Η αναζήτηση βρήκε 701 εγγραφές
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Πρέπει να βρεθεί ο παίκτης αυτός που θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Μεϊτέ όταν αυτός δεν θα παίζει,ώστε να μην έχουμε τα περσινά.... ή ακόμα και τα προπερσινα όταν δεν ξεκινούσε ο Γάλλος
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά θεωρώ τεράστιο λάθος αν πουληθεί τώρα ο ντελιας.
Υποτίθεται η ΠΑΕ διατρανώνει ότι πουλάει στο πικ της χρηματιστηριακής τους αξίας τους παίκτες της ... επουδενί δεν βρίσκεται σε αυτήν τώρα ο ντελιας
Υγ έχω την εντύπωση ότι έχουν δωθεί μόνιμα μπαν για πολύ λιγότερα.
Αυτά που έγραψε ο ...
Υποτίθεται η ΠΑΕ διατρανώνει ότι πουλάει στο πικ της χρηματιστηριακής τους αξίας τους παίκτες της ... επουδενί δεν βρίσκεται σε αυτήν τώρα ο ντελιας
Υγ έχω την εντύπωση ότι έχουν δωθεί μόνιμα μπαν για πολύ λιγότερα.
Αυτά που έγραψε ο ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
.........................
ψεκες ρωσολαγνους ................................
πειρολ του 5ευρου..
.......................
:lol: :lol: :lol: ρε τον τραχανα....
αν και εφαγε το ...μπαν... εγω κολλησα σε αυτες τις 2 εκφρασεις..
που τις ειχα ξαναδιαβασει που τις ειχα ξαναδιαβασει...
αυτος ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες οι αποτυχιες τα τελευταια χρονια, που ολοι φοβουνται το βαρος της αποφασης και τη ευθυνη απεναντι στον Ιβαν
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη την στιγμη απο οτι καταλαβαινω, αν εχει δυο ποδια μας κανει 

- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοστίζει 1Μ ο Γκουγκεσασβίλι των Σερρών και 5Μ ο Κοτάρσκι.
Φακ λότζικ.
Φακ λότζικ.
- Κυρ 06 Ιούλ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια φορά όμως ρε φιλε να δουλέψουν για τη ψυχολογία του κόσμου...Οκ πουλήστε τον Κοτσρσκι αλλά ρε φιλε μην το βγάλετε προς τα έξω πριν κλείσετε φορ και χαφ. Εμείς μονιμως να τροφοδοτούμε την γκρίνια του κόσμου...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλιανζα Λιμα (η καλυτερη μετα την Αντριανα) σε ευχαριστωPsagmenos4 έγραψε: Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:17 300κ για Πενια +150 μπόνους συμμετοχών ούτε στου παπα μην το πείτε.
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Το παράλογο του πράγματος είναι να σε διαψεύδουν συνεχώς τα γεγονότα και εσύ να συνεχίζεις να κατηγορείς τους άλλους σαν γκρινιαρηδες
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ξερω οτι αν καταληξει στον ρουλη θα εχει ενα διδυμο Μοντσου - Μαριν για το οποιο θα εχει δωσει 5 μυρια ενω εμεις παζαρευαμε 2 χρονια τον Μειτε...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα μας έχει ανάγκη από έναν μέσο ο οποίος να μπορεί να κάνει αξιοπρεπώς πράγματα που οι άλλοι 2 μέσοι - πλην Μεϊτέ - δεν μπορούν.
Σε διαφορετική περίπτωση στα παιχνίδια που δεν θα αγωνίζεται ο γάλλος θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα με πέρσι.... ακόμα και με πρόπερσι
Σε διαφορετική περίπτωση στα παιχνίδια που δεν θα αγωνίζεται ο γάλλος θα έχουμε πάλι τα ίδια προβλήματα με πέρσι.... ακόμα και με πρόπερσι
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και λέει το In τώρα ότι του δίνουμε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Το 1 γκολ.
Αν ισχύει αυτό έρχεται για πρώτος. Συγχαρητήρια στη σχολή τυφλωεεεε στο τμήμα σκαουυτινγκ
Για ότι κακό ή αμφιλεγόμενο γίνεται στον ΠΑΟΚ φταίει το τμήμα σκάουτινγκ, ο Λουτσέσκου, ο Καρυπίδης, η Γκοντσάρεβα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα για την μεγάλη μου συμπάθεια.
Τελικά ο τεράστιος Μπότο δεν έφερε περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ απ' όσα ξόδεψε, τώρα που φεύγει και ο τελευταίος δικός του, ο Κοτάρσκι.
Συνεχίστε ότι κάνετε.
Τελικά ο τεράστιος Μπότο δεν έφερε περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ απ' όσα ξόδεψε, τώρα που φεύγει και ο τελευταίος δικός του, ο Κοτάρσκι.
Συνεχίστε ότι κάνετε.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...