Η αναζήτηση βρήκε 220 εγγραφές

Return

από Agopian
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δηλαδη ρε μάγκες για να καταλάβω , πας αγοράζεις ενα μαγαζί κ πληρώνεις τς χρέη πριν παρεις το μαγαζί??
Μαλλον καποιοι μας περνάνε για χαζους

Αρα μας κοροιδευει ο Χατζοπουλος??

Και για να συμπληρώσω: δηλαδή έχουμε δύο πλευρές, από τη μια το Χατζόπουλο κι από την άλλη την την "alpha sports ...
από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τον Σαββίδη ήρθε ο Χατζόπουλος...άντε να σοβαρευομαστε λίγο γιατί από το καλοκαίρι μας έχεις ζαλίσει...θες καλώς δεν θες άστο...δεν είναι όλοι λάθος και εσύ ο σωστός...τώρα δεν μπορείς να βάλεις αν δεν πάρεις πρώτα την ομάδα ,όταν πλήρωσες το 99 όπως έχεις βάλει να λένε σαν τι τα έβαλες ;
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος θα δεχτεί ελαφρά τη καρδία ένα ενδεχόμενο ΚΑΖΟ όσον αφορά το ιδιοκτησιακό, είσαι γελασμενος.

Ήδη οι κάτω γελάνε μαζί μας. Κατάφεραν ΠΑΛΙ να διχάσουν τον κόσμο. Συγχαρητήρια

Και τι θα κάνει; Θα δείρει τον χατζοπουλο;

Θα του φωνάξουμε το όνομα φιλαράκι. Σε ...
από leomatos88
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:26 Συνεχίστε έτσι, και το αυριανό sold out πολύ σύντομα θα γυρίσει boomerang
Θα ακουστεί και το βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα;
από Equalizer
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Όχι τίποτα άλλο, μα έσπευσαν πολλοι να αποθεώσουν το Χατζόπουλο προχτές, και τώρα δεν ξέρουν πώς να τον βαφτίσουν πουτανακι του Ιβάν πάλι. Ε ρε γαμωτο.

Να ρωτήσω εγώ ο περίεργος: ο Σαββίδης στο τωρινό πρόβλημα πως προκύπτει;

Μα κι αν προκύπτει, πως συμπεραίνουμε ότι έκανε κάτι λάθος;

Και ο ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:51 Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Άσε τις εξυπνάδες και μίλα καλύτερα για τον άνθρωπο που όταν σε έσωσε δεν είχες ξανακούσει το όνομα Μυστακίδης
από Black_Knight
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:57
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα και τωρα κρυβεται. Εχετε δει ποτε τον Ιβαν Σαββιδη να υπογραφει δηλωση του ως "Dimera Group IKE"; Μονο εμενα μου φαινεται προσβλητικο ολο αυτο;

Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Προσωπικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο, απο αυτον που ουτε το ονοματεπωνυμο του δεν θελει ...
από Montrealiotis
Τρί 10 Φεβ 2026, 03:46
Jump to forum
Jump to topic

Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.
από navigator11
Τρί 10 Φεβ 2026, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Εχει κι άλλα ταλέντα στην Ελλάδα που ασχολούνται με τα αθλητικά γενικά. Είναι η κύρια Μαρούπα, ο κύριος Αρκουδης. Νομίζω ότι για τον κύριο Φαραντουρη πέταξε το πουλάκι γιατί μεγαλοπιαστηκε και έγινε ευρωβουλευτής. Και φυσικά το ατόφιο ταλέντο και με εμπειρία στον χώρο, ο κύριος Αυγενάκης.

Ο ...
από navigator11
Τρί 10 Φεβ 2026, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Εντάσσεται κι αυτή στο πλαίσιο τήρησης στάσης ως τώρα από πλευράς Τέλαρου να μην προβαίνει σε κινήσεις που προξενούν καχυποψία ως προς τις προθέσεις του.
από psychologos
Κυρ 15 Φεβ 2026, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

Από τόν ίδιο τον μεγαλομέτοχο δεν περιμένω λέξη, άλλωστε στις πρώτες τού δηλώσεις μας είχε πει το λαϊκίστικο για μένα "θα μιλήσω με πράξεις".
Θα μπορούσαν να βγουν οι άνθρωποι πού έχει στην διοίκηση να πουν κάποια πράγματα, βέβαια θα πρέπει να απαντήσουν και σε μερικές άβολες ερωτήσεις.

Οι ...
από tolis14
Τετ 18 Φεβ 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

loft4 έγραψε: Τετ 18 Φεβ 2026, 22:41 Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?
Πρώτα απ όλα ο ίδιος έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του. Τι μπήκε να κάνει στην ΚΑΕ 80 χρονών; αφού λοιπόν μπήκε, θα τ ακούει όταν το αξίζει, όπως όλοι
από Taseos
Τετ 18 Φεβ 2026, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?

Πέσε για νάνι. Εδώ έκανα εδώ μέσα κριτική στον μπανε όταν διοικούσε. Θυμάμαι ένα παιδί λογιστής νομίζω από Πάτρα μου έλεγε μη την σημαία μας. Είναι 80 ετών. Να πάει εκδρομή ...
από Mene'
Τρί 27 Ιαν 2026, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Είδα το βίντεο και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να μην ξαναμπήκε στην λωρίδα του αλλά να πήγε πάνω στην νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα . . . .

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?
από george188
Κυρ 26 Οκτ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime

Οι περισσότεροι απο αυτούς έχουν να παίξουν κάνα μήνα, χαώδης διαφορά απο άποψη ρυθμού