Απο την στιγμη που κραζουμε την διοικηση θα ηθελα και εγω να κανω την αυτο κριτικη μου για εμας τους οπαδους...
Ναι φοβομαστε,γιατι??Γιατι ειμαστε αυτοι που οταν ξεκινησε το σερι μας αποθεωναμε,τωρα κραζουμε...ειμαστε οι ιδιοι,που δεν θυμιζουμε τιποτα απο την παλια κερκιδα,που οταν ετρωγε ο ΠΑΟΚ ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3643 εγγραφές
- Παρ 19 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Όταν κατά παράβαση των κανονισμών που ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή κατακυρωθεί ή ακυρωθεί γκολ σε γήπεδο ομάδας του ποκ που θα δώσει πρωτάθλημα σε ομάδα εκτός ποκ εις βάρος της ομάδας του ποκ μπορούμε να ξανασυζητήσουμε με τους απατεώνες.
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μ.Ο ηλικίας ροστερ
αεχ 28,3
ζελες 28,1
ΠΑΟΚ 27
τρουμπα 26,7
Να τα θυμόμαστε αυτά καθε χρόνο οχι όποτε βολεύει το αφήγημα.
αεχ 28,3
ζελες 28,1
ΠΑΟΚ 27
τρουμπα 26,7
Να τα θυμόμαστε αυτά καθε χρόνο οχι όποτε βολεύει το αφήγημα.
- Δευ 29 Δεκ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω στα περι αεχ (και ως αεκτσης μεχρι τα 7 μου λογω οικογενειας απο την Πολη στο Παλαιο Φαληρο Αττικης οπου ειναι σχεδον ολοι) ελεγα στα ξαδερφια μου προσπαθωντας να ειμαι δικαιος.
Οποιος κερδιζε το δικαστηριο απο τους δυο μας θα εβγαινε χαρτινος (στη συζητηση περι ξυπνηματος με αλλους βαθμους ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
παίδες, επειδή αναφερθήκατε στο κλεμμένο και αγγίξατε πολύ μα πάρα πολύ ευαίσθητες χορδές..
εγώ προσωπικά ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω και έχω την αίσθηση πως είναι πολλοί οι συνΠΑΟΚτζήδες που αισθάνονται έτσι..
τα θυμάμαι ΟΛΑ και ΜΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙ.. και δυστυχώς δεν καταλάγιασε αυτό το ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ποια τρια κλεμμενα ρε παιδια;;
Τουλαχιστον 5 πρωταθληματα μπορω ετσι προχειρα να μετρησω με κορυφαιο για μενα αυτο του 1973
Και ολοι οι τελικοι κυπελλου που εγιναν στο γηπεδο του φιναλιστ
Ειμαι large και δεν χρεωνω και την πολη του φιναλιστ
Γιατι ετσι μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι ΠΡΩΤΟΣ σε κατακτησεις ...
Τουλαχιστον 5 πρωταθληματα μπορω ετσι προχειρα να μετρησω με κορυφαιο για μενα αυτο του 1973
Και ολοι οι τελικοι κυπελλου που εγιναν στο γηπεδο του φιναλιστ
Ειμαι large και δεν χρεωνω και την πολη του φιναλιστ
Γιατι ετσι μπορει ο ΠΑΟΚ να ειναι ΠΡΩΤΟΣ σε κατακτησεις ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
1,8 στον Βάργκας και κοντά 5 στην ομάδα διαβάζω. Πολλά μου φαίνονται για 31 χρόνων Ούγγρο που δεν έχει φύγει εκτός της χώρας του.
- Δευ 12 Ιαν 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Tι εχετε να πειτε για τις δηλωσεις του ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ .....οτι ο ΠΑΟΚ με εξεφραζε σαν φιλοσοφια παλια οχι τωρα.....ο φιλος του ζαγορ....ρε τι ακουμε
Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια....

Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια....
- Δευ 12 Ιαν 2026, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Tι εχετε να πειτε για τις δηλωσεις του ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΑΡΑΤΣΗ .....οτι ο ΠΑΟΚ με εξεφραζε σαν φιλοσοφια παλια οχι τωρα.....ο φιλος του ζαγορ....ρε τι ακουμε
Αυτος εδω και καιρο προσκυνησε τον Βαγγελα φαινεται εκεινος εχει την σωστη φιλοσοφια.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μακάρι αδερφέ να μην καταντήσει ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
«Όσοι αποτελούμε την Ιστορία του Ολυμπιακού, οι Βετεράνοι του Θρύλου, το πιο δοξασμένο κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου βλέπουμε με έκπληξη και αποτροπιασμό τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο με αποφάσεις διαιτητών και αρχιδιαιτητού που ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Φοβερά πράγματα.
Απίστευτη οργάνωση.
Απίστευτη οργάνωση.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 18:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν για δεκαετιες ολοκληρες σφυριζαν τα ολυμπιακος-ΠΑΟΚ, διαιτητες απο Αθηνα και Πειραια, ηταν ολα ροδινα,
παλαιμαχοι απογονοι?
Πληρωμενα σιχαματα......
παλαιμαχοι απογονοι?
Πληρωμενα σιχαματα......
- Τρί 13 Ιαν 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα την ανακοίνωση των οπαδών του Παναιτωλικού,αυτοί οι ηλιθιοι αντί να ευγνωμονούν τον ιδιοκτήτη τής ομάδας που τους έχει τόσα χρόνια στην πρώτη κατηγορία σε αντίθεση με δεκάδες ιστορικές και μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες απο την δική τους που βολοδερνουν σε μικρές κατηγορίες,του ζητάνε και τα ...
- Τρί 13 Ιαν 2026, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είμαι πολύ περιεκτικός και συντομότατος. Σιχαμοσιχάματα.