Αναζήτηση για περισσότερες από 1048 εγγραφές
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΟΚ24 που κάλεσε τον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονημένου Κλεομένη για να εξηγήσει τι συμβαίνει ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο
Δεν κάνανε άρση απορρήτου
Δεν αναζητησανε αλλά βίντεο από την περιοχή
8 μέρες μετά και.μετα από εντολή τής ανακριτρειας πήγαν στον σύνδεσμο έπρεπε αμέσως η αστυνομία
Αυτός τραυματισμένος δεν πήγε Νοσοκομείο αλλά μια μέρα μετά στην ανατριτρια
Δεν υπήρξε φυλάκιση για υπόθαλψη εγκληματία ...
Δεν κάνανε άρση απορρήτου
Δεν αναζητησανε αλλά βίντεο από την περιοχή
8 μέρες μετά και.μετα από εντολή τής ανακριτρειας πήγαν στον σύνδεσμο έπρεπε αμέσως η αστυνομία
Αυτός τραυματισμένος δεν πήγε Νοσοκομείο αλλά μια μέρα μετά στην ανατριτρια
Δεν υπήρξε φυλάκιση για υπόθαλψη εγκληματία ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ στα υπόλοιπα αρδοσάητς παίζει η σημερινή είδηση με την κατάθεση αυτού που ήταν μαζί με τον Κλεομένη και η ετυμηγορία έχει βγει ήδη, πήγαν να δείρουν έναν ο οποίος πάνω σε αυτοάμυνα έβγαλε εκεί ένα μαχαίρι και κατά λάθος σκότωσε, τι να γίνει τώρα, "ήθελε και τα έπαθε" που έγραψε και ένας ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως είπε ο δικηγόρος βρέθηκε η ειδική θήκη του μαχαιριού που θέλει προσπάθεια να απασφαλισεις και να το βγάλεις ελπίζω η προσπάθεια συγκάλυψης να πέσει στο κενό ο δικηγόρος φαίνεται γάτα και στο 24 εκεί που παρακολουθούσαν 700 μπήκαν άλλοι 250 να υποθέσω σκουλήκια?
Βλέπεις τρείς περιπτώσεις Νάσου ...
Βλέπεις τρείς περιπτώσεις Νάσου ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΠΡΑΒΟ στο ΠΑΟΚ24 που κάλεσε τον δικηγόρο της οικογένειας του δολοφονημένου Κλεομένη για να εξηγήσει τι συμβαίνει ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ
Aυτά δεν έπρεπε να τα κάνει το ΟΠΕΝ ?
Δεν έπρεπε να έχει κάθε βράδυ Ντοκυμαντερ για τη βία? Δεν έπρεπε να έχει τις κουράδες που πληρώνει για "κοινωνικά" talk show ...
- Πέμ 26 Μαρ 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ, θα δώσει πειστική εξήγηση κάποιος ... αρμόδιος πώς κόντρα στην ανθρώπινη φύση - εντάξει, για την κοινή λογική πλέον ουδείς καν λόγος, δεν αγγίζει κανέναν - ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος, που μας παρουσιάστηκε ότι βασανίστηκε βάναυσα, αφού βρέθηκαν τόσα ίχνη κακοποίησης σχεδόν σε όλο ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
τιποτα δεν υπαρχει συνθετο και ακατανοητο παιδια
παρτε το χαμπαρι, ειναι οκ να σε φανε στη μεση του δρομου αν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ, και σε λενε Νασο η Κλεομενη.
τι δεν καταλαβαινετε? σε αυτη τη χωρα οταν οι αυτοαποκαλουμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ δολοφονησανε τον Αλκη σε μιση μερα μεσα ειχανε κλεισει ...
παρτε το χαμπαρι, ειναι οκ να σε φανε στη μεση του δρομου αν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ, και σε λενε Νασο η Κλεομενη.
τι δεν καταλαβαινετε? σε αυτη τη χωρα οταν οι αυτοαποκαλουμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ δολοφονησανε τον Αλκη σε μιση μερα μεσα ειχανε κλεισει ...
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και όλα αυτά με Υπουργό Δικαιοσύνης "ΠΑΟΚσάκι" απο το Κιλκίς.
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Φλωρίδης απαντά στην Καρυστιανού: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων
28-03-2026 11:00
SDNA Newsroom SDNA Newsroom
Απαντήσεις στη Μαρία Καρυστιανού, η οποία προανήγγειλε νέα αναβολή στη ...
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Φλωρίδης απαντά στην Καρυστιανού: Στις δίκες δεν προβλέπονται ειδικές θέσεις για υποψήφιους αρχηγούς κομμάτων
28-03-2026 11:00
SDNA Newsroom SDNA Newsroom
Απαντήσεις στη Μαρία Καρυστιανού, η οποία προανήγγειλε νέα αναβολή στη ...
- Σάβ 28 Μαρ 2026, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η υπόθεση, χωρίς να έχω δυνατότητα να παρακολουθώ διαρκώς ή εκτενώς, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να έχει σταματήσει να απασχολεί εντελώς την αιλοινυκείν κηνονύαν, ε; Τελικά δεν ισχύει μόνο για την αστυνομία ότι κάθε παράλογος θάνατος, ειδικά αμούστακων παιδιών, που αποδίδεται σε οπαδικά κίνητρα ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paok24.com/podosfairo/611251/o-kleomenis-echei-katagma-sto-kefali-apo-ropalo-i-sfyri-vid/
«Ο Κλεομένης έχει κάταγμα στο κεφάλι από ρόπαλο ή σφυρί!»
Απίστευτες αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, Νίκου Αλεξανδρή, στο PAOK24 on Studio
Φοβερές αποκαλύψεις έκανε στο PAOK24 on ...
«Ο Κλεομένης έχει κάταγμα στο κεφάλι από ρόπαλο ή σφυρί!»
Απίστευτες αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας, Νίκου Αλεξανδρή, στο PAOK24 on Studio
Φοβερές αποκαλύψεις έκανε στο PAOK24 on ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ceferin με ποδήλατο έρχεται στην Αθήνα για τη συνάντηση κορυφής με τον Κούλη και τους ιδιοκτήτες των 4 μεγάλων ΠΑΕ;
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..
Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
Α, δεν θα γίνει τέτοια συνάντηση αυτή τη φορά;
Οκ..
Πάντως σαν ΠΑΟΚτσής, οφείλω να ευχαριστήσω κάθε οπαδό άλλης ομάδας που πέρασε από το σημείο της δολοφονίας να αφήσει ένα κασκόλ ...
- Δευ 30 Μαρ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κυρία Δημογλίδου έχει ζητηθεί άραγε από κάποιον ΑΡΔακα να τοποθετηθεί εκ νέου για τα δεδομένα της υπόθεσης; Να ερωτηθεί, ρε παιδί μου, αν εμμένει στην αρχική της θέση ότι όλες οι κινήσεις της αστυνομίας από το πρώτο δευτερόλεπτο φλέρταραν με την τελειότητα. Αν εν τέλει υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ...
- Τρί 31 Μαρ 2026, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν την μπορώ τόση δικαιοσύνη.
Δεν την αντέχω.
Την δε αποτελεσματικότητα των αρχών, αυτή και αν είναι τόσο αβάσταχτη.
Το ενδιαφέρον των Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ κλπ συγκινητικό.
Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά.
Τα δικά μας παιδιά, δυστυχώς ποτέ δεν ήταν το ίδιο και φροντίζουν όλοι να μας το θυμίζουν έμμεσα ...
Δεν την αντέχω.
Την δε αποτελεσματικότητα των αρχών, αυτή και αν είναι τόσο αβάσταχτη.
Το ενδιαφέρον των Α.Σ., ΠΑΕ, ΚΑΕ κλπ συγκινητικό.
Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά.
Τα δικά μας παιδιά, δυστυχώς ποτέ δεν ήταν το ίδιο και φροντίζουν όλοι να μας το θυμίζουν έμμεσα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Glasgow Rangers-PAOK κι ενώ έχουμε πάρει τις θέσεις μας στο Ibrox Park πέφτει η είδηση του χαμού του σαν κεραυνός και τα λόγια που μου έλεγε πάντα μου τρυπάνε σαν καρφιά το μυαλό:
"Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ, εμείς, ο ΛΑΟΣ του.
Εμάς φοβούνται όλοι οι αντίπαλοι, εμάς ...
"Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ, εμείς, ο ΛΑΟΣ του.
Εμάς φοβούνται όλοι οι αντίπαλοι, εμάς ...
- Τρί 14 Οκτ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο ...