Η αναζήτηση βρήκε 224 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Λεν καποιοι πως θα παιζει η ΠΑΕ σε γηπεδο που θα χτισει αλλος...Λες και σε ολες τις ομαδες παγκοσμιος ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ ειναι αυτος που εχτισε το γηπεδο και ειναι ιδιοκτητης η εκμεταλλευτης του γηπεδου....και στους 3 ποκιτες το γηπεδο δεν το εχτισε ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ τους...
Χωρις να ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποσο να δινει αραγε στο στοιχημα η αναβολη του αυριανου. Δεν ξερω κατι, απλα με ενδιαφερει στοιχηματικα. :D
Μπα, θα την κάνουνε και θα λένε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Να εμείς δεν..., ευεργέτης..., το καλό του ΠΑΟΚ..., η μάνα αγαπάει τα παιδιά της..., ενότητα..., πότε εμείς δεν..., οι ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παπαρολόγε καθηγητή, εφόσον οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η δυσχερής θέση που ίσως βρεθεί ο Ιβάν σχετικά με τη διακίνηση κεφαλαίων είναι στο επίκεντρο των επιφυλάξεων του ΑΣ, τότε για ποιό λόγο οι δηλώσεις του ΚΚ μπήκαν στο κάδρο;
Είτε έλεγε αυτά που έλεγε ο Κυριάκος είτε όχι, τα γεωπολιτικά θα ...
Είτε έλεγε αυτά που έλεγε ο Κυριάκος είτε όχι, τα γεωπολιτικά θα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης ρε παίδες στο μνημόνιο της ΠΑΕ αναφέρει ως έναρξη των έργων 12+4 μήνες από την ίδρυση της εταιρείας ειδικού σκοπού.
Αυτή η εταιρεία ειδικού σκοπού δεν αναφέρεται το πότε θα ιδρυθεί όμως.
Ειναι εντος 12+4 μηνων απ'την υπογραφη του μνημονιου.
Ειναι αδιάφορο πότε θα ιδρυθεί η εταιρία ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μαθηματικός φαίνεται για τύπος που σου ανοίγει συζήτηση περί νέας τάξης πραγμάτων μετά το τρίτο ουίσκι σε κωλόμπαρο της Λαγκαδά
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενας δεν αξιώθηκε να ρωτήσει την κυρία πως πέρασε στις διακοπές της
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αν θέλει ο διαχειριστής να το σβήσει. Ακολουθεί το εμαιλ

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, ναι, είναι χυδαία απειλητικό. Σου λέω, τ΄ρεμω ακόμαEqualizer έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:14 Το "απειλητικό μεηλ" που... απείλησε ότι θα διαβάσει ο πρόεδρος του ΑΣ είναι η επιφύλαξη παντός δικαιώματος της ΠΑΕ αν διαρρεύσει κάτι;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 16:21 Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.

- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδυνατω να πιστεψω οτι αυτο ειναι το email που κουνουσε περα δωσε στο χαρτι ο προεδρος. Μηπως εχει γινει καποια παρεξηγηση. Διαφορετικα μας θεωρουν ιθαγενεις.
Παντως αυτο το email που κουνουσε περα δωθε ηταν ενας ωραιος τροπος να αποφυγει να απαντησει ερωτησεις που δεν του αρεσαν και ας μην ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ναι αλλά επιβραβεύτηκε με υφιπουργιλήκη μεταφορών για την αποτυχία του να εκλεγεί σε κούρσα που έτρεχε μόνος, έτσι αξιολογούνται οι άριστοι.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εδώ που φτάσαμε πάντως και απο τη στιγμή που τόσο η πλειοψηφία του κόσμου,όσο και ο βασικός χρηματοδοτης του ΑΣ, έχει άρει την εμπιστοσύνη του στη παρούσα διοίκηση του ερασιτέχνη,η παραίτηση του ΔΣ και η διενέργεια εκλογών είναι μονόδρομος. Ευχής έργον να προκύψει ένα νέο σχήμα όσο το δυνατόν πιο ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Καλησπέρα και από μένα.
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
1) Σχετικά με τον στόπερ μην ασχολείστε με παίκτες προοπτικής. Πάμε για πρωτοκλασάτο παίκτη με αγορά 4-5 εκατ. Ευρώ και συμβόλαιο άνω του εκατ.
2) Μια από τις βασικές επιλογές στα χαφ (ίσως η βασική) αγωνίζεται στη Γαλλία και η ομάδα του δεν τα πήγε καθόλου καλά πέρυσι.
3 ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Που είναι εκείνη η ψυχή που μας έλεγε ότι δεν υπάρχει φράγκο; Από χθες, μετά τις συμφωνίες με Μειτε και Τεηλορ έχω να τον δω…renegade έγραψε: Παρ 27 Ιουν 2025, 13:16 Χαλάει την πιάτσα ο Ολλανδός
Δεν του είπαν ότι δεν παίζει σάλιο?
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με τον Σιφουέντες, ρώτησα εναν καλό μου φίλο Αριανό που είναι κοντα στην ομάδα τους και ξέρει απο μπάλα (ναι υπάρχουν και τέτοιοι).
"Τόνι εκ των έσω έχω πληροφορίες και ξέρω γιατι δεν έγινε προσπάθεια σοβαρή να τον κρατήσουν. Καταρχάς είναι παικταρας , για εμένα μπορεί να είναι ο κορυφαιος ...
"Τόνι εκ των έσω έχω πληροφορίες και ξέρω γιατι δεν έγινε προσπάθεια σοβαρή να τον κρατήσουν. Καταρχάς είναι παικταρας , για εμένα μπορεί να είναι ο κορυφαιος ...