Αναζήτηση για περισσότερες από 3969 εγγραφές
- Παρ 12 Ιουν 2026, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Μην το κουράζουμε χωρίς λόγο. Προφανώς και δε γίνεται να μπούνε οι δυό τους σε κανένα ζύγι. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ιβάν δεν ξέρουμε μετά βεβαιότητας αν θα είχε αποφύγει τα ... αγροτικά ρεζιλίκια των άλλων. Φαντάζει όμως εξαιρετικά απίθανο να τα είχε αποφύγει, με βάση τα δεδομένα των καιρών εκείνων. Όσο κι ...
- Παρ 12 Ιουν 2026, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
@leomatos88 αδερφέ μου !!
Παρατηρώ εδώ και 2-3 ημέρες πως είσαι σε burst mode και θέλω να σε πω κάτι, κάτι το οποίο θα έλεγα και σε έναν φίλο μου στην ίδια φάση.
Ρε μαλάκα, ξεκόλλα, άραξε, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην τους αφήνεις να παίζουν με το μυαλό σου και να σε ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Marcus Foster
Οι συμφωνίες για περισσότερες από μια σεζόν εξαλείφει ή έστω απωθεί ένα από τα ελεεινότερα στοιχεία του σύγχρονου μπάσκετ που προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα : το συνεχές "φυγε συ, έλα συ" που σπάει κάθε συναίσθημα και σύνδεση οπαδού με πρόσωπα και καταστάσεις
Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει ...
Ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Αν δεν μπουν ομάδες όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, CSKA, Μακάμπι, Φενέρ ή Εφές, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός, Παρτιζάν ή Ερυθρός και Ζαλγκίρις, καλύτερα να μην μπουν καν στη διαδικασία. Θα αποτύχουν. Κανένας Ευρωπαίος δεν θα καθίσει να δει την ΑΕΚ με τη Man City ούτε τους Βerlin (βάλε όποιο ζώο ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 12:39
- Jump to forum
- Jump to topic
και πάλι το προτιμώ, γιατί δεν είναι αυτοί που άρχισαν αυτή την μαλακία
- Τετ 10 Ιουν 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά είμαι, σε ευχαριστώ! Ελπίζω κι εσύ!
Για τον ιδιο λογο που θελουμε να παιξουμε και στο Champions League της UEFA, επειδη θελουμε να παιζουμε απεναντι στους καλυτερους της Ευρωπης. Επειδη αλλη αξια εχει να αγωνιζεσαι στην ευρωλιγκα και αλλη στο ENBL που παιζει η γρια. Αυτο που μας χαλαει ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Andrea Trinchieri
Ωραίος τύπος, πανέξυπνος και φιλοσοφημένος.
Δεν ξέρω αν πετύχει στην ομάδα, αλλά σίγουρα είναι ο τύπος ο οποίος θα γούστρες να πιεις ένα ποτήρι κρασί μαζί του
Δεν ξέρω αν πετύχει στην ομάδα, αλλά σίγουρα είναι ο τύπος ο οποίος θα γούστρες να πιεις ένα ποτήρι κρασί μαζί του
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτός φαίνεται να μετράει το κρασί σε μπουκάλια, ποτηράκι τώρα σιγά 
Don't get me wrong για καλό το λέω
Don't get me wrong για καλό το λέω
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
αφου περιεργοι ειμαστε