Αναζήτηση για περισσότερες από 3951 εγγραφές

Return

από PAOK_Antarctica
Τετ 29 Απρ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

Δείτε το από τρεις κάμερες ακόμα γιατί είναι πολύ δύσκολη φαση
από Maurice_Escargot
Παρ 29 Μάιος 2026, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Μονο εαν η Μονακο δεν μπορεσει κι αυτη.

Και τοτε, η Μπεσικτας εχει προβαδισμα, αλλα δεν υποτιμαω την διαπραγματευτικη ικανοτητα του Μυστακιδη.
από danirifle
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

όταν έρχεται ευκαιρία Α εθνικής για πιτσιρικάδες που δεν θα βρουν χρόνο στον ΠΑΟΚ, είναι λογικό να την αρπάξουν, μπας και κάνουν καριέρα στη σουπερλιγκ

εάν ο ΠΑΟΚ έχει πέσει έξω στον υπολογισμό του και αυτοί οι πιτσιρικάδες βγάλουν μάτια, τότε λογικά θα τους πάρει πίσω

δίνεις με αυτόν τον τρόπο ...
από renegade
Σάβ 20 Σεπ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26

Η φιλοσοφία είναι πολύ πολύ πιο σημαντική από το τι σχηματισμό θα παίξεις.
Εξάλλου τα παιδιά στην εκπαιδευτική διαδικασία θα πρέπει να γνωρίσουν και να μπορούν να ανταποκρίνονται σε διάφορους σχηματισμους, ειδικά με τον τρόπο που εξελίσσεται το ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως που οφείλει μία ομάδα να κάνει ...
από astral
Δευ 01 Ιουν 2026, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

ΠΑΟΚ: Ο μάνατζερ του Σάντσες είναι ξεκάθαρος, «δεν έχει θέμα με την ομάδα, ούτε με τις πληρωμές»
gazzetta.gr
από Τρόμος
Τετ 03 Ιουν 2026, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Το να ψάχνεις Ζίβκοβιτς για να αξιοποιήσεις τον Μπάμπα είναι σαν να ψάχνεις Πόρσε γιατί σου κάνανε δώρο τα πατάκια......
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 04 Ιουν 2026, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ ότι ο Baba έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ό,τι μπορούσε. Εδώ και δύο έτη η καριέρα του είναι κατιούσα και όσο περνάει ο χρόνος η προσφορά του θα γίνεται χειρότερη.
Από τη στιγμή που έχουμε Taylor με συμβόλαιο μέχρι το 2028 και εφόσον πάρουμε τον Γιαννούλη (ή κάποιον παρόμοιο) δεν έχει θέση στην ...
από astral
Πέμ 04 Ιουν 2026, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα ζητάμε 5 μύρια, θα μας δίνουν 2,5 και θα κάνουμε τους δύσκολους :D
από The_Analyst_4
Κυρ 07 Ιουν 2026, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Έλα μωρέ με τον Ερπετοπουλο. Ακόμα θυμάμαι που έλεγε ότι ο Ζαγοράκης κρύβεται στο Άγιο όρος γιατί χρωστάει. Και τον πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης ο Δούκας και τον ξεφτιλιζε επί μια ώρα σερί. Και στο τέλος ζητούσε επί 5 μέρες συγνώμη.
Το μόνο που θα έπρεπε να προβληματίζει είναι ότι αυτό το κατώτατο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 11 Ιουν 2026, 01:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Απλά ο Κωστούλας ήταν πιο μπροστά στην εξέλιξή του, πιο έτοιμος, και συνεισέφερε σε περισσότερους τομείς από τον Μύθου. Συνολικά στα 19 του ήταν καλύτερος παίκτης. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε λόγο να το δώσουμε το παιδί ακόμα. Ας είναι πρωτοδεύτερος φέτος και βλέπουμε.
από geobila
Τετ 03 Ιουν 2026, 07:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

αν ειναι να καψει την ευρωπη ο Ραζβαν, γιατι οι ομαδες του δεν ειναι ποτε ετοιμες για προκριματικα (ουτε στο 60%), τοτε προτιμω να πονταρω σε νεο προπονητη και να γινει η φετινη σεζον μαθημα. Αν δεν γινει φετος, θα πρεπει να γινει του χρονου που ληγει το συμβολαιο του και θα παμε σε ακομα πιο ...
από obanebane
Πέμ 04 Ιουν 2026, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν φταίει η μετάφραση, αν όμως η μετάφραση είναι σωστή σε όσα δηλώνεις στους Ρουμάνους τον τελευταίο καιρό.
Τότε λες ενα μάτσο μαλακιες.
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που ...
από margas
Πέμ 04 Ιουν 2026, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που ...
από Parolos
Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:47
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μάγκες σταματήστε την παρανοια.
Μη δικαιολογείτε ακατανόητα πράγματα.
Πράγματα γίνονται μπροστά στα μάτια μας και τα αγνοούμε. Βρίσκουμε δικαιολογίες, γράφουμε ότι να ναι.

"Που το κακο η ομάδα να ψάχνει για προπονητή" γράφει ο άλλος.

Δεν τον θες τον προπονητή? Τελείωσε τον.
Δεν είναι τυχαίος ...