
Που κοιμάμαι και δεν έχω χρόνο!
Για θεματοφύλακα θ’ αφήσω
Σαν σφουγγοκωλάριος να ζήσω
Το ραδιόφωνο της αμαρτίας
Ωχ ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν δεν κάνεις κάτι θα φτάσουμε στο σημείο την ώρα που παίζει η ομάδα μας να βλέπουμε cricket μεταξύ ινδίας πακιστάν
Δεν έχω πιάσει ποτέ ξανά τον εαυτό μου να νιώθει έτσι για την ομάδα.
Είσαι ο κύριος υπεύθυνος
Δεν έχω πιάσει ποτέ ξανά τον εαυτό μου να νιώθει έτσι για την ομάδα.
Είσαι ο κύριος υπεύθυνος
- Παρ 03 Οκτ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αυτό το πράγμα που όταν κάποιος έχει πιο πλήρες ρόστερ απο εμάς ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ μεταφράζεται πως εμείς έχουμε ΜΗΔΕΝ και εκείνος ΕΚΑΤΟ, είναι λίγο ψυχιατρική πάθηση
Και 10 παίκτες καλύτερους και περισσότερους από εμάς να έχει ο γαυρος, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κοστίζει 5 εκατομμύρια ο καθένας μισθολογικά. Για να ...
Και 10 παίκτες καλύτερους και περισσότερους από εμάς να έχει ο γαυρος, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κοστίζει 5 εκατομμύρια ο καθένας μισθολογικά. Για να ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς περιμέναμε πολύ καιρό γι' αυτή την ανακοίνωση, ήταν να βγει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα.
Βέβαια αυτό που ξέχασαν να γράψουν τα παιδιά είναι ποια κεφάλια κεντρικών συνδέσμων ξεπουλήθηκαν για 30 αργύρια (εν αγνοία πολλών μελών τους), αλλά αδέρφια δε δίνουμε προς θεού.
Βέβαια αυτό που ξέχασαν να γράψουν τα παιδιά είναι ποια κεφάλια κεντρικών συνδέσμων ξεπουλήθηκαν για 30 αργύρια (εν αγνοία πολλών μελών τους), αλλά αδέρφια δε δίνουμε προς θεού.
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή είναι παλληκάρισια παοκτσηδικη στάση ας τά ακούνε κάποιοι
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι υπάλληλοι του Σαββίδη και θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ
Όπως και οι παράγοντες που αναρωτήθηκαν τι στο διάολο γίνεται απ' το καλοκαίρι
Όπως και όλοι εμείς που λέμε για το έγκλημα τόσο καιρο και ακούμε ότι είμαστε προσωπολατρες και άλλα παρομοια τσίρκα
Ότι δεν έβρισκαν τόσα χρόνια από έξω, το ...
Όπως και οι παράγοντες που αναρωτήθηκαν τι στο διάολο γίνεται απ' το καλοκαίρι
Όπως και όλοι εμείς που λέμε για το έγκλημα τόσο καιρο και ακούμε ότι είμαστε προσωπολατρες και άλλα παρομοια τσίρκα
Ότι δεν έβρισκαν τόσα χρόνια από έξω, το ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση γιατί βγήκε πριν τον αγώνα;
Πρωτον ανακοινωση που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την ομαδα..
Δευτερον ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ καπου την ομαδα..το σημαντικοτερο ειδικά για σημερα.
Τριτον η απορια πρεπει να ειναι γιατι ο ΑΣ εκανε αυτα τα εγκληματα κ οχι το timing..
Τεταρτον ΕΥΓΕ στα παιδια που την εβγαλαν...ΕΥΓΕ ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστη η ανακοινωση,τοσο σε περιεχομενο οσο και σε υφος,ΑΚΟΜΑ κ το χρονικο της.Ειναι ανακοινωση συσπειρωσης,να φανουν αληθειες,ακομα και σε περιπτωση κακου αποτελεσματος σημερα,να μη τα βαλει ο κοσμος κατα της ΠΑΕ (περι αγωνιστικου εχει ευθυνες προφανως).Ο κοσμος ειναι στα κοκκινα αυτη την στιγμη ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περιμένω τις αντιδράσεις των "μόνο ΠΑΟΚ" ισαποστασακηδων να μας πούνε πώς βλέπουν την ανακοίνωση...
1-2 ψελλίζουν κάτι για το ταιμινγκ... για την ουσία κάνεις...
1-2 ψελλίζουν κάτι για το ταιμινγκ... για την ουσία κάνεις...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζοντας την ανακοίνωση(που περισσότερο παράθεση γεγονότων είναι) περιμένω από ΑΣ ,Θ4 και λοιπούς να βγουν με αποδείξεις και να πουν ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.
Αν αυτό δεν γίνει σημαίνει ότι ισχύουν αυτά που γράφονται και αυτοί είναι και επίσημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Όχι απέναντι στον Ιβάν η ...
Αν αυτό δεν γίνει σημαίνει ότι ισχύουν αυτά που γράφονται και αυτοί είναι και επίσημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Όχι απέναντι στον Ιβάν η ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραγικη η μερα που βγηκε η ανακοινωση. Τραγικη. Συγχαρητηρια.
Κατηγορείς τον Α.Σ. με πρακτικές Α.Σ. .... ανακοίνωση πριν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.... έτσι για "ενότητα" .....
Η καταλληλότερη ημέρα είναι σήμερα. Λέγεται πρόληψη. Γιατί ο ρόλος ορισμένων πρέπει να φανεί. Αγνώμονες και ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όσα αθλια έκανε ο ΑΣ υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές τούς?
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στον άθλιο ΑΣ αυτοί πρέπει να φύγουν χθές
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν
Απεγνωσμένες αρλουμπες για να μην γίνει αυτό που πρέπει, που είναι η συγγνώμη, η ακύρωση κάθε συμφωνίας και η άμεση παραίτηση όλων των εγκληματιών εις βάρος του συλλόγου
Όλα τα άλλα είναι προσπάθειες κάθε φορά να τρυπηθεί κι άλλο το πατωμα
Απεγνωσμένες αρλουμπες για να μην γίνει αυτό που πρέπει, που είναι η συγγνώμη, η ακύρωση κάθε συμφωνίας και η άμεση παραίτηση όλων των εγκληματιών εις βάρος του συλλόγου
Όλα τα άλλα είναι προσπάθειες κάθε φορά να τρυπηθεί κι άλλο το πατωμα
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες ...