Οι συγκεκριμένοι να πάνε να γ@μηθουνε!!!
Όταν λοιδορούν συλλήβδην τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,αυτοί κάνουν τα παγώνια....
Τώρα....που έσφαξαν άλλο ένα παιδί,απλά δεν το έσφαξαν οι ΠΑΟΚτσηδες....κάνουν δημόσιες σχέσεις!!!
Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο!!!!
Αλλά δεν φταίνε αυτοί....Αυτοί ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1048 εγγραφές
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Μετά τη σταση των ΑΡΔ και του ΠΑΟΚ
και του σημερινού, για μένα είναι πλέον
ανεπιθύμητοι και εχθροί του ΠΑΟΚ.
Τη μέρα μάλιστα που κηδεύεται το παλικάρι και υπάρχει πορεία στην Καλαμαριά.
Θα ακούσω αυριο Τσατσαρο και ίσως το βράδυ Κεμεντσετσιδη. Μόνο αυτούς.
Για να δω αν θα σταματήσω για πάντα
να ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μοναδικός άνθρωπος του αθλητισμού, τουλάχιστον που διάβασα εγώ (υπάρχει άραγε κανένας άλλος;), που έκανε δηλώσεις για το ζήτημα, που σκέφτηκε να πει μία κουβέντα για τον πόνο της μάνας, είναι ο Βεζένκοφ. Προς τιμήν του, θα πω εγώ.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηταν θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ. να βρεθούν οι δολοφόνοι του Αλκη». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου
ο τρεχων υπουργος Προστασιας κλπ (χρυσοχο) αν τον ρωτησουν για τον Κλεομενη θα τους πει για το βασιλια της Σπαρτης
ο τρεχων υπουργος Προστασιας κλπ (χρυσοχο) αν τον ρωτησουν για τον Κλεομενη θα τους πει για το βασιλια της Σπαρτης
- Δευ 16 Μαρ 2026, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το είπαμε από την πρώτη στιγμή.
Θα είμαστε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλους, προκειμένου να παρουσιαστεί το άσπρο ως μαύρο.
Είναι απίστευτη η προσπάθεια υποβάθμισης και συγκάλυψης του γεγονότος από την "κοινή γνώμη".
Θα είμαστε μάρτυρες σκηνών απείρου κάλους, προκειμένου να παρουσιαστεί το άσπρο ως μαύρο.
Είναι απίστευτη η προσπάθεια υποβάθμισης και συγκάλυψης του γεγονότος από την "κοινή γνώμη".
- Δευ 16 Μαρ 2026, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον αυτη η φωτογραφια ειναι ανατριχιαστικα προφητικη και περιγραφικη ως προς το τι μελλον επιφυλλασει αυτη η κοινωνια στα παιδια.
Παιδακια 15 χρονων ολα μαζι να προσδοκουν ενα καλυτερο μελλον, κι απο πανω τους να υψωνονται καγκελα και μια επιγραφη με κεφαλαια γραμματα ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Αυτο ειναι ...
Παιδακια 15 χρονων ολα μαζι να προσδοκουν ενα καλυτερο μελλον, κι απο πανω τους να υψωνονται καγκελα και μια επιγραφη με κεφαλαια γραμματα ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
Αυτο ειναι ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει πολύ μίσος στην κοινωνία και μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά. Υπάρχει φτώχεια και ανισότητα και συνήθως τα θύματα της είναι και συνήθως αυτοί που υιοθετούν βία. Είναι δηλαδή η ανημποριά τους σε μια μεγαλύτερη κατάσταση που δεν μπορούν ούτε να κατανοήσουν ούτε να διαχειριστούν και αυτή η βία ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sdna.gr/podosfairo/1411782_o-kleomenis-kratoyse-pano-gia-ton-alki-prin-apo-4-hronia-ti-dilose-o-kathigitis
Ο Κλεομένης κρατούσε πανό για τον Άλκη πριν από 4 χρόνια - Τι δήλωσε ο καθηγητής του
Πριν από 4 χρόνια και τη δολοφονία του Άλκη, ο Κλεομένης, μαθητής Λυκείου τότε, κρατούσε ...
- Παρ 10 Απρ 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μη ξεχαστούν ποτέ! 
- Σάβ 11 Απρ 2026, 07:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Οσα χρόνια κι αν περάσουν το μυαλό και η ψυχή μένει σε εκείνη την στιγμή.
Όλοι πανηγυρίζαμε γιατί κι αν χάσαμε το κύπελο εμείς είμασταν κυπελούχοι Ευρώπης και μετά όλα έγιναν φωτιά και ο Κωστης και ο Ευθύμης από εκείνη την στιγμή θα πανηγύριζαν πια στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου...
Και δήθεν για να μην ...
Όλοι πανηγυρίζαμε γιατί κι αν χάσαμε το κύπελο εμείς είμασταν κυπελούχοι Ευρώπης και μετά όλα έγιναν φωτιά και ο Κωστης και ο Ευθύμης από εκείνη την στιγμή θα πανηγύριζαν πια στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Παραδείσου...
Και δήθεν για να μην ...
- Σάβ 11 Απρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γίνεται φέτος ρε γαμώτο;
Καλό ταξίδι Στέφανε και στείλε χαιρετίσματα στα αδέλφια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου εκει πάνω......
Το γκολ πρόκρισης στο Μέχελεν παίζει συνεχώς στο μυαλό μου στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.
Καλή αντάμωση όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου
Καλό ταξίδι Στέφανε και στείλε χαιρετίσματα στα αδέλφια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου εκει πάνω......
Το γκολ πρόκρισης στο Μέχελεν παίζει συνεχώς στο μυαλό μου στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης.
Καλή αντάμωση όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου
- Σάβ 11 Απρ 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό ταξίδι Στεφανάρα
- Δευ 27 Απρ 2026, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νάσο, μάγκα,
Ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ!
27 Απριλίου 2017
Ανάμεσά μας ΠΑΝΤΑ!
27 Απριλίου 2017
- Δευ 23 Φεβ 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Άνοιξα το τοπικ του πρώτου..Ανοίγω και αυτό. Αν δεν προκριθούμε θα αναλάβω τις ευθύνες μου και θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση του Equalizer!
Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως θα προκριθούμε.
Με την παρακάτω αρχική εντεκάδα:
Τσιφτσής
Κένυ
Κεντζιόρα
Μιχαηλίδης
Μπάμπα
Ζαφείρης
Οζντόεβ
Σάντσεθ
Καμαρά ...
Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως θα προκριθούμε.
Με την παρακάτω αρχική εντεκάδα:
Τσιφτσής
Κένυ
Κεντζιόρα
Μιχαηλίδης
Μπάμπα
Ζαφείρης
Οζντόεβ
Σάντσεθ
Καμαρά ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Επιτέλους, ας αφήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα υποθετικά σενάρια που οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα στην καταστροφή.
Ας επικεντρωθούμε στον αμέσως επόμενο αγώνα.
Που στο κάτω κάτω θα κρίνει, αν όχι τη σπουδαιότερη, μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ.
Και ...
Ας επικεντρωθούμε στον αμέσως επόμενο αγώνα.
Που στο κάτω κάτω θα κρίνει, αν όχι τη σπουδαιότερη, μια από τις μεγαλύτερες προκρίσεις στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ.
Και ...