Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1259 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Φτάσαμε στο σημείο ο Χατζόπουλος να αντιμετωπίζει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μυστακιδη λες και είναι κανένα αφερεγγυο παιδαρελι
Φιλε κοντεψες να με πνιξεις
Ρε τον Μυστα τον βεληνεκη
Χαχαχαχαχχαχα οκ φίλε. Δεν έχει κανενα απολύτως νόημα η προσπάθεια συζήτησης μετα από κάτι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι αλλο να πει ρε equ ο μυστακιδης οταν γραφει «Μάλιστα σε τρίτο, προσωπικό λογαριασμό»;
Υπαρχει περιπτωση να εννοει κατι αλλο;
Τι αλλο να εμποδιζει μια ενδεχομενη πωληση της ΚΑΕ σε δισεκατομμυριούχο; Λεττερ οφ ιντεντ εγινε οικονομικος ελεγχος εγινε εγκριση απο ΕΕΑ εγινε που λετε να κολλαει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την εταιρεία ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω μπλέξει τα μπούτια και απορώ με κάποιους που ξέρουν με τόση βεβαιότητα, τι έχει γίνει. Ρε παιδιά πριν κάνα μήνα δε γινόταν χαμός μη μετοχοποιησει τα λεφτά ο Ιβαν και πάρει και την ΚΑΕ για να μην την πάρει ο Μυστακιδης? Τώρα ξαφνικά αυτά τα λεφτά δεν είναι δάνειο, αλλά μαύρα? Και πως τα εμφάνισε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κύριοι ακούστε πως έχουνε τα πράγματα.
1)Πάω εγώ να αγοράσω την εταιρεία του φίλου μου του Μήτσου. Μου λέει ο Μήτσος κάνε έναν έλεγχο, η εταιρεία χρωστάει 50.000 ευρώ. Κάνω εγώ τον έλεγχο και βγαίνει το ποσό αυτό όντως. Δεν πρόκειται ποτέ εγώ να πληρώσω αυτό το ποσό πριν πάρω την ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ρωτούσε ο μικρός , τι σημαίνει "τζάμπα μάγκας", τι να του πω ρε παιδιά;
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε 'σύ Γιάννη τώρα παριστάνεις τον ανήξερο; Μπορεί να μην είναι του Ιβάν τα λεφτά. Μπορεί να είναι άλλων πέντε δέκα νοματαίων που πήγαν και είπαν "ξέρεις κάτι εγώ είχα βοηθήσει τότε και εγώ είχε βοηθήσει νωρίτερα και θα τα βρίσκαμε και τα θέλω κλόουν".
Μαύρα λεφτά δηλαδή, δάνεια σε σακούλες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ "μαύρος" πιστωτής που θα ήθελε τα λεφτά στον προσωπικό του λογαριασμό....
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έβγαζε ανακοινωση-απαιτηση ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΕ, για "μαύρα" λεφτά
Και τα δύο θα αποτελούν μνημείο αυτοκτονίας
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έβγαζε ανακοινωση-απαιτηση ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΕ, για "μαύρα" λεφτά
Και τα δύο θα αποτελούν μνημείο αυτοκτονίας
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διάβασα ένα κάρο ασχετα ή ευφάνταστα επιχειρήματα, μερικά δεδομένα για να μπούμε σε μια σειρα:
1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.
2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
1) Αν κάποιος έδωσε μαύρα λεφτά, να τα κλάψει. Πρόβλημα του. Προφανώς θα πληρωθούν αυτά που αναγνωριζονται στα βιβλία. Οποτε οι κουβεντες περί μαύρων είναι ατοπες.
2) Τα χρέη μπορούν να πληρωθούν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω κάποια ερωτήματα τα έθεσα πάντως, για να προσπαθήσω να μιλάω επί κάποιας βάσης.
Και οι απαντήσεις που πήρα είναι πως εξαρχής η συμφωνία ήταν να πληρωθούν όλα προτού/την ώρα ολοκλήρωσης της πώλησης. (Προσωπικό σχόλιο: νομιμοι τρόποι και υπάρχουν και δεν είναι τόσο σπάνιοι).
Το κυριότερο που ...
Και οι απαντήσεις που πήρα είναι πως εξαρχής η συμφωνία ήταν να πληρωθούν όλα προτού/την ώρα ολοκλήρωσης της πώλησης. (Προσωπικό σχόλιο: νομιμοι τρόποι και υπάρχουν και δεν είναι τόσο σπάνιοι).
Το κυριότερο που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς αέρα δεν λιχνάς, χωρίς βροχή δεν σπέρνεις, χωρίς κόπους και βάσανα ψωμί μην περιμένεις.Michael Scott έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:03 "Οποιος δεν θέλει να ζυμωσει, χίλια χρόνια κοσκινίζει"
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζόπουλε, κάνε αυτό που πρέπει.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.
Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.
Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.