Ντροπη σε οσους (και αν) γιουχαραν...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ..
Ραζβαν γερα
Αναζήτηση για περισσότερες από 3659 εγγραφές
- Κυρ 05 Απρ 2026, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μεσα στο γηπεδο ημουν. Πριν λιγο γυρισα σπιτι. Απιστευτες ανακριβειες οποιος λεει οτι γιουχαιστηκε η ομαδα. Η γιουχα ηταν προς τον διαιτητη που αποχωρουσε. Η ομαδα μια χαρα χειροκροτηθηκε.
- Δευ 06 Απρ 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι δεν (προ)υπολογιζω τιποτα. Κουραστηκα.
- Δευ 06 Απρ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η σιγουριά θα μας φάει.
Και που το ξέρεις εσύ ρε trouman ότι θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ σε 2 βδομάδες όταν στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό καν ποια είναι η ημερομηνία επιστροφής για Μειτέ και Ζϊλε;
Και άντε πες ότι γυρνάν, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή θα ...
Και που το ξέρεις εσύ ρε trouman ότι θα εμφανιστεί ο κανονικός ΠΑΟΚ σε 2 βδομάδες όταν στην παρούσα φάση δεν είναι γνωστό καν ποια είναι η ημερομηνία επιστροφής για Μειτέ και Ζϊλε;
Και άντε πες ότι γυρνάν, πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μετά από τόσο μεγάλη αποχή θα ...
- Τετ 08 Απρ 2026, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Η αλήθεια είναι ,το ειπε κι o Equalizer, ότι αν βάλεις κάτω τους αριθμούς υπάρχει δρόμος ακόμα.
Απλά η εικόνα της ομάδας και το μοτίβο διαρκούς πτώσης δε μας αφήνουν να αισιοδοξουμε.
Από την άλλη, εδώ είμαστε να συζητήσουμε τη παραμικρή αλλαγή στα δεδομένα
Απλά η εικόνα της ομάδας και το μοτίβο διαρκούς πτώσης δε μας αφήνουν να αισιοδοξουμε.
Από την άλλη, εδώ είμαστε να συζητήσουμε τη παραμικρή αλλαγή στα δεδομένα
- Τετ 08 Απρ 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήθελα να επισημάνω κάτι λίγο, διαφορετικό με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας. Ξέρω τα έχουμε ξαναπει. Αξίζει μια αναφορά ακόμα. Ο ΠΑΟΚ μας λοιπόν, πριν ξεκινήσουν τα play off ήξερε ότι έχει 3 ματς στην Τούμπα. Το γήπεδο ΕΠΡΕΠΕ να είναι ασφυκτικά γεμάτο. Να είναι όπως το τελευταίο ματς με τον ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Τι να πεις, τίποτα να μην πεις, απλά συνωμοτεί το σύμπαν για να μην πάρει η καλύτερη ομάδα το πρωτάθλημα,τι να κάνουμε,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι αποτέλεσμα συμπαντικής συνωμοσίας και βαλς των πλανητών οι τόσοι τραυματισμοί φέτος. Δεν είναι μεταφυσικό το πρόβλημα, καθαρά θέμα ανθρωπίνου παράγοντα είναι που μας γ@μησε όπως φαίνεται την σεζόν.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τραυματισμοί συμβαίνουν. Δεν είναι και ότι θα δίναμε 5Μ για 30+ παίκτη. Τουλάχιστον έχουμε βάθος με τον παικταρα τον Γιερεμεγιεφ και τον Μύθου.
- Σάβ 18 Απρ 2026, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ανησυχώ, έχω για 2ο επιθετικό την υπερπαικτουρα που διάλεξε ο προπονητής και η διοικηση.
Με νούμερο ένα προσόν το μισθό του και νούμερο 2 την προσαρμογή στα συστήματα υψίστης ασφαλείας του general.
Ότι θα είναι αόρατος σε όλο το ματς με μηδέν συμμετοχή το έχω δεδομένο.
Το ότι θα πάρει μηδέν ...
Με νούμερο ένα προσόν το μισθό του και νούμερο 2 την προσαρμογή στα συστήματα υψίστης ασφαλείας του general.
Ότι θα είναι αόρατος σε όλο το ματς με μηδέν συμμετοχή το έχω δεδομένο.
Το ότι θα πάρει μηδέν ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε για αστείο αδερφέ...100 χρόνια έχουμε λουτσεσκου...γερεμεγιεβ θα βαλει με κλειστά μάτια...
Στον τελικό φέτος πας με γερεμεγιεβ κάθε χρόνο τα ίδια λάθη
Στον τελικό φέτος πας με γερεμεγιεβ κάθε χρόνο τα ίδια λάθη
- Σάβ 18 Απρ 2026, 15:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραίος ο παραμορφωτικός καθρέφτης του γενάρη, αλλά το αρχικό αίσθημα μεταγραφής γιερεμεγιεφ δικαιώνεται.
Αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ τελικά ήταν ένα τραυματισμό μακριά (κάτι που στο ποδόσφαιρο συμβαίνει) από το να λέει ότι είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει δικαιωματικά κάποιο πρωτάθλημα ...
Αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ τελικά ήταν ένα τραυματισμό μακριά (κάτι που στο ποδόσφαιρο συμβαίνει) από το να λέει ότι είναι η καλύτερη ομάδα και αξίζει δικαιωματικά κάποιο πρωτάθλημα ...
- Σάβ 18 Απρ 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως θα έβαζα μύθου... αλλά
- Κυρ 19 Απρ 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ξεκαθαρίσω κάτι.
Ήθελα πραγματικά να τους πατήσουμε να τους διασυρουμε για την απίστευτη αλαζονεία που έχουν βγάλει.
Αυτό πίστευα όντως ότι εμείς πλήρεις μπορούμε να το πετύχουμε.
Τώρα πάμε απλά για το διπλό
Ήθελα πραγματικά να τους πατήσουμε να τους διασυρουμε για την απίστευτη αλαζονεία που έχουν βγάλει.
Αυτό πίστευα όντως ότι εμείς πλήρεις μπορούμε να το πετύχουμε.
Τώρα πάμε απλά για το διπλό
- Κυρ 19 Απρ 2026, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε παίξει 2 ματς τον τελευταίο 1,5 μήνα και δεν έχει επιστρέψει κανείς.
Το ότι κάποιος δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά του νομίζω είναι δεδομένο.
Το ότι κάποιος δεν κάνει καθόλου καλά τη δουλειά του νομίζω είναι δεδομένο.