Αναζήτηση για περισσότερες από 3658 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Σάβ 24 Ιαν 2026, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάθει Λουτσίτιδα
Από σημερινές του δηλώσεις:

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση στις μεταγραφές, να περιμένουμε κάτι τις τελευταίες ημέρες;

“Δε γνωρίζω κάτι, φαίνεται πως όλοι περιμένετε κάτι να ακούσετε και θέλετε να έρθει κάποιος. Εγώ είμαι χαρούμενος πάντως που τελειώνει ...
από margas
Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Το άλλο το φιδι, που έκανε καριέρα από τον ΠΑΟΚ, γιατί προωθεί τους Έλληνες διαιτητές εκεί στην ΕΠΟ; Ποιος πραγματικά τους θέλει εδω και χρόνια μάλιστα πριν καν τον ποιητή;

Πιστευεις θα σου στέλνει η ΟΥΕΦΑ ξένους διαιτητές μια ζωή; Πρέπει να αναδειχθούν και οι αιλληνες, ώστε να ανέβει το επίπεδο ...
από vs40
Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Δωνης στην καλύτερη 11αδα που θα διάλεγε, βάζει τον Κουρμπελη, δεν υπάρχει καν στην κουβέντα ο Μεϊτε. Δεξι εξτρεμ ο Ελιανσον και όχι ο Ζιβκοβιτς :lol:. Ποιος Ελιασον ρε καημενοι; Ο Ζαφείρης εκτοπιστηκε με μαεστρία. Ε λίγο από εδώ λίγο από εκεί, με τους " αντικειμενικους" κάπως έτσι δε μπαίνουν οι ...
από Taseos
Παρ 30 Ιαν 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Τους έδιωξε από την επο πρέπει τώρα να διώξει και τον αξιοματουχο από την ΟΥΕΦΑ.
από icue
Σάβ 31 Ιαν 2026, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι δεν βγάζω κάθε χρονο λεφτά με τον Βόλο στον δεύτερο γύρο, το θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου.
από giapas
Δευ 02 Φεβ 2026, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Δε την αντέχω άλλο την ΑΔΙΚΙΑ.

Όσοι πάνε για ποτό Πασαλιμάνι και τέτοια είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ.
από leomatos88
Πέμ 05 Φεβ 2026, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Θα με πάρει το παράπονο και το δάκρυ στο τέλος να βλέπω γειτόνους και φίλους κι αδέρφια να μαλώνουν σαν τα κοκόρια.

Όχι άλλο ρε παιδιά, μια οικογένεια είστε, κουμπάροι άνθρωποι, το ένδοξο ΠΟΚ εκπροσωπείτε, αφήστε τις κατηγόριες.

Παλαιοέλληνες είστε, ενωθείτε και πάλι, σηκώστε από τα πατώματα και ...
από Maklaz
Παρ 06 Φεβ 2026, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball :lol: :lol:

από navigator11
Παρ 06 Φεβ 2026, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 09:26 Navi Navi βρήκα καλύτερο, μου φύγε ο καφές απ' τα ρουθούνια. Life is life, ball is ball :lol: :lol:

Τι ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑ είναι αυτή ρε αδερφέ;; :lol: :lol:
από marsantos
Τετ 11 Φεβ 2026, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Κι εκεί που χαζολόγαγα με τα πεπραγμένα του τροβαδούρου, βλέπω στο πορτοκαλί άρθρο κίτρινου δημοσιογράφου με τίτλο ομώνυμο με το τραγούδι που τραγούδησε ο διασκεδαστής.
Λέω, μπράβο, ωραίος τίτλος για αυτοτρολάρισμα, θα γίνεται λίγος χαβαλές με την ομάδα του.
Και μπαίνω να διαβάσω και συνειδητοποιώ ...
από obanebane
Τετ 11 Φεβ 2026, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Ρε θα τους πηδηξουμε θα τους πάρουμε όλους σβάρνα θα περάσουμε απο πάνω τους ,μη φοβάστε τίποτα.
Μην διαβάζεται πληρωμένους οπαδούς ούτε να τους παρακολουθείτε, κακομαθημένα τομάρια,που κάποτε έγραφαν και έλεγαν εμείς θέλουμε ΠΑΟΚ δυνατό,τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και τους τσιμπουκωνει κάθε ...
από Miles
Τετ 11 Φεβ 2026, 12:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου λες, βρε marsantos, μήπως διαβάζεις και την espresso; Εδώ δεν διαβάζω δικούς μας (πλην ελάχιστων), θα διαβάζω και τους άλλους; Από τους τίτλους μόνο δεν καταλαβαίνεις τι θα διαβάσεις και μέσα; Εντάξει, έχω διαβάσει, πραγματικά μετρημένες φορές, κάποιους και αυτό φτάνει για να καταλάβεις ότι ...
από GEOL
Πέμ 12 Φεβ 2026, 01:01
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω πως η Λιβαδιά τερμάτισε!! Ο αποκλεισμός από τον τελικό μέσα στην έδρα της και η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα την επηρεάσουν αρνητικά. Ο βάζελος θα πιέσει με κάθε τρόπο για να την περάσει και να μπεί τετράδα, δεν θα μπορέσει ο Λεβαδειακός να αντέξει την πίεση μέχρι ...