Αναζήτηση για περισσότερες από 3154 εγγραφές

Return

από psykoman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Παντως ρε παιδια δεν ειναι λιγο τραγικο τα παιδια της σελιδας του φιμπι (που εκανα το ποστ παραπανω) να παρακαλαν μελη που βοηθησαν οι ιδιοι να εγγραφουν τωρα να τους βοηθησουν για τις εγγραφες με τις υπογραφες;;;;;
Θα επρεπε ρε απο μονοι τους να το κανουν οταν υπαρχουν τετοια προβληματα
από Kabamaru11
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 03:15 Σε περναω :mrgreen:
Εγώ θα είμαι στις 29/12!
Θα εισαι;Kατσε να δουμε με τους τρελους που εχουμε μπλεξει :lol:
από Kabamaru11
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

@alp920 Πηρες τηλ να ρωτησεις αν οντως εισαι μελος;Αν εχεις αριθμο μητρωου;
από Kabamaru11
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Μην ξεχνιομαστε,εγγραφες ολοι!Τωρα περισσοτερο απο ποτε!Θα βγαλουμε τρελα γουστα σε ολα τα τμηματα!
από Psaras
Τετ 31 Δεκ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

δεν θα σε ενημερώσουν. Πάρε ένα τηλέφωνο όποτε μπορέσεις και ρώτα.
από Kabamaru11
Τετ 31 Δεκ 2025, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Σημερα λογικα εγινα μελος,με την πρωτη ευκαιρια θα παρω τηλ για επιβεβαιωση!

Σε κανα 5αρι χρονια θα κατεβω στις εκλογες,το πρωτο πραμα που θα κανω ειναι νεο τμημα μακαρονοφαγαδων!
από Taseos
Τρί 27 Ιαν 2026, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Κουράστηκα να τραγουδώ για τα αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Δε θέλω άλλα άδικα αδέρφια να βλέπουν από ψηλά. Πως το λένε ; Φτάνει. Η θέση κάθε νέου ανθρώπου είναι σπίτι του με την οικογένεια του. Να μιλά με φίλους να περνά όμορφα.
από dragon
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
από navigator11
Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από cellophan
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.

"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
από danirifle
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
από margas
Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πραγματική μου απορία πως γίνεται να νιώθουμε σαν να έφυγε κάποιος δικός μας;

Κάθε μέρα φεύγουν άτομα σε δυστυχήματα αλλά δε νιώθω έτσι παρά μια στιγμιαία στεναχώρια. Τώρα ένιωσα λες και έφυγε κάποιος απ την οικογένεια μου. Οχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας. Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν ...