Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές

Return

από Special 4
Τετ 03 Σεπ 2025, 02:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Γενικό σχόλιο για τις μεταγραφές μέχρι τώρα και με την επιφύλαξη ότι ακόμα δεν έχουμε δει τους 2 Ιταλούς δανεικούς στο χορτάρι ή αν κάνουμε κάποια επιπλέον μεταγραφή στη συνέχεια.

Το ρόστερ μας, δεν μου δίνει την θεωρητική εντύπωση, ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση να είναι, ούτε το συγκριτικά ...
από makispaspartou
Παρ 12 Σεπ 2025, 17:00
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ μεγαλύτερο ταλέντο και τον Κωνσταντέλια, και τον Τζόλη και τον Τζίμα και τον Κούτσια από τον Κουλιεράκη.
Σε αυτό μπορείς να πεις διαφωνώ ή συμφωνώ.
Το τι καριέρα θα κάνουν είναι άλλο τελείως διαφορετικό πράγμα και αυτό κάθεσαι και αναλύεις.
Τώρα για το ποιος θα παίξει στον ΠΑΟΚ, αν είσαι ...
από ΑποστόληςΑ
Παρ 12 Σεπ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Παρ 12 Σεπ 2025, 11:48 Ο Κουλιεράκης στον ΠΑΟΚ Β δεν ηταν και κάτι ιδιαίτερο
κι όταν άρχισε να παίζει δεν εβγαζε μάτια.
Στον ΠΑΟΚ Β ο Κουλιε ξεχώριζε σαν την μύγα μεσ' στο γάλα. Μάλιστα είχα γράψει, όταν τον πρωτοείδα με τον ΠΑΟΚ Β, ότι μοιάζει πολύ με τον Μιχαηλίδη: αριστερό πόδι, δυναμισμός, πολύ καλή μακρινή πάσα.
από pagotatzis
Παρ 12 Σεπ 2025, 19:02
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολλά τα ματς και δεν την βγάζεις με 1,5 φορ !

Πως και τι σκέφτονται ένας θεός ξέρει!
Ας έρθει και σαν ελεύθερος ο Φορ δεν με νοιάζει
Απλά να είναι ενεργός !
Πχ αν μπορέσει ο Μπερδεβαιη να εξασφαλίσει την ελευθερία του ας έρθει και στις 30.09
από keep_paokizein
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.

Το μπάσκετ με το ...
από CCCP
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

3. Ένας επιχειρηματίας του μεγέθους Μυστακίδη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ λόγω των όσων γελοίων συμβαίνουν σχετικά με το γήπεδο και την ΠΑΕ, αλλά και ως αντικειμενική οντότητα, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να αναλάβει την ΚΑΕ και να πει "οκ πάω για 4ος". Είναι αναγκασμένος να χώσει χρήμα. Προσωπικά βρίσκω την ευρωλίγκα εξ αρχής ...
από kataramenos5
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
από markos4
Τετ 03 Σεπ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι

Γιατί δεν περίμεναν να πάρει το μπάσκετ.

Έγραφαν αν είναι μάγκας ας πάρει το μπάσκετ που φυτοζωεί.
Τώρα που πάει να το πάρει ,γιατί το παίρνει για να πάρει και την ...
από sn0ufel4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Αυτός που θα έπρεπε να έχει μια κλήση έστω και στα φιλικά ήταν ο Κουλούρης

Ούτε ο γιακουμακης ούτε κανείς άλλος
από Franky
Σάβ 06 Σεπ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Συγχαρητήρια στον Προπονητή για την εμφάνιση, το σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού, αλλά και για τις απαντήσεις του στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Μετά απο κάποιο σημείο έβαλα την περιγραφή του αγώνα στο mute, τό μόνον επαναλάμβαναν ήταν για την "ανανωτερήτα και την κατωτερότητα ...
από VfB v2
Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θεωρώ οτι θα ήταν καλύτερα για εμάς να μπουν ολοι ομίλους και έχουν διπλά παιχνίδια την εβδομάδα.
από Metagrafakias
Κυρ 14 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Τα λέγαμε κάποιοι για τον Τετει…Από τον Παναιτωλικό πέρυσι μου έκανε εντύπωση…Προφανώς άλλο ΠΑΟΚ άλλο Κηφισιά δεν λέγαμε να έρθει για βασικός αλλά για εναλλακτική…Αυτή τη στιγμή όπως είναι ο ΠΑΟΚ στα φορ ο Τετει θα ήταν 2ος…Σπόντα για τον Τσαλοφ πιο πολύ είναι αυτό παρά κοπλιμέντο για τον Τετει…Θα ...
από TylerDurden
Τρί 23 Σεπ 2025, 12:17
Jump to forum
Jump to topic

Aγαπητε να σου πω κατι;;
Ο ελ πως τον λενε μεχρι να κανει το 1-1 εχασε 3 ευκαιριαρες
Αν τα εχανε αυτά τ ο ΤΣΑΛΟΦ ακομη και αν ισοφαριζε θα ειχε πεσει το ΠΑΟΚμανια από την "κριτική" των αγνών οπαδών του ΠΑΟΚ

Αυτό επειδή το βλέπω συχνά πυκνά σαν επιχείρημα, για τον έναν ή τον άλλο παίχτη, να πω ...
από karl
Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ουφ - αφού δεν βγήκε MVP ο Παβλενκα η ομάδα φαίνεται να ανέβηκε κάπως. :opaokara: :nairepaok:
από Χωρικός
Δευ 15 Σεπ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ευχαριστώ τα παιδιά που ανέβασαν τον κανονισμό.
Έτσι όπως είναι διατυπωμενος είναι ξεκάθαρο ότι έχω άδικο σε όσα υποστήριξα.
Ευχαριστώ και όσους μπήκαν στον κόπο να γράψουν απάντηση στο σχόλιο-ερωτημά μου.

Ένα άλλο ερώτημα που έχω:
Ας υποθέσουμε ότι ένας επιθετικός βρίσκεται σε θέση οφσάιντ, ο ...