Αναζήτηση για περισσότερες από 3910 εγγραφές

Return

από pagotatzis
Παρ 29 Μάιος 2026, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Ποιος Μουρίκη και πράσινα άλογα;
είμαι τόσο απαισιόδοξος ότι ούτε και ο Γιαννούλης, ο κλεισμένος Γιαννούλης,δεν θα έρθει!
απλά θέλω να αναδείξω ότι υπάρχει θέμα, το ξέρουμε,
το γνωρίζουμε εδώ και χρόνια!
οι παίκτες έρχονται και όταν θέλεις έναν παίκτη πας τον παίρνεις.
αυτά τα παραμύθια ,δεν ...
από pagotatzis
Παρ 29 Μάιος 2026, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί γκρινιάζω ;
οι παίκτες έρχονται!
δεν είναι το πρόβλημα οι παίκτες και η Ελλάδα και το πρωτάθλημά μας!

Αυτό που φταίει είναι απλούστατα ο οργανισμός και ο τρόπος που δουλεύει η παε ΠΑΟΚ !

Εγώ θα αράξω και θα ηρεμήσω για όλο το καλοκαίρι γιατί δεν περιμένω τίποτα μα τίποτα ...
από renegade
Παρ 29 Μάιος 2026, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

chri5ti9 έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 15:14 Όσοι πιστεύετε ότι με Σέρβο αρχηγό στα αποδυτήρια θα έρθει Αλβανός γεννημένος στο Κόσοβο , αναθεωρήστε .
Όσοι έχουν εθνικιστική συνείδηση, είτε αυτοί είναι Έλληνες είτε Σέρβοι είτε Αλβανοί είτε Γερμανοι... δεν έχουν καμία θέση στον μεγάλο ΠΑΟΚ
από Panostas1995
Σάβ 30 Μάιος 2026, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 11:47 εχουμε ακουσει τιποτα; Βγαινει κανα σουσου να εχουμε να μαλωνουμε;
Κάτσε ρε συ τριήμερο του Αγίου πνεύματος και θες και να βγει μεταγραφή; Από Τρίτη και βλέπουμε
από paok_athens_g4
Σάβ 30 Μάιος 2026, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Hayate έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 13:46 Άσχετο είναι που μπαίνεις στο Μεταγραφές του ποδοσφαίρου να βγάζεις μένος για τον Μυστακιδη
Βασικά εγω κατάλαβα οτι εβγαλε μένος για τον Ιβάν...δεν ειναι κ πολύ κατανοητό αυτο που έγραψε βέβαια,εδεσσαικιζει λίγο ο φιλος
από SCIFO
Κυρ 31 Μάιος 2026, 00:23
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπιανκο παίζει κυρίως σε τριάδα στα χαφ. Το οτι ήρθε φέτος στην ομάδα ηταν άλλη μια ασυνεννοησία μεταξύ προπονητικού διοικητικού που πλήρωσε αγωνιστικά η ομάδα αφού ο προπονητής δεν προσαρμοστηκε στο ρόστερ του.
Εάν τα πράγματα παραμείνουν ως έχουν είτε στον προπονητή είτε στο σύστημα της ομάδας ...
από george188
Τρί 02 Ιουν 2026, 06:36
Jump to forum
Jump to topic

Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει ...
από Panostas1995
Τρί 02 Ιουν 2026, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Ας ελπίσουμε για μία φορά μη γεμίσει χρησμους το τοπικ κ μετά επεξηγήσεις αυτών. Είναι τέρμα κουραστικό κ ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκετε την διάθεση για ολο αυτο. Απεναντίας θα έπρεπε να είμαστε στα κάγκελα κ όχι σε πλακιτσα.. απο την άλλη μερικοί όντως μπορεί να είναι αδιάφοροι για ...
από JohnDag
Τρί 02 Ιουν 2026, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αδυνατώ να καταλάβω την πρεμούρα για τις μεταγραφές.

Απ' ότι φαίνεται ο Ραζβάν μένει (αυτή ήταν και η αίσθηση μου άλλωστε) οπότε είναι δεδομένο ότι οι αλλαγές σε επίπεδο ενδεκάδας θα είναι ελάχιστες. Όπως είναι κάθε χρονιά με προπονητή τον Ραζβάν.

Παβλένκα
Κένι-Κεντζιόρα-Μίχα-Μπάμπα ...
από george188
Τρί 02 Ιουν 2026, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Νεο αφηγημα το μπατατουδης? καλα το πατε γενικα δε λεω
από blackzone44
Τρί 02 Ιουν 2026, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Δυσκολεύει του Γιαννούλη για μας, αυτή τη στιγμή νομίζω πως είναι 60-40 για να κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα λογικά σε 2-3 μέρες θα είναι οριστικό. Η προσφορά μας είναι κοντά στα 2εκ για μεταγραφή
από Kabamaru11
Τρί 02 Ιουν 2026, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Κορυφώνεται η διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ – Άουγκσμπουργκ!

Κατσε να ριξω κανα τηλ εκει στους 1000+ συγγενεις που εχω στο κωλοχωρι τους,να πανε να τους κανουν τα γραφεια λαμπογυαλο.Αουγκανοι τραχανοπλαγιαδες καλτσοσανδαλατοι,σιχτιρ να πουμε,αφηστε τον παικτη να ρθει.
από george188
Τρί 02 Ιουν 2026, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Δεύτερος με Μπατατούδη με 4 δημοσιεύσεις. Τουλάχιστον φύγαμε από το Γούμενο, το λες και καλό αυτο. Περιμένω μετά για βουλινο, αφού παλιωσει του Μπατατούδη. Όλα καλά στο βασίλειο του ΠΑΟΚ
από renegade
Τρί 02 Ιουν 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι νομίζουν ότι είναι εύκολο να φέρεις παίκτη που να προσφέρει τουλάχιστον τα ίδια με Τάισον.
Αυτα που έδινε ο ξεκούραστος Τάισον μπροστά, ελάχιστα εξτρέμ στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία, δεκαπενταετία έδιναν ανάλογη δυναμική.
Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα η δυναμική μας μεσοεπιθετικα ή θα ...
από Kabamaru11
Τετ 03 Ιουν 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου πολυαρεσει η επιλογη Κωστη,οχι γιατι δεν ειναι καλος παικτης,αλλα 1ον δεν θεωρειται γηγενης για να πεις οτι κερδισες κατι σε αυτο,2ον ειναι σε θεση που υπαρχει ο ηδη κοντος με παραπλησια χαρακτηριστικα Ζαφειρης,3ον ειναι 26 αρα δεν το λες και ταλεντο με προοπτικη,4ον εχει συμβολαιο αρα ...