Η αναζήτηση βρήκε 472 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Οντως οι συνδεσμοι ειναι δυνατον να ειναι εξαφανισμενοι; Μου εχει κανει τοσο κακη εντυπωση αυτο.
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
μη γραφεις τετοια θα παρουν βολες.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά δεν είναι μόνο τρολς. Είναι και συνδεσμιτες. Γενικά είναι ένας κόσμος που δεν άντεξε το γιγάντωμα του ΠΑΟΚ. Μάκρυναν πολύ τα πόδια και βγήκαν άκρο πάπλωμα. Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο ...
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εσεις που κραζετε ειτε σαν ιβανικοι,ειτε σαν μυστακιδικοι,ειτε σαν ισαποστακιδες,γραφτηκατε η εστω προσπαθησατε να γραφτειτε στον Α.Σ.;
Αντε καμαρια μου,γιατι αργα η γρηγορα θα ξαναζησουμε τετοιες καταστασεις,ΕΜΕΙΣ σαν λαος ευθυνομαστε σε μεγαλο ποσοστο (συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!!!
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε μη φέρει δανεικό προβλήτα τώρα και θα σας δω που θα κρυφτείτε
Τσατσάκια του Τσετσένου
Τσατσάκια του Τσετσένου
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 01:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, για να λέμε του στραβού το δίκιο, να πούμε ευχαριστώ και μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που έκανε τεράστιο καλό στον ΠΑΟΚ!
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
Αν δεν καθυστερούσαν το διάταγμα τότε, δεν θα ερχόταν ο Μυστακίδης στο μπάσκετ, η Νέα Τούμπα θα ήταν 7 χρόνια παλαιότερη, ο Ντέλιας θα έπαιζε στη Γερμανία και δεν θα ερχόταν ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 06:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι μέσα στο αεροπλάνο, διαβάζω την είδηση, δακρύζω, ακραία συναισθηματική φόρτιση, τέτοια που και λόγω κούρασης με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στον προορισμό μου με μια χαρά απερίγραπτη
Αναπάντεχη χαρά
Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
Αναπάντεχη χαρά
Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Που είναι εκείνη η ψυχή που μας έλεγε ότι δεν υπάρχει φράγκο; Από χθες, μετά τις συμφωνίες με Μειτε και Τεηλορ έχω να τον δω…renegade έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 13:16 Χαλάει την πιάτσα ο Ολλανδός
Δεν του είπαν ότι δεν παίζει σάλιο?
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με τον Σιφουέντες, ρώτησα εναν καλό μου φίλο Αριανό που είναι κοντα στην ομάδα τους και ξέρει απο μπάλα (ναι υπάρχουν και τέτοιοι).
"Τόνι εκ των έσω έχω πληροφορίες και ξέρω γιατι δεν έγινε προσπάθεια σοβαρή να τον κρατήσουν. Καταρχάς είναι παικταρας , για εμένα μπορεί να είναι ο κορυφαιος ...
"Τόνι εκ των έσω έχω πληροφορίες και ξέρω γιατι δεν έγινε προσπάθεια σοβαρή να τον κρατήσουν. Καταρχάς είναι παικταρας , για εμένα μπορεί να είναι ο κορυφαιος ...
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ετσι. Μεταγραφη, Κετζιορα, Λοβρεν, Μιχαηλιδης και Μπαταουλας. Επισης ο Μιχαηλιδης εναι ετοιμος παικτης πλεον. Τι θα πει να αξιοποιησουν;
Σοβαρά αυτό σε πείραξε τώρα ? :lol:
Καλά αντι του ρήματος "ἁξιοποιήσουν" βάλε "χρησιμοποιήσουν" ....
Τιποτα δεν με πειραξε. Τον εβαλες στην ιδια ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι πιο αργός από τον Ολιβέιρα δεν ολιβειριζει αλλα μελλοθανατιζει
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικα με τον Γιοβιτς , επειδη παρακολουθω στενα τη Μιλαν απο μικρος, υπηρχε για πολυ καιρο η σκεψη να ανανεωθει το συμβολαιο του ή εστω να επεκταθει για αλλον ενα (υπηρχε οψιον). Και ο Φονσεκα και ο Σερτζιο Κονσεισαο ειχαν συμφωνησει σε αυτο (οι προπονητες ομως απολυθηκαν).
Με την προσληψη Αλεγκρι ...
Με την προσληψη Αλεγκρι ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas 19,
Δε γράφω κάθε φορά είκοσι
σειρές κατεβατο, για να μου
απαντάει ο καθένας ότι
του φανεί του λωλοστεφανη.
Δε θέλετε να πάρουμε καλύτερους παίχτες;
Κατά κανόνα οι καλύτεροι παίχτες
θέλουν περισσότερα λεφτά.
Το πώς έπαιρνε ο γαβρος τα πρωταθλήματα το ξέρουμε.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είχε ...