Αναζήτηση για περισσότερες από 2206 εγγραφές

Return

από psykoman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Τελευταία ενημέρωση πριν λίγα λεπτά απ' τα παιδιά που κάνουν προσπάθειες να γράψουν κόσμο στον ΑΣ

Πέρασαν 3 μήνες απο την τελευταία μας ανακοίνωση και δυστυχώς δικαιώθηκαμε αφού ο διχασμός παραμένει, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια λύση με το θέμα της Νέας Τούμπας. Είμαστε οι τελευταίοι που θα ...
από Psaras
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα επικοινωνήσει κανεις μαζι σου. Μετά απο κάνα τρίμηνο, χτύπα ενα τηλέφωνο και ρώτα για επιβεβαίωση. Για τον αριθμό μητρώου, όταν είχα ρώτησει, μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αριθμός. Ρωτησα αν υπαρχει κάποιο καρτελάκι, ταυτότητα κτλ...και μου είπαν επίσης όχι. Το καταστατικό οποίος θέλει πάει ...
από nkoss
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα επικοινωνήσει κανεις μαζι σου. Μετά απο κάνα τρίμηνο, χτύπα ενα τηλέφωνο και ρώτα για επιβεβαίωση. Για τον αριθμό μητρώου, όταν είχα ρώτησει, μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει αριθμός. Ρωτησα αν υπαρχει κάποιο καρτελάκι, ταυτότητα κτλ...και μου είπαν επίσης όχι. Το καταστατικό οποίος θέλει πάει ...
από psykoman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Παντως ρε παιδια δεν ειναι λιγο τραγικο τα παιδια της σελιδας του φιμπι (που εκανα το ποστ παραπανω) να παρακαλαν μελη που βοηθησαν οι ιδιοι να εγγραφουν τωρα να τους βοηθησουν για τις εγγραφες με τις υπογραφες;;;;;
Θα επρεπε ρε απο μονοι τους να το κανουν οταν υπαρχουν τετοια προβληματα
από Kabamaru11
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 03:15 Σε περναω :mrgreen:
Εγώ θα είμαι στις 29/12!
Θα εισαι;Kατσε να δουμε με τους τρελους που εχουμε μπλεξει :lol:
από Kabamaru11
Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

@alp920 Πηρες τηλ να ρωτησεις αν οντως εισαι μελος;Αν εχεις αριθμο μητρωου;
από Kabamaru11
Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Μην ξεχνιομαστε,εγγραφες ολοι!Τωρα περισσοτερο απο ποτε!Θα βγαλουμε τρελα γουστα σε ολα τα τμηματα!
από astral
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Με επίσημη ανακοίνωση της η Super League ενημερώνει πως όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2025-26, θα διεξαχθούν την ύπαρξη VAR, που ούτως ή άλλως έχει μπει στη ζωή μας, αλλά και του ημιαυτόματου οφσάιντ, που γνωρίσαμε στα περσινά Play-Off.
paok24
από icue
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο βαζελσπορ λεει το οκ στα 15 της Σπορτινγκ για Βαγιαννιδη. Δεκαπεντε. Για Βαγιαννιδη. Να εχουμε μια εικονα τι πηγαμε να κανουμε χθες.
από Mitsospaoki4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το ανέκδοτο ο Μανταλος πώς καταφέρνει τόσα χρόνια να είναι βασικός στην Κουλα;
από renegade
Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Το ποδόσφαιρο είναι μια βρώμικη κοινωνία και ειδικά τα τελευταία 10-15 χρόνια τα πράγματα έχουν ξεφύγει
Πολλά τα εκατομμύρια που διακινούνται τα οποία εξυπηρετούν όχι μόνο ποδοσφαιρικες ανάγκες
από astral
Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:13
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη βγάλαμε ντελαλη για έλλειψη ρευστού και τελικα αντι να πουλησουμε τον Ντελια 18+2, αγορασαμε αλλο παικτη με 10+2 🤯
από Мир
Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πειράζει, ο επόμενος προπονητής του ρούλη θα αρχίσει μίνι προετοιμασία με στόχο να ρολάρει η ομάδα την 13η αγωνιστική που είναι και το ματς της μισής χρονιάς.