Ας αφήσουμε τωρα τον Ζαφείρη γιατί την ιστορία την γράφουν οι παρόντες.
Η ομάδα θέλει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή 2-3 παίκτες που τους ήθελε από τον Απρίλιο.
Στόπερ, Χαφ και φορ.
Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές
- Τρί 26 Αύγ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Γιακουμάκης δανεικός,
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Οζντόεφ, Λόβρεν, Τάισον, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε τελειώνει το συμβόλαιο τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και ο Τσάλοφ μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει, μάλιστα με βάση όσα λένε οι ΑΡΔ, κάναμε κίνηση για να φύγει και ο ...
Ιβανούσετς δανεικός,
Μάλλον στόπερ δανεικό,
Ίσως χαφ δανεικό,
Οζντόεφ, Λόβρεν, Τάισον, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σάστρε τελειώνει το συμβόλαιο τους το επόμενο καλοκαίρι.
Και ο Τσάλοφ μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει, μάλιστα με βάση όσα λένε οι ΑΡΔ, κάναμε κίνηση για να φύγει και ο ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανάμεσα στο να κλείσει άμεσα ο Βολιάκο ή να περιμένουμε τελευταία στιγμή για καλύτερο στόπερ με το ρίσκο να μείνουμε χωρίς, προτιμώ να κλείσει ο Ιταλός πάντως.
Ας κλείσουν 2 κανονικοί παίκτες σε μπακ και χαφ να βγαίνει το rotation και μετά ας χτυπήσουν αν θέλουν κάτι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Ας κλείσουν 2 κανονικοί παίκτες σε μπακ και χαφ να βγαίνει το rotation και μετά ας χτυπήσουν αν θέλουν κάτι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά και επειδή ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει "ΠΑΟΚ στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών" από χθες το βράδυ παρακαλάω να κλείσουν Βολιάκο και Πουέρτα.
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
Και ας έχω (σοβαρές) ενστάσεις για τον Ιταλό, όχι τόσο για το αν είναι χρήσιμος παίκτης όσο για το αν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σε κάθε ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανανέωσε ο μπαλντε. Πολύ καλή εξέλιξη . Το είχα φοβηθεί λίγο μην τον χάσουμε.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βαζελος αφήνει Τετει και πάει για Πάντοβιτς άντε ευκαιρία είναι να έρθει σε εμάς πολύ καλά στοιχεία Ελληνας και καλή ηλικία!!!
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
πρωτος στοχος ειναι να μην ξαναγινουν γκελες οπως περσι
με οαρης 0-1
με οφη 1-2
με Καλλιθεα 2-2
με βολο 1-2
και εκτος με καλλιθεα ηττα 2-1
αν κερδιζαμε θα τερματιζαμε πρωτοι...
γι αυτο λοιπον το ροτεισον με σαξιυς παικτες ειναι πολυ πολυ σημαντικο, δεν μπορουμε να βαλσαμωσουμε Μειτε και Γιακουμακη ...
με οαρης 0-1
με οφη 1-2
με Καλλιθεα 2-2
με βολο 1-2
και εκτος με καλλιθεα ηττα 2-1
αν κερδιζαμε θα τερματιζαμε πρωτοι...
γι αυτο λοιπον το ροτεισον με σαξιυς παικτες ειναι πολυ πολυ σημαντικο, δεν μπορουμε να βαλσαμωσουμε Μειτε και Γιακουμακη ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο που λέγονται Alessandro φτάνει ανεβάζουμε επίπεδο σε γκλαμουρια. Πάντως να θέλουμε ονοματαρες κάτω των 30 μετά από 12 χαρτιά μεταγραφή καλό είναι να πατάμε στο έδαφος. Όλα στο χόρτο. Φέτος τα πήγαμε πολύ καλά στις μεταγραφές ανεβαίνει το επίπεδο.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να σάς άρεσε αν και τεράστιο...Σκοπός μου είναι να δείξω πόσο άστοχος ειναι ο απλός σχολιασμός ενός παίκτη με επιχειρήματα του τύπου, αμπαλος, πρώην ποδοσφαιριστης η και το αλλο άκρο, παικταράς, θεός, θα τους γαμ... ολους και άλλα ωραία, οταν οι επαγγελματίες του είδους έχουν εργαλεία στην ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα μου αρέσει ο συγκεκριμένος
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικώς ας επικρατήσει λίγη σοβαρότητα, δε βλάπτει.
Το πολύ πολύ, ΑΝ αποκτηθεί φορ τις επόμενες ώρες, να είναι των οικονομικών κυβικών του Γιακουμάκη. Που ούτε καν αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Κάλμα οπότε.
Το πολύ πολύ, ΑΝ αποκτηθεί φορ τις επόμενες ώρες, να είναι των οικονομικών κυβικών του Γιακουμάκη. Που ούτε καν αυτό πιστεύω ότι θα γίνει.
Κάλμα οπότε.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Fruk είναι ο ορισμός του ποιοτικού Brandon.
Ενός παίκτη γαντι στο Λουτσεσκουμπολ.
Αλλά επειδή αποφεύγω την τοξικότητα που επικρατεί εδώ μεσα σαν τον διάολο το λιβάνι όλα αυτά τα χρόνια , αποσύρω την τοποθέτηση μου.
Λέγοντας για τοξικότητα δεν αναφέρομαι σε σένα. Είσαι από τις πιο συμπαθείς ...
Ενός παίκτη γαντι στο Λουτσεσκουμπολ.
Αλλά επειδή αποφεύγω την τοξικότητα που επικρατεί εδώ μεσα σαν τον διάολο το λιβάνι όλα αυτά τα χρόνια , αποσύρω την τοποθέτηση μου.
Λέγοντας για τοξικότητα δεν αναφέρομαι σε σένα. Είσαι από τις πιο συμπαθείς ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχω και εγώ που δεν θέλω κανέναν από αυτούς που λέτε τς μεγάλα ονόματα αλλά να βρουν ένα κανονικό φορ ψαγμένη επιλογή που να βοηθήσει
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αριστερό εξτρέμ δεν θα είναι ο Μπαλντέ;;
Ή δεν θα τον δούμε ποτέ;
Ή δεν θα τον δούμε ποτέ;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Και στο τέλος δεν θα έρθει κανένας