Αναζήτηση για περισσότερες από 3643 εγγραφές
- Σάβ 18 Απρ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ελεύθερος με κάνα χαρτί συμβόλαιο για δεύτερος. Αλλιώς καλή τύχη. Κρίμα γιατί είχε δέσει απίστευτα όσο αντεξε.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Έχεις μείνει στην ιστορία και εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σου.
Είναι καιρός όμως να δούμε την επόμενη μέρα.
Είναι καιρός όμως να δούμε την επόμενη μέρα.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Σνου, εντυπωσιακό το μένος σου με τον Ιβάν. Το είπες. Φτάνει. Δε βοηθάει κάπου. Δε θα μαζεύονται τα τοπικ μετά και θα κουνάτε το δάχτυλο. Τσιλ
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είμαι σίγουρος ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μπορεί να βρει καλύτερο.
Εδώ δε μπορούν να βρουν ένα καλύτερο παίκτη του Μπάμπα εδώ και 2.5 χρόνια.
Αλλά ας δοκιμάσει , ποιος ξέρει.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε γίνεται κάθε χρόνο οι άλλοι με μικρότερο ρόστερ να τρέχουν κι εμείς να σερνομαστε.
Κάθε χρόνο.
Κάθε χρόνο.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο πλέον. Ποδοσφαιρικά η ομάδα δε βλέπεται και στηρίζεται καθαρά πλέον στις προσωπικές εμπνεύσεις του κάθε παίκτη.
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μάλλον δεν είστε σοβαροί ορισμένοι εδώ μέσα.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
επίσης κάτι ακόμα
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν ...
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Σέβομαι την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και όλα αυτά τα οποία έχει κατακτήσει.... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με κανέναν άλλον προπονητή να έπαιζε αυτός με την εικόνα που έχει
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.
Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς ...
Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Βίοι αντίθετοι με τον Χατσίδη, και όντως ώρες ώρες δεν τον καταλαβαίνω τον Ράζβαν...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!
12 Ζαφείρης + 3 Μεξικάνος = τζάμπα βρε πουθενά FC?
Μη μας γυρνάτε τα ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Ποτέ μου δεν κατάλαβα την αναπόληση για Ράφα.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλο ερωτηματικό μου προκαλεί που σε ποστ για τον Ραζβάν κράζεται από κάποιους ο Σαββίδης ( δεν μπήκα στο ποστ για την διοίκηση για να δω αν ισχύει και εκεί το αντίστοιχο ) . Μάλλον η θεοποίηση του προπονητή φέρει προ των ευθυνών όλους τους άλλους εκτός του ιδίου. Είναι αλήθεια μα συνάμα λίγο ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.
Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.
Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή ...
Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.
Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή ...