Η αναζήτηση βρήκε 221 εγγραφές
- Δευ 29 Δεκ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δώσε χρόνο σε Μπάλντε και Χατσίδη, όπως σωστά έδωσες σε Μύθου, και ίσως δεν χρειαστείς μεταγραφή εξτρέμ.
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Με καλο στοπερ οπως ο Σλοβενος και σαν κερασακι εστω για το καλοκαιρι ο Τσαπρας,θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενος.
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Στοπερ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Στο δεξι μπακ ισως θα μπορουσε να καλυψει σε καποια αναγκη και ο Κεντζιορα.
Στο αριστερο πρεπει να ενεργοποιηθει ο τειλορ
Στο δεξι μπακ ισως θα μπορουσε να καλυψει σε καποια αναγκη και ο Κεντζιορα.
Στο αριστερο πρεπει να ενεργοποιηθει ο τειλορ
- Παρ 16 Ιαν 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναρωτιεμαι ποιο ειναι το δεξι μπακ που ηταν στα 30, θα επαιρνε πανω απο 1 χαρτι και θα κοστιζε καπου στα 3.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
Παντως ο κολκας ειπε ανοιχτα οτι μας εχει γυαλισει ο τσαπρας. Μακαρι θα πω εγω. Με τσαπρα κεννυ ειμαι υπερκομπλε δεξια.
- Παρ 16 Ιαν 2026, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπερβολικός νομίζω .. πέρα από ότι είναι όντως καλός παίκτης με ωραία στοιχεία , είναι και έλληνας.. και δεν υπάρχει άμεσα παίκτης από κάτω ( εδώ φέρνουν τον Ισπανό από την Γ ατλετικο να βοηθήσει )
- Δευ 19 Ιαν 2026, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
μια χαρά κανονικό δεξι΄μπακ είναι ο Σάστρε.
Και μην πολυξερογλύφεστε για τους παίχτες του Κομπότη. Εκτός αν δε θυμάστε Κουτσιανικούλη, Φιλομένο ,Θυμιάνη κ.α
Τι σχέση έχουν ο Κουτσιανικούλης, ο Φιλομένο και ο Θυμιάνης με τον Κομπότη?
Βέβαια για κάθε Κουτσιανικούλη υπάρχει ένας ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο Ιωαννίδης στον Λεβαδειακό έπαιζε μάγκες και μια χαρά φορ είναι ...ο Τσαπρας νομίζω έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για να παίξει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας στο μόνο που δεν έχει τεσταρεστει είναι η πίεση της φανέλας του ΠΑΟΚ , με τον Κεννι βασικό τα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια θα έχει τον ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα ενδεκαδάτο στόπερ νομίζω οτι θα ήταν απαραίτητο αφού παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις με έναν τρελό αριθμό ντέρμπι μάλιστα. Απότι έχω καταλάβει έχουν παγώσει όλα και πάμε για το κλασικό, να κατέβει η τιμή αν δεν βρουν καλύτερη προσφορά. Με όσα διακυβεύονται αυτή τη χρονιά (δυο τίτλοι, διάκριση στο ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Τετέη τον γράφαμε και τον προτείναμε το καλοκαίρι σαν μια χαμηλού ρίσκου και φθηνή μεταγραφή ως 3ο φορ. Και εάν αποδεικνυόταν καλός να έτρωγε στην ιεραρχία τον Τσάλωφ και να γινόταν 2ος. Αυτό θα ήταν το στοίχημα του. Έχει χαρακτηριστικά, έχει προσόντα, είναι γηγενής, ήταν φθηνός, μια χαρά για ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.
Το μπάσκετ με το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
3. Ένας επιχειρηματίας του μεγέθους Μυστακίδη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ λόγω των όσων γελοίων συμβαίνουν σχετικά με το γήπεδο και την ΠΑΕ, αλλά και ως αντικειμενική οντότητα, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να αναλάβει την ΚΑΕ και να πει "οκ πάω για 4ος". Είναι αναγκασμένος να χώσει χρήμα. Προσωπικά βρίσκω την ευρωλίγκα εξ αρχής ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Παλικαρια εχει καταντησει εξαιρετικα κουραστικο.Δε βγαζετε ακρη στο τοπικ με τον ΑΣ κουβαλατε και στο μπασκετικο τοπικ τις ιδιες ανουσιες κοντρες.
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
Εαν δε μπορειτε εσεις ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ
ΗΜΑΡΤΟΝ .
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ η ατακα "γιατι δεν παιρνει το μπασκετ " ακουστηκε πιο πολυ απ'το "ματια μου και εγω για σενα εχω" φετος το καλοκαιρι
Γιατί δεν περίμεναν να πάρει το μπάσκετ.
Έγραφαν αν είναι μάγκας ας πάρει το μπάσκετ που φυτοζωεί.
Τώρα που πάει να το πάρει ,γιατί το παίρνει για να πάρει και την ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...