Η αναζήτηση βρήκε 701 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

@jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από alp920
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Απορώ γιατί μπήκαν στην διαδικασία να κάνουν συνέντευξη τύπου.
Αν δεν ήταν τόσο σοβαρό το διακυβευμα θα έπεφτε πολύ γέλιο.Προς το παρόν γελάνε οι αλλόθρησκοι με αυτό το χάλι .
Ντροπή και ξετσιπωσια.
Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση των μελών.
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά επιβραβεύτηκε με υφιπουργιλήκη μεταφορών για την αποτυχία του να εκλεγεί σε κούρσα που έτρεχε μόνος, έτσι αξιολογούνται οι άριστοι.
από Miles
Τρί 12 Αύγ 2025, 01:26
Jump to forum
Jump to topic

Και το προπονητικό ένας τρίτος. Και τις μεταγραφές ένας τέταρτος.
από Pater
Τρί 12 Αύγ 2025, 02:15
Jump to forum
Jump to topic

Μετά την συνέντευξη τύπου του Ξανθόπουλου, του Στεφάνου Στρατηγού και της Άντζελα Ζήλια δεν έχω ιδιαίτερη διάθεση να πω πολλά, νομίζω ότι η αγαμημένη μας κυβέρνηση κατάφερε να σκοτώσει το όνειρο του νέου γηπέδου της Τούμπας. Άλλωστε έχουν δίκιο οι άνθρωποι και είναι γνωστό από παλιά ότι 'οι Γερμανοί ...
από gpap5
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:30
Jump to forum
Jump to topic

dev έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 01:22 ΑΝ μπορει.

αν δεν μπορει πρεπει να το χτισει αλλος.
Αν δεν μπορεί ο Ιβάν, θα περιμένουμε έως να μπορέσει.
Απλά και ξεκάθαρα.
Μετέφερέ το και στους από πάνω, πως δεν επιλέγουμε γήπεδο, επιλέγουμε Πρόεδρο.
από astral
Τρί 12 Αύγ 2025, 06:56
Jump to forum
Jump to topic

Το γήπεδο , η πρωτοβουλία των κινήσεων και η όλη κατάσταση ανήκουν αποκλειστικά στον ΑΣ οπότε και η ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση .

Τραγικοί χειρισμοί, κοροϊδία , μυστικά , λάσπη και κλειστές πόρτες.

Ακόμα και αυτοί οι ελάχιστοι τύποι, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι με τις συνθήκες που ...
από gpap5
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:02
Jump to forum
Jump to topic

δεν κατανοώ για ποιο λόγο μιλάνε κάποιοι για ''διχασμό'' ή για ''εμφύλιο''.

Οι λέξεις ''διχασμός'' και ''εμφύλιος'', αναφέρονται σε περιπτώσεις αντιμαχόμενων πλευρών εντός ομοούσιου συνόλου ανθρώπων, πχ οικογένειας, Έθνους, κοινωνικής ομάδος, κτλ.

Όταν οι αντιμαχόμενες πλευρές, είναι διαφορετικών ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην ηταν ο Σαββίδης, οχι διεθνής διαγωνισμός δε θα ήξερες τι είναι, το γήπεδο που το φυλάττει ο Θεματοφύλαξ πρόεδρος του ΑΣ των 208 ψήφων θα είχε καταρρεύσει λόγω στατικής ανεπάρκειας.
Να ανοιχτούν οι φάκελοι στον άνθρωπο που πήρε μια ομάδα που δεν είχε να πληρώσει το τηλέφωνο και το ρεύμα ...
από van rooy
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:32
Jump to forum
Jump to topic

Η διχόνοια καλά κρατεί!

Εμείς ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ στο top 20 της Ευρώπης? Με τέτοιους ανθρώπους να εκπροσωπούν τον ΑΣ ΠΑΟΚ ? Μπορεί να αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά το επίπεδο συμπεριφοράς και ομιλίας παραπέμπει σε εποχές προηγούμενων δεκαετιών.

Παρακολουθώντας τη συνέντευξη αποκόμισα ότι δεν υπάρχει ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα πριν όσα είπε η νομικός του ΑΣ περί της συμφωνίας ΑΣ και Μυστακίδη. Γλαφυρές αρχιδιές, με ολίγη από τσιμπούκωμα στον κύριο Θεσσαλονικέα! Οι της ΠΑΕ ενημερώθηκαν για ό,τι και στον βαθμό που "έπρεπε και χρειαζόταν" για το περιεχόμενο της εν λόγω συμφωνίας. Και δεν υφίσταται τίποτα σκιώδες και ...
από Psaras
Τρί 12 Αύγ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Ραντεβού στην Γενική Συνέλευση.

Την θέλουν; Δεν νομίζω. Θα την είχαν συγκαλέσει ήδη, αμέσως μετά την παραίτηση Κατσαρή. Επικαλούνται τα όργανα του Συλλόγου, αλλά κουβέντα για έκτακτη ΓΣ! Να πήγαιναν, μας λέει η εξωθεσμική, οι Τσαλόπουλος–Χατζόπουλος στα όργανα; Σε ποια όργανα και με ποιους ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Το ξεδιάντροπο ψέμα της υπόθεσης είναι ότι ενώ σε σχετικές ερωτήσεις το πάνελ απάντησε ότι μεταξύ ΑΣ και Τέλη δεν έχει υπογραφεί μνημόνιο αλλά μόνο ένα απλό σύμφωνο συνεννόησης που δεν σημαίνει τίποτα και δεν δεσμεύει κανέναν, παρόλα αυτά δεν μπορούν να το κοινοποιήσουν γιατί δεσμεύονται από ρήτρα ...
από loukas karadimos
Τρί 12 Αύγ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

...............................

Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...