Αναζήτηση για περισσότερες από 2227 εγγραφές
- Τρί 19 Αύγ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μεγάλοι αναλυτές στην πόλη του θεού. Ξέρουν ποιοι ρωσσοι είναι αντιπουτινικοι ποιοι είναι πουτινικοι, ποιοι έχουν τα χρήματα στο ροστοφ ενώ μένουν στο Λονδίνο. Γενικά ένας Αχταρμάς. Δικαιολογίες επι δικαιολογιών για να πουν το πιο απλό. Οταν η γκομενα δεν έχει τα δωράκια της ψάχνει αλλού να βρει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταλαβαίνεις ότι με αυτό το ποστ σου τους αποκαλείς όλους γκόμενες που θέλουν δώρα και στοργή, έτσι; Και απ' τη μια και από την άλλη πλευρά. Όσους έχουνε διαλέξει τελοσπάντων.
Θέλω να πω, είναι προφανές.
Δεν έχουμε διαλέξει κύριε. Είμαστε με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που έχει 13 χρόνια που ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι πολύ παραπάνω από αγράμματοι και ανίκανοι, η παραίτηση είναι μονόδρομος και ο κόσμος πρέπει να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
EΣΥ και μονο ΕΣΥ ξαναεφερες την χαρα στην ΤΟΥΜΠΑ
ειμαστε ολοι πισω σου, διπλα σου, και μαζι σου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
ειμαστε ολοι πισω σου, διπλα σου, και μαζι σου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
- Τετ 20 Αύγ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Και αν την ωρα που βαζουν υπογραφη οι Τσεχοι η Φον Ντερ Λαιν κανει κατασχεση την Σουρωτη για να χτισουν χαμαμ στην Μαριουπολη;
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα παρακαλούσα θερμά τον Α.Σ όταν θ' ανακοινώσει επίσημα την σύσταση της Επιτροπής να δώσει στην δημοσιότητα: α. Με βάση ποιό/α άρθρο/α του καταστατικού προχώρησε στην σύσταση της επιτροπής β. Με ποιά διαδικασία αποφασίσθηκε η σύσταση της επιτροπής και γ, Με ποιά κριτήρια επελέγησαν τα μέλη της ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 14:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικά μετά την ΔΕΘ ή την αποχώρηση του Κουλη από Θέσ/νικη θα συνεχιστεί η παράσταση του Αλκη.
Αυτη τη στιγμή όλη η κυβέρνηση ασχολείται με τις παροχές/επιδόματα που θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ.
Αυτη τη στιγμή όλη η κυβέρνηση ασχολείται με τις παροχές/επιδόματα που θα ανακοινωθούν στη ΔΕΘ.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτη η ανακοίνωση του Α.ΣΤΙΓΜΑ παραμονές ΚΡΙΣΙΜΟΥ αγώνα του ΠΑΟΚ, να δεις τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...
Και αν αύριο βγει και η ανακοίνωση των "αποφάσεων" του ΔΣ να δείς τι μου θυμίζει τι μου θυμιζει
Μετά ΚΑΙ από αυτό ο "ασ" πλέον είναι και επίσημα ΣΤΙΓΜΑ για την Ιστορία του ΠΑΟΚ
Και μια χαρά ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Κάτι έμαθα ότι ο μπουλντοζιερης εκεί ζήτησε proof of funds για να συνεχίσει τις εργασίες, ισχύει;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηθελαν σιγουρα σκηνικο με γκελα το καλοκαιρι αλλα δε τους εκατσε. Κριμα, πανε στραφι οι μεταμεσονυχτιες ανακοινωσεις που θα διαβαζαμε.
Επομενη ανακοινωση οποτε γινει γκελα στο πρωταθλημα
- Παρ 29 Αύγ 2025, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ είναι ο λαός του
Και ο λαός (ξανά) μίλησε!
Και ο λαός (ξανά) μίλησε!
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΤΟΥΜΠΑ μιλησε
Κι οταν μιλαει η ΤΟΥΜΠΑ κ τα ποταμια πισω γυρνανε
Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα
Κι οταν μιλαει η ΤΟΥΜΠΑ κ τα ποταμια πισω γυρνανε
Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω....

- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Mε εργαλείο το καταστατικό, τις κρυφές συναντήσεις και ψηφοφορίες, κρατούν τις σφραγήδες
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...
καταστρέφουν τον ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες και δεν του επιτρέπουν να εκπληρώσει τα όνειρα και τις προσδοκίες των εκατομμυρίων Φιλάθλων του και τη δυναμική που απορρέει απο τους Φιλάθλους.
Οι ίδιες μίζερες φάτσες ...