Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ήταν που δεν φεραμε αριστερο εξτρεμ για να δουμε τους πιτσιρικαδες
Μπαλντε ο καλύτερος πιτσιρικας στα φιλικα αλλα ξαφνικα μονιμα ΠΑΟΚ β να παιζει στα χωραφια..
Σε όποια αλλη σοβαρη ομαδα ηδη θα χε παρει 3 μισαωρα τουλαχιστον...
Έχεις ένα Ντεσποτοφ σε πολύ καλή κατάσταση επιτέλους εκμεταλευσου τον Έχεις ένα ζιβκοβιτς σε κακή κατάσταση επιτέλους αποφορτίσε τον. Έχεις ένα Τάισον 38 χρόνων να βγάζει 90 λεπτά επιτέλους δώστου ανάσες. Έχεις ένα Μπαλντε που έβγαλε μάτια στην προετοιμασία και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ β. Έχεις ένα ...
Με τον ΟΦΗ είχαμε μεγάλα αμυντικά προβλήματα μετά την απώλεια του πέναλτι από τον Αντρίγια στο 65΄, μέχρι το 85΄. Δημιούργησε τότε φάσεις ο ο ΟΦΗ αλλά είχε κακά τελειώματα. Παραλίγο μάλιστα να ισοφαρίσει όταν σε σουτ επιθετικού του, η μπάλα βρήκε τον Ιβανούσετς και έφυγε κόρνερ περνώντας δίπλα από ...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι 2ο σερί τόσο κακό ματς δεν γίνεται να κάνουμε
.
Επισης ότι δεν γίνεται να κάνει τόσο κακό ματς ούτε ο ζιβκο ούτε ο Ντελιας οπότε θεωρώ ότι θα περάσουμε .
Εχω και παβλενκα πίσω για τις δύσκολες στιγμές δεν μασάω μια
Κι εγώ εκτιμώ ότι στη θέση του Τάισον, που είναι τραυματίας, θα μπορούσε να μπει ο Μπαλντέ, αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν, οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...