Αναζήτηση για περισσότερες από 1259 εγγραφές

Return

από leomatos88
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από astral
Δευ 13 Οκτ 2025, 10:23
Jump to forum
Jump to topic

Δε θα βρείς πάνω από 1-2 αλλα είναι αρκετό για να αρχίσει ο ίδιος κύκλος ξανά και να διαβάσουμε 5-6 σελίδες τα ίδια.

Aς κάνουμε λίγη υπομονή, να τελειώνει η ιστορία, να ξεκινήσει η δουλειά και να έχουμε να συζητάμε πιο ουσιαστικά πράγματα και όχι θεωρίες.
από navigator11
Σάβ 18 Οκτ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Σε περίπτωση πάντως που δεν ολοκληρωθεί η μετάβαση στη νέα εποχή μέσα σε κανένα 10ήμερο το πολύ από σήμερα, πολλώ δε μάλλον, αν μέχρις ότου συμβεί (εφόσον συμβεί εν ... τέλει) αυτή, δεν υπάρξει καμιά εξέλιξη στο εκκρεμές θέμα της παράδοσης του τεχνοκρατικού μνημονίου, του απλά ... συμβουλευτικού ...
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι να πάρει το μπάσκετ απλά για να γίνει θεσμικός ευχαριστώ δεν θα πάρω. Αν και ένας τελης Μυστακίδης δεν θα έβαζε ποτέ τον εαυτό του σε ρόλο θεατή. Εφόσον πάρει την ΚΑΕ ελπίζω να κάνει ότι έκανε ο Σαββιδης στην μπάλα και να γίνει και αυτός αγαπητός στην κερκίδα φέρνοντας πρωταθλήματα και ...
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Στο μπάσκετ αυτά που διακυβεύονται σε χρήμα είναι πολύ λιγότερα, άρα το παρασκήνιο είναι πιο εύκολο να το πάρεις αν ασχοληθείς. Εδώ έσπασε παράγκα 30 ετών που δεν μπορούσε να την σπάσει κανείς στη μπάλα. Έφαγε τα μούτρα του, τσαλακώθηκε αλλά πήρε την επο εκτός αττικής μετά από 100 χρόνια. Αν έχει ...
από Taseos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Έχεις άλλη γνώμη. Εγώ όταν έχω έναν παγκόσμιο δισεκατομμυριούχο δε μπορώ να σκέφτομαι την θέση του κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Αν το χάσει 3 χρόνια με σφαγή και την τέταρτη καθαρίσει την εοκ και το σηκώσει όλα καλά για μένα. Αλλά αυτό που μερικοί θέλετε να περάσετε ως επιτυχία ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:57 Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
Όταν είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει να κάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου είπε ότι θέλει να πάρει και την ΚΑΕ; Αυτό έγινε τρεις μήνες μετά. Όταν είδε ότι το σχέδιο έχει ζόρι. Δηλαδή θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.

Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.

Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.

Με αφορμή ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας ...
από Dimitrisou
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Τραγικό το άρθρο...κάντε ρεπορτάζ χωρίς υπονοούμενα και γλυψιματα βρε πουλάκια μου...και μην προσπαθείτε να τα περάσετε έτσι μέσα στο άρθρο δεν μπορείτε...
από Dimitris_L4
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Το διδυμο και το τελοπολις εβγαλαν το ιδιο πουστικο αρθρο κατηγορώντας την ΚΑΕ...κ αντε το τελοπολις ειναι γνωστο πλεον για τν ρολο του...Εσεις ρε μλκς που μπαινετε εδω κ διαβαζετε, δεν ντρεπεστε λιγο??
από Taseos
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Λαός που θάβει τα λάθη του είναι καταδίκασμενος να τα ξαναζήσει. Και εγώ δεν θέλω επουδενί η νέα γενιά του ΠΑΟΚ να ζήσει τα σκατα τα δικά μας. Που μοναδική χαρά μας ήταν μια οπαδική κατάβαση Αθήνα και ένα ματς με τον ολυμπιακό εδώ μέσα. αυτόν τον ΠΑΟΚ δε θέλω καν να τον γνωρίσουν τα νέα παιδιά. Ο ...
από Fireman 4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Να πούμε σήμερα, ότι η ημέρα είναι ιστορική ?
Πραγματικά φαίνεται σαν όνειρο.
Μέχρι να το δούμε να απεικονίζεται και στο αγωνιστικό, έχουμε το δικαιώμα να είμαστε συγκινημένοι.
Τόσα χρόνια προσμονής...να ζούμε από τις δόξες του παρελθόντος.
Με χρυσά γράμματα το όνομα του Χατζόπουλου στα βιβλία ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά έρχεται αύριο ο τάδε επιχειρηματίας και σου λέει,
θέλω την ΚΑΕ.
Εσύ αποδεδειγμένα αγαπάς την ομάδα.
Του λες σου πουλαω τις μετοχές και στα @@ μου;

Όποιος επιχειρηματίας και να είναι. Μιλάμε για ένα τμήμα
που 25 χρόνια προσπαθεί να επιβιώσει. Που χρωστάει.

Θες κάποιον να σου αποδείξει ...
από Andrew R
Παρ 21 Νοέμ 2025, 17:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Μια θεση υπαρχει για τον χατζοπουλο κι αυτη τωρα πια ειναι στο διοικητικο συμβουλιο της ΠΑΕ. Στελεχοι ψαχνουμε αλλα οχι να μην μπορουμε να δουμε κι αυτα που ειναι μπρος στα ματια μας . :pano: :opaokara: :nairepaok: