Αναζήτηση για περισσότερες από 3643 εγγραφές

Return

από icue
Σάβ 18 Απρ 2026, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Ελεύθερος με κάνα χαρτί συμβόλαιο για δεύτερος. Αλλιώς καλή τύχη. Κρίμα γιατί είχε δέσει απίστευτα όσο αντεξε.
από PAOK_Antarctica
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Έχεις μείνει στην ιστορία και εδώ θα είναι πάντα το σπίτι σου.
Είναι καιρός όμως να δούμε την επόμενη μέρα.
από PAOKevolution
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Σνου, εντυπωσιακό το μένος σου με τον Ιβάν. Το είπες. Φτάνει. Δε βοηθάει κάπου. Δε θα μαζεύονται τα τοπικ μετά και θα κουνάτε το δάχτυλο. Τσιλ
από giapas
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:25
Jump to forum
Jump to topic

renegade έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 18:58 Όπως λέει και ο γιαπας
Για μια ζωή στον ΠΑΟΚ
Δεν είμαι σίγουρος ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ μπορεί να βρει καλύτερο.
Εδώ δε μπορούν να βρουν ένα καλύτερο παίκτη του Μπάμπα εδώ και 2.5 χρόνια.

Αλλά ας δοκιμάσει , ποιος ξέρει.
από Parolos
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Δε γίνεται κάθε χρόνο οι άλλοι με μικρότερο ρόστερ να τρέχουν κι εμείς να σερνομαστε.
Κάθε χρόνο.
από Mathmak
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο πλέον. Ποδοσφαιρικά η ομάδα δε βλέπεται και στηρίζεται καθαρά πλέον στις προσωπικές εμπνεύσεις του κάθε παίκτη.
ΆΛΛΑ φοβάμαι τι θα γίνει αν φύγει, γιατί μου δίνεται η εντύπωση ότι αυτός είναι που κρατάει το ποδοσφαιρικό συγκροτημένο και αν φύγει χωρίς να ...
από xrisitsapa
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μάλλον δεν είστε σοβαροί ορισμένοι εδώ μέσα.
από renegade
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

επίσης κάτι ακόμα
Ο προπονητής μίλησε για την ενέργεια που δεν είχαμε και τη συνέδεσε με τους τραυματισμούς
Βέβαια από τους ποδοσφαιριστές που ξεκινήσανε κανένας δεν αντιμετώπιζε τραυματισμό και προπονούνταν όλοι τους κανονικά.
Το γιατί ήτανε δύο ταχύτητες κάτω από τους αντιπάλους τους που πριν ...
από renegade
Κυρ 19 Απρ 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

Σέβομαι την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και όλα αυτά τα οποία έχει κατακτήσει.... αλλά δεν υπάρχει περίπτωση με κανέναν άλλον προπονητή να έπαιζε αυτός με την εικόνα που έχει
από gika
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης όσοι θέλουν αλλαγή προπονητή, χωρίς ΤΔ να επιλέξει αυτόν και τους παίκτες που θα έρθουν, χωρίς ένα πλάνο γύρω του και χωρίς διαδικασίες να τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί να είναι έτοιμοι να κάψουν 1-2-3 χρόνια μέχρι να αλλάξει ρότα όλος ο οργανισμός.

Ο Ραζβαν έχει ταβάνι, αλλά ο ΠΑΟΚ χωρίς ...
από Miles
Κυρ 19 Απρ 2026, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Βίοι αντίθετοι με τον Χατσίδη, και όντως ώρες ώρες δεν τον καταλαβαίνω τον Ράζβαν...
από Parolos
Κυρ 19 Απρ 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε Λουτσι βγήκαν πάλι όλοι Σαββιδης FC που τρέμουν να κάνουν κριτική εκεί που πρέπει να σου ρίξουν την ευθύνη…
Υ.Γ ότι μεταγραφή χρειάζεται χρήματα δεν είναι στα θέλω του Λουτσεσκου….οτι είναι με των τζάμπα μας κάνει!!!!

12 Ζαφείρης + 3 Μεξικάνος = τζάμπα βρε πουθενά FC?

Μη μας γυρνάτε τα ...
από Miles
Κυρ 19 Απρ 2026, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 35. Jorge Sanchez

Ettien26 έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 23:17
Miles έγραψε: Κυρ 19 Απρ 2026, 22:36 Έχω μια προαίσθηση :mrgreen:, εντάξει δεν εύχομαι να βγει αληθινή, εγώ το καλό της ομάδας θέλω :lol: :lol:, ότι του χρόνου θα συζητάμε αν είναι καλύτερος από τον... Σάστρε.
Τον Σάστρε τον έχουμε αδικήσει πολλές φορές. Όπως κάποτε τον Ράφα.
Ποτέ μου δεν κατάλαβα την αναπόληση για Ράφα.
από Doctor Doo
Κυρ 19 Απρ 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο ερωτηματικό μου προκαλεί που σε ποστ για τον Ραζβάν κράζεται από κάποιους ο Σαββίδης ( δεν μπήκα στο ποστ για την διοίκηση για να δω αν ισχύει και εκεί το αντίστοιχο ) . Μάλλον η θεοποίηση του προπονητή φέρει προ των ευθυνών όλους τους άλλους εκτός του ιδίου. Είναι αλήθεια μα συνάμα λίγο ...
από giapas
Δευ 20 Απρ 2026, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Να είμαστε ειλικρινής , εγώ ΠΑΟΚ τόσο ανήμπορο δεν έχω ξαναδεί.

Στο τελικό που ήταν με 10 παίκτες και μας κέρδισαν , χάσαμε τα μαλλιά μας. Με Αγκούστο κλπ ευκαιρίες. Πολύ μεγάλη συγκυρία.

Θυμάμαι και ένα 2-0 μέσα εκεί και ένα 4-0. Επί Αλμέυδα που μας έκαναν πλάκα. Αλλά ο Αλμευδα εκείνη την εποχή ...