Η αναζήτηση βρήκε 607 εγγραφές

Return

από george188
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φταις Ιβάν γιατί δεν έβαλες χέρι νωρίτερα. Αφού δεν μπορείς να είσαι εδώ να τους συμαζευεις. Ελπίζω να κατάλαβες όντως ότι χρειάζονται στελέχη για να είναι η ομάδα στελεχωμένη σε όλα τα επίπεδα. Γιατί τα χρήματα φέτος ΔΕΝ ήταν το θέμα. Περιμένω εξελίξεις όντως για προπονητικό κ γήπεδο γιατί δεν ...
από navigator11
Δευ 18 Μάιος 2026, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ δεδομένο ότι η χολή και η ειρωνεία από πραγματικά πικραμένους αλλά και "βαλτούς" θα έχει τεντώσει είτε μιλάμε για αντιsocial media, είτε για sites, ραδιόφωνα ή όπου αλλού.

Αυτό που προσωπικά καταμαρτυρώ στον Ιβάν για την τρέχουσα σεζόν, μάλλον για δεύτερη σερί σεζόν, είναι η συμπεριφορά, που ...
από Sera4
Δευ 18 Μάιος 2026, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:05 Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του και όχι με τους παίκτες;
Ε να τους δώσουμε κανά μόνους για την προσπάθεια.

Όσον αφορά τον κόσμο ας μην τον επικαλούμαστε σαν εκπρόσωποί του, προσωπικά τα έχω με το αγωνιστικό τμήμα για τη φετινή αποτυχία 100%.
από george188
Δευ 18 Μάιος 2026, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήταν να απομακρυνθεί θα είχε πουλήσει, από τότε είχαμε άλλες παραμετρους. Δικαιώθηκες στο CAS όχι στο Ελλαδισταν.. αυτά
από nkoss
Δευ 18 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι πουστιά να λέγεται ότι αυτός που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να γκρεμίσει την παράγκα και που δεν τη χρησιμοποίησε προς εύνοια του, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Κακή πουστιά.
από Frans van Rooij
Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
από Montrealiotis
Παρ 27 Ιουν 2025, 13:37
Jump to forum
Jump to topic

renegade έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 13:16 Χαλάει την πιάτσα ο Ολλανδός
Δεν του είπαν ότι δεν παίζει σάλιο?
Που είναι εκείνη η ψυχή που μας έλεγε ότι δεν υπάρχει φράγκο; Από χθες, μετά τις συμφωνίες με Μειτε και Τεηλορ έχω να τον δω…
από tonipap801
Σάβ 28 Ιουν 2025, 11:56
Jump to forum
Jump to topic

Σχετικά με τον Σιφουέντες, ρώτησα εναν καλό μου φίλο Αριανό που είναι κοντα στην ομάδα τους και ξέρει απο μπάλα (ναι υπάρχουν και τέτοιοι).

"Τόνι εκ των έσω έχω πληροφορίες και ξέρω γιατι δεν έγινε προσπάθεια σοβαρή να τον κρατήσουν. Καταρχάς είναι παικταρας , για εμένα μπορεί να είναι ο κορυφαιος ...
από Ettien26
Σάβ 28 Ιουν 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι. Μεταγραφη, Κετζιορα, Λοβρεν, Μιχαηλιδης και Μπαταουλας. Επισης ο Μιχαηλιδης εναι ετοιμος παικτης πλεον. Τι θα πει να αξιοποιησουν;

Σοβαρά αυτό σε πείραξε τώρα ? :lol:

Καλά αντι του ρήματος "ἁξιοποιήσουν" βάλε "χρησιμοποιήσουν" ....

Τιποτα δεν με πειραξε. Τον εβαλες στην ιδια ...
από DamoN
Δευ 30 Ιουν 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι πιο αργός από τον Ολιβέιρα δεν ολιβειριζει αλλα μελλοθανατιζει
από tonipap801
Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Σχετικα με τον Γιοβιτς , επειδη παρακολουθω στενα τη Μιλαν απο μικρος, υπηρχε για πολυ καιρο η σκεψη να ανανεωθει το συμβολαιο του ή εστω να επεκταθει για αλλον ενα (υπηρχε οψιον). Και ο Φονσεκα και ο Σερτζιο Κονσεισαο ειχαν συμφωνησει σε αυτο (οι προπονητες ομως απολυθηκαν).
Με την προσληψη Αλεγκρι ...
από tolis14
Τρί 01 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

aivas 19,
Δε γράφω κάθε φορά είκοσι
σειρές κατεβατο, για να μου
απαντάει ο καθένας ότι
του φανεί του λωλοστεφανη.

Δε θέλετε να πάρουμε καλύτερους παίχτες;
Κατά κανόνα οι καλύτεροι παίχτες
θέλουν περισσότερα λεφτά.

Το πώς έπαιρνε ο γαβρος τα πρωταθλήματα το ξέρουμε.
Αυτό δεν αναιρεί ότι είχε ...
από Mīngus
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Έγκλημα ή όχι, θα φανεί σε μερικά χρονάκια.
Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης τα τελευταία 10 χρόνια, που να μην αξιοποίησε ο ΠΑΟΚ από την ακαδημία και μετά να έκανε μεγάλη καριέρα.
Οι ευκαιρίες που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια σε νεαρούς είναι ίσως οι περισσότερες που ...
από renegade
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Να δοθουν δανεικοι φιλε αυτη ειναι η λυση...Ειτε σε καποια ομαδα στην Ελλαδα που υπαρχει μια φιλια η συνεργασια, ειτε στο εξωτερικο πχ Βελγιο,Ολλανδια σε μικρες ομαδες Α κατηγοριας...
Αυτο το κραταω ποσοστο ,ειναι σαν να χαριζεις τον παικτη αλλου, ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ο Λεβαδειακος ...