Αναζήτηση για περισσότερες από 1259 εγγραφές

Return

από dimpaok4
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ο χατζο εχει βαλει στον ΠΑΟΚ σε 5 χρονια ΕΠΤΑΨΗΦΙΟ ποσο που το μεγαλυτερο ποσοστο το εχει μετοχοποιησει ,κοψτε τις βλακειες οτι διοικει με τα λεφτα μας και οποιουδηποτε αλλου ,με το μπραντ του ΠΑΟΚ(ναι υπαρχει ακομα) διοικει και με τις εταιρικες/επαγγελματικες του γνωσεις ,μην σας θυμησω ποσοι ...
από Montrealiotis
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
από Maklaz
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.

Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
από Montrealiotis
Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:34
Jump to forum
Jump to topic

Αφού είναι το καλό του μπάσκετ μας πάνω από ολα και εμείς είμαστε μόνο ΠΑΟΚ, γιατί να αποσυρθεί ο δισεκατομμυριούχος κ. Μυστακίδης; Δεν θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα μας, να υπάρχουν δύο υποψήφιοι επενδυτές και αυτός που θα δώσει το καλύτερο όραμα για την ομάδα μας να προτιμηθεί;
από eorptol1
Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:21
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνείς να αποσυρθεί από την νέα Τούμπα? Όλοι το θέλουμε αρκεί να μένει στα του μπάσκετ
από renegade
Τετ 10 Σεπ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Για κάποιον που θέλει να εκθρονίσει τον πιο επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του συλλόγου, οτιδήποτε λιγότερο από το να είμαστε την σεζόν 26-27 ένα από τα φαβορί του euro cap προσωπικά δεν το δέχομαι.

Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Από την μια σεζόν στην άλλη μπορείς να αλλάξεις επίπεδο. Πιο ...
από Guitarman
Τετ 10 Σεπ 2025, 14:43
Jump to forum
Jump to topic

Καλά Rene τι συγκρίνεις... ο dpg έχει ΚΑΒΛΑ με αυτό που κάνει. Μέχρι κ ξύλο είναι έτοιμος να παίξει... Όχι δεν θέλω έναν τέτοιο πρόεδρο. Αλλά ο Τελης μοιάζει να κρατάει μεγάλες αποστάσεις και αδυνατώ να πιστέψω ότι θα εμπλακεί στα της ΚΑΕ ενεργά. Πιο πιθανό είναι να βάλει άλλους να τρέχουν το μαγαζί ...
από renegade
Τρί 23 Σεπ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εγώ πάντως δηλωνω μπασκετικός φίλαθλος κ ποδοσφαιρικος οπαδός :D
από Maklaz
Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
από eorptol1
Παρ 10 Οκτ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Το θεσσαλονικιος ειναι τιτλος τιμης ? εμεις που δεν ειμαστε τι ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚτσηδες ? ρε γιλοπουλε τι γραφεις πραγματικα :o :o
από lkosmid
Παρ 10 Οκτ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

eorptol1 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:00 Το θεσσαλονικιος ειναι τιτλος τιμης ? εμεις που δεν ειμαστε τι ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚτσηδες ? ρε γιλοπουλε τι γραφεις πραγματικα :o :o
Αφου κατοικούμε δυτικά δεν υπάρχει προβλημα :D Αλλα αν είσαι ΠΑΟΚτσης ανατολικά του Ντον, οπως να έχει υπάρχει γεωπολιτικό πρόβλημα σύμφωνα με τον ΑΣ...
από aivas19
Παρ 10 Οκτ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα και αυτό που λες για καλό μάλλον γίνεται. Αυτοι που βρίσκονται στο τιμόνι του ΑΣ δεν τοποθετήθηκαν από τον Μυστακιδη. Αν αποδεικνυονται λίγοι και καταλήξουμε να απομακρυνθουν λόγω εξελίξεων πάλι κερδισμένοι θα είμαστε. Προτιμώ μέσα από λάθη να γίνομαι καλύτερος πάρα να μένω στάσιμος απλά ...
από Maklaz
Παρ 10 Οκτ 2025, 16:30
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
"Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ."
Συνεχίστε, συγγνώμη για την διακοπή.

Καλα μην κολλας ρε φιλε στο θεσσαλονικιος.
Αυτο που εννοω ειναι οτι μια ζωη στη Βορεια Ελλαδα ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 10 Οκτ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ τρελιτσα πουλιέται εδώ μέσα.
Οι αγοραστές όμως τελειώνουν.....
από Dimitrisou
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως πέρα από ένα παλικάρι που έχει το δικαίωμα να γουστάρει όποιον θέλει δεν έχω δει ούτε έναν να πει ξεκάθαρα δεν θέλω τον Μυστακίδη εδώ μέσα ...το να έχει κάποιος επιφυλάξεις είναι δικαίωμα του..ξεκάθαρα δεν έχει πει κανείς ότι δεν το θέλει στην ΚΑΕ...αλλά σε κάποιους βολεύει το αφήγημα ...