Αναζήτηση για περισσότερες από 3641 εγγραφές

Return

από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Δε μπορώ να αντιληφθώ το έλλειμμα ενέργειας όταν η ομάδα εδώ και ένα μήνα έχει δώσει 1 ματς μόνο και προπονείται και οι τραυματίες κάνουν αποθεραπεία.
Πως γίνεται να έχει έλλειμμα ενέργειας ο Ταισον, ο Ντέλιας,ο Γερεμεγιεφ, ο Κετζιορα, ο Μιχαηλιδης, ο Σαντσες και ο Χατσίδης.
Αν ο Οζντόεφ είχε ...
από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Είναι φραγμένη στους μπουκ η ανανέωσή του .
από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 09:58
Jump to forum
Jump to topic

Η Ευρώπη μας καταπονεί , αλλά ταυτόχρονα μας δίνει και λεφτά ώστε να έχουμε λύσεις και να μη καταπονούμαστε.

Κσταλαβιανω Πως το λες αδερφέ giapas και συμφωνώ. Απαντώ σε αυτούς που χρησιμοποιουν την αστεία επιχειρήματολόγια της Ευρώπης.
Φτανει ρε φτάνει με αυτή τη καραμέλα της Ευρώπης ...
από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ σου δίνουν ένα αγωνιστικό αμάξι και 3/7 δε φτάνεις καν στη γραμμή τερματισμού.
Ντελαπάρεις, βγαίνεις εκτός αγώνα.

Δεν είναι οτι διεκδίκησες και έχασες γιατί ο άλλος είναι καλύτερος.
Είναι ότι καταλήγεις περίγελος , μια οικτρή εικόνα.

Το καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή διαγωνίζεσαι για το ...
από JohnDag
Δευ 20 Απρ 2026, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι όποιος δεν βλέπει το μοτίβο μάλλον δεν θέλει να το δει.

Μουδιασμένο ξεκίνημα, τρελο φορμάρισμα 2-3 μήνες (όπου πράγματι η ομάδα παίζει την καλύτερη μακράν μπάλα στην Ελλάδα), κατάρρευση στο τέλος.

Ακόμα και στατιστικά αν το δεις, το ποσοστό νικών του Ραζβάν πέφτει δραματικά τους 2 ...
από JohnDag
Δευ 20 Απρ 2026, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Καταρχήν δεν μπορούν να μπουν οι 2 πρώτες χρονιές στην εξίσωση για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Λιγότεροι αγώνες, άλλη η κατάσταση των υπολοίπων τριών, την δεύτερη χρονιά συνειδητά πετάχτηκε λευκή πετσέτα στην Ευρώπη (το δικαιολογώ γιατί η πίεση για το πρώτο πρωτάθλημα μετά από χρόνια ήταν τεράστια ...
από Miles
Δευ 20 Απρ 2026, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Πώς έπαιζε πέρσι ο Κοτάρσκι βρέξει χιονίσει; Το ίδιο φέτος με Καμαρά, αν θέλεις να τον σπρώξεις το καλοκαίρι -ο Ντιέγκο να βάλει το χέρι του, που λέει και μια ψυχή...-, δεν γίνεται να το θάψεις τώρα.
Κατά τ' άλλα, δεν συμμερίζομαι τις τόσο αισιόδοξες απόψεις για τον Ιταλό.
από van rooy
Δευ 20 Απρ 2026, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Τόσοι παίκτες βρίσκονται τόσα χρόνια εδω και είχαν τόση μεγάλη ανάγκη τον Λουτσέσκου χθες?

Γιατί δεν έπαιξαν για πάρτη του...να πουν ο προπονητής μας είναι οφ ...εμείς είμαστε εδω για αυτόν....

Ο Βιερίνια δεν μπόρεσε να βοηθήσει ? Ηγετική μορφή ...μπαρουτοκαπνισμένος...

Η ομάδα γυμνάζεται όπως ...
από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ φίλε είμαι απλός παρατηρητής. Τι να επικεντρωθώ στα προβλήματα και να συγκεντρωθώ στο τελικό.
Και χτες από το πρωί συγκεντρωμένος ήμουν , αλλά η ομάδα έχασε. Δε φταίω εγώ που παρατηρώ και σχολιάζω, άλλοι πρέπει να συγκεντρωθούν.

Καμία ομάδα δε μειώνω λέγοντας το αυτονόητο , ότι ο ΠΑΟΚ του ...
από Miles
Δευ 20 Απρ 2026, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Τώρα σοβαρά είναι ο μικρός το πρόβλημά μας στην τετράδα με Οζντόεφ και Καμαρά και αξίζει τόσα σχόλια; Δηλαδή εσείς βλέπετε έναν προβληματικό παίχτη;
από leomatos88
Δευ 20 Απρ 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Εμφανίστηκες ρε Ραζβάναρε στην Αριστοτέλους μόλις είχα φύγει... Εν μέσω αποθέωσης από ό,τι διαβάζω...
Έτσι είναι στον πραγματικό κόσμο. Και του ΠΑΟΚ και γενικά. Ούτε έκλεισε ο κύκλος ούτε τίποτα.
Μόνο αγάπη για τον Στρατηγό.
από embuji
Τρί 21 Απρ 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 20:30 Τώρα το είδα. Και οι δύο που γράφει το μέτρο κολις είναι τραυματίες με άγνωστη επιστροφή. Τρομερή πετυχεσα. Ούτε ο Γκάλης τέτοια ευστοχία. Ρε μήπως πάμε όντως για Παπαδημητρίου για ΤΔ? Κάτι τέτοια έκανε και στο βαζελο
μπορει ο ιβαν να θελει να τιμωρησει το ιατρικο τιμ :mrgreen:
από renegade
Τρί 21 Απρ 2026, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Αν μείνει ο λουτσέσκου, χίλιες φορές να του φέρουν τον κολλητό του Παπαδημητρίου ( αφού δεν πάει ο μωάμεθ στο βουνό ας πάει το βουνό στομ Μωάμεθ) ,που κ πιθανότατα να καταλαβαίνει καλύτερα τα θέλω του λουτσέσκου ( όσο αυτό είναι εφικτό, αφού πολλές φορές ούτε ο ίδιος τα καταλαβαίνει) και θα ...
από Maklaz
Τετ 22 Απρ 2026, 07:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δεν υπάρχουν 6-7 για τον Γιακουμάκη.
Το είχα γράψει και παλιότερα, η ρήτρα είναι 5εκ δολάρια , δηλαδή λίγο πάνω από 4εκ ευρώ , θα το ανακαλύψουν οι αρδ άραγε ή πάλι θα πετάνε άστοχα άρθρα;

Όπως και να έχει, πρέπει να μείνει.

https://vamoscruzazul.bolavip.com/mercado-de-pases/que-debe-lograr ...
από marsantos
Τετ 22 Απρ 2026, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Maklaz έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 07:17 ...
Παιχταρά μου που είσαι; Άρχισα να ανησυχώ.
Όλα καλά;