Η αναζήτηση βρήκε 664 εγγραφές

Return

από navigator11
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το θέμα δεν είναι κυρίως ή μόνο η επίδειξη κάποιου βαθμού κεκαλυμμένης (για όσους τουλάχιστον προσπαθούν να μην τη δείχνουν ξεκάθαρα) αχαριστίας απέναντι στον Σαββίδη. Οκ, χαρακτηριστικό της ανθρώπινης φύσης είναι και τούτο, δεν είναι δα και κάτι τόσο εντυπωσιακό για την εποχή που ζούμε. Το ...
από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Εγω παλι ανοιχτα θα πω "ναι" σε παραμονη Σαββιδη εναντι Μυστακιδη και καθε αλλου τυχαρπαστου κι ας μην δω γηπεδο πριν το 2040 ή πανω απο την 4η θεση τα επομενα χρονια.

Ο καθενας κρινει τις συνθηκες με βαση τις προσωπικες του αξιες. Καποιοι βλεπουν τον εαυτο τους στον Συλλογο και τον ...
από navigator11
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 07:33
Jump to forum
Jump to topic

Θα έπρεπε να αρκεί ότι είναι γνωστός Θεσσαλονικεύς και βρίσκεται εν Ελλάδι. Συν το ότι είναι εξακριβωμένο πως πρόκειται για ΠΑΟΚτσάκι από κούνια. Δε συζητάμε καν για την αποστομωτική "εγγυητική" των 250, που απέστειλε στον ΑΣ.
από anatolikos2
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 08:49
Jump to forum
Jump to topic

Όταν τελειώσουν τα φράγκα του sugar daddy, το μόνο που απομένει είναι ένας άφραγκος κωλόγερος.

Έτσι πάει το πράγμα και όσοι προσπαθούν να πείσουν αυτούς που ποτέ δεν "ένιωσαν" τίποτα γι' αυτόν είναι χαμένα λόγια.

Η ιδιοκτησία μίας ΠΑΕ και η σχέση της με τους οπαδούς στηρίζεται σε αυτή τη σύμβαση ...
από navigator11
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα όλα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω. Στο προκείμενο. Μέχρι στιγμής το εν δυνάμει επόμενο κεφάλαιο στο διοικείν τον ΠΑΟΚ, μετά τον γερασμένο και ανόρεχτο πλέον Σαββίδη (δεν είναι δα κι ότι ο Μυστακίδης είναι καμιά 15ετία νεότερος) έχει πείσει κανέναν σας ότι έχει κάποιο σχέδιο για ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;

Θα διαβάσει κανείς που δεν ξέρει και θα νομίζει ότι επί 5 χρόνια βγαίνουμε έβδομοι και ζούμε πέτρινα χρόνια.

Στα 5 χρόνια "αυτάρκειας και υπομονής" πήραμε ένα ...
από black death
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μ'αρεσει που διαβαζω και για σαββιδομανια. Το μισό φορουμ εχει φτάσει σε σημείο να τον γελοιοποιεί σε μονιμη βαση.
Αμα φτασουμε να λεμε και για τη μανα του και τη θεια του, θα εχουμε ελευθερία λογου.
από Equalizer
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Ναι όντως ξέχασαν

Σε άλλα νέα

Εγγυητική για τα 186 στο λιμάνι έφερες μωρή χαμούρα ή να πεταχτώ στη γωνία στο 4All να βρω επενδυτή;

Από τράπεζα πιο δυτικά απ το κορδελιό, συστημική, να την έχει ακουστά η Κίμπερλι και να στείλει μεηλ με πραιοριτυ και πασγουορντ στο πντφ

Αιντε γιατί αρκετά ανεχτήκαμε
από Equalizer
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

bane1980 οχι ρε αδερφέ δεν πρέπει ούτε καλούμαστε να πανηγυρίσουμε

Αλλα αν μη τι άλλο, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, είναι μια απάντηση σε όσους λένε οτι είναι μπατίρης. Και για οποιονδήποτε έχει έστω ένα ψήγμα καλής προαίρεσης μέσα του, αποτελεί και μια ΕΝΔΕΙΞΗ οτι ΙΣΩΣ αξίζει να μην μιλάει για... "ανημποριά ...
από trouman
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Ο τρόπος που κινείται ο Μυστακίδης, ο συντονισμός με Πρώτο Θέμα, κλπ μια χαρά παραπέμπουν σε επιδίωξη αλλαγής καθεστώτος του λιμανιού ( το οποίο δε μας νοιάζει, δεν είμαστε οπαδοί και του λιμανιού, αν και θα μπορούσε κι αυτό..) . Πάνε όμως να κάνουν μέσω μια του ΠΑΟΚ δουλίτσες με τρόπους πουστικους ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?

Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...
από Cylon-4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο δωρο που εκανε ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ.
Τον εκανε ελευθερο και αδεσμευτο.
Αν επικρατησει ο Τελης, ισως μας γλυκανουν για 1-2 χρονια, αλλα μετα θα γινει οτι με τον Μυτιληναιο και την γρια και το σκουληκι με τον Κοντομηνα.
από Cylon-4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Mε ποια ιδιοτητα ο Ντικαμπασανης μιλαει για την τριετη χορηγια του ΑΣ με εταιρεια, πριν ο ιδιος ο ΑΣ ανακοινωσει οτιδηποτε?
Ουτε τα προσχηματα δεν κρατανε.....
από Psagmenos4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Λογικά η χορηγία είναι της stoiximan. Μεγα λάθος που άνθρωποι του σύνδεσμιακου κινήματος πάνε μέσω fb να το παίξουν έξυπνοι για 2-3 πληροφορίες που έχουν παραπάνω.
Όσο για αύριο μέχρι στιγμής έχω μείνει στο ότι ο ΑΣ θα επιστρέψει το μνημόνιο στην ΠΑΕ ζητώντας περισσότερες εξηγήσεις σχετικά με την ...