Είναι ντροπή να δίνονται πέναλτι επειδή απλά τρέχει αίμα. Ειδικά αν ο αμυνόμενος δεν έχει δει τον επιτιθέμενο. Ντροπή.
Πέναλτι μόνο σε αποκεφαλισμό και όταν ο επιτιθέμενος έχει λάβει λεκτική (ή γραπτή σε περίπτωση αφωνιας) επιβεβαίωση από τον αμυνόμενο πως έχει βρεθεί στο οπτικό του πεδίο και ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3662 εγγραφές
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 04 Μαρ 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
στην μετάδοση του αγώνα παγωσε η εικόνα και δεν είδα το δευτερο πεναλτι. Σκέφτηκα, ρε μπας κι ευνοηθήκαμε;;
τώρα είδα τη φάση και έχω να πω το εξής:
Ρε σεις , ορισμένοι τί συνδρομα είναι αυτά ; Το μόνο λάθος στη φάση είναι που δεν εβγαλε κίτρινη.. Είναι δυνατόν , όχι οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλα ...
τώρα είδα τη φάση και έχω να πω το εξής:
Ρε σεις , ορισμένοι τί συνδρομα είναι αυτά ; Το μόνο λάθος στη φάση είναι που δεν εβγαλε κίτρινη.. Είναι δυνατόν , όχι οπαδός του ΠΑΟΚ, αλλα ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε δει διαιτητικά όργια ΚΑΙ φέτος να γίνονται για το ποκ.
Τα ΜΜΕ της χαβούζας πετάνε όπως πάντα αετό, γυρίζουν αμέσως την κουβέντα στον ρόμβο του Νίκολιτς, τον πρέσβη βαζελο και την αστερατη ομάδα του γαύρου και όλα μέλι γάλα.
Χτες πήραμε για πρώτη φορά φέτος ένα πέναλτι όπου κάποιοι "δήθεν ...
Τα ΜΜΕ της χαβούζας πετάνε όπως πάντα αετό, γυρίζουν αμέσως την κουβέντα στον ρόμβο του Νίκολιτς, τον πρέσβη βαζελο και την αστερατη ομάδα του γαύρου και όλα μέλι γάλα.
Χτες πήραμε για πρώτη φορά φέτος ένα πέναλτι όπου κάποιοι "δήθεν ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιό πέναλτι, ποιοί αγκώνες και ποιές μασχάλες ρε; Εδώ μέσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί εμπρηστικά έπη ντροπής. Δε θέλω να αναμοχλεύσω παλιές ιστορίες αλλά πραγματικά έχω διαβάσει σε περιόδους, που χτυπιόταν ανηλεώς ΠΟΥΣΤΙΚΑ η ομάδα σε κάθε επίπεδο, "θεσμικά" και μη, αδιανόητες χυδαιότητες για ...
- Παρ 06 Μαρ 2026, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και συνεχίζουμε να το κουράζουμε , :)
Το φάουλ μπορεί να γίνει και κατά λάθος ή χωρίς να έχει αντίληψη ο παίκτης. Μπορεί να πάρεις και κίτρινη η κόκκινη κάρτα με αυτόν τον τρόπο όπως και πέναλτι. Ακόμα και αν όλα τα μέρη του σώματος σου είναι σε κανονική θέση.
Ο διαιτητής σφυρουσε τα πάντα ...
Το φάουλ μπορεί να γίνει και κατά λάθος ή χωρίς να έχει αντίληψη ο παίκτης. Μπορεί να πάρεις και κίτρινη η κόκκινη κάρτα με αυτόν τον τρόπο όπως και πέναλτι. Ακόμα και αν όλα τα μέρη του σώματος σου είναι σε κανονική θέση.
Ο διαιτητής σφυρουσε τα πάντα ...
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Και το Χ μας βολευει..
Έχει πλέον εκλείψει από το μενού της νοοτροπίας μας αυτό το πιάτο. Όχι ότι θα πέσει να πεθάνει και κάποιος αν τελικά κάτσει η μπίλια στην ισοπαλία. Αλλά αυτό το "εκ προτέρων αγοράζω την ισοπαλία χωρίς να γίνει καν το παιχνίδι" έχει σχολάσει οριστικά, τουλάχιστον μέσα στην ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
Αφου ξεπερασουμε σημερα το στερητικο συνδρομο (3 μηνες Τεταρτη-Πεμπτη-Κυριακη δεν ειναι και λιγο), περιμενω με ενδιαφερον να δω πως θα ειναι η ομαδα μετα απο μια ολοκληρη εμβομαδα προπονησεων μετα απο τοσους μηνες.
2 στα 2 και παμε για 7 τελικους.
2 στα 2 και παμε για 7 τελικους.
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και τον Σεπτέμβρη είχαμε βαριές φανέλες μπουρδελα κλπ κλπ
- Δευ 16 Μαρ 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Να φάμε ότι τιμωρία έφαγαν και οι ευ αγωνίζεσθαι για τον προπηλακισμό του Λανουά. Αυστηρή επίπληξη και τράβηγμα το μάγουλο (όπως ο δικαστής στον Λουκύ Λουκ) και υπόσχεση ότι δεν θα ξαναγίνει.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
μακάρι να μην ισχύει και να έχω άδικο αλλά ότι μαθαίνω και γίνετε να πούμε σας το λέω
- Τετ 18 Μαρ 2026, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Εβδομάδα χωρίς ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
θεμα χρονου ηταν
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω ότι από το 30 δεν βρωμάει …
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν τραυματιστεί κάποιος στον ΠΑΟΚ, όπως και να τραυματιστεί, όπου και να τραυματιστεί, θα χάσει έναν μηνα μίνιμουμ ενώ θα υπάρχει παντελής έλλειψη ενημερωσης σχετικά με το τι συμβαίνει.