Η αναζήτηση βρήκε 401 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τα emails τους μέχρι αύριο στις 3 το μεσημέρι να τα ελέγξουν όμως εγκαίρως οι θεματοφύλακες, ε; "Προωθήσεις", "Κοινωνικά", τα πάντα όλα. Και τα "ανεπιθύμητα". Μη γίνει κανένα ανυστερόβουλο μπερδεγουέι και βρεθούν να συνομιλούν μόνο με τις αρδοσερβιέτες του ομίλου μετροσέκσουαλ, του πρώκτου φλέγματος ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μίλησε αποθέωσε τον Ιβάν
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Sera4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 13:56 Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι σε όλα, ακόμα και στα πιο βασικά, όπως είναι η σύνταξη μιας ανακοίνωσης.
Μα εξ αρχής ο τρόπος σύνταξης μιας ανακοίνωσης ήταν που έπεισε πως πρόκειται για έγκλημα εσκεμμενο
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μας στην 6 η ιαχη Ιβάν σάββιδης κάλυπτε τα πάντα τώρα τι λέγανε μεταξύ τους αρχισυνδεσμιτες της 4 σεν ξέρω α λέγανε σε άλλες φάσεις την αθλιότητα λευτεριά στα αδέλφια μας και δεν ακολουθούσε κανέναςEqualizer έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:11 Μπορείτε να μου πείτε όλοι αυτοί που λέτε πόσα άτομα είναι;
Όλοι και οι μεν και οι δε
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πες μας πόσο εύκολα μαγειρεύεται ένας ισολογισμός;
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Για πράγματα που αφορούν οικονομικά καλύτερα είναι να μην λέτε ελαφρά τη καρδία για μαγειρέματα, δεν είσαι σχετικός προφανώς με το αντικείμενο. Μια ΑΕ δεν είναι μπακάλικο ότι και αν λένε στο τουιτερ ή στα καφενεία. Αν δεν ξέρεις το λιγότερο κράτα μια πισινή
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
.............. Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια
Ρε σκούφε του Λουτσέσκου να σου κάνω τρεις ερωτήσεις?
Εσύ γράφτηκες πριν 'ένα μήνα σε ένα φόρουμ για να μας ανοίξεις όλους τα μάτια (γιατί μπαίνεις λίγο επιθετικά απέναντι σε παιδιά που γράφουν χρόνια εδώ) για το πως ο Σαββίδης το πάει λάθος το καράβι ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Εδώ μέσα δεν κάνουμε μεταγραφική κριτική και όποιος κάνει μεταγραφική κριτική για να δικαιολογήσει το τρύπημα του συλλόγου είναι και άσχετος και επικίνδυνος και ύποπτος όχι μόνο εδώ μέσα αλλά οπουδήποτε
2. Έχω κάνει σαφή προειδοποίηση πολλάκις ότι οποιοσδήποτε μιλάει για στημένους ή βρώμικους ...
2. Έχω κάνει σαφή προειδοποίηση πολλάκις ότι οποιοσδήποτε μιλάει για στημένους ή βρώμικους ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το πράγμα που ένα κάρο εξυπνακηδες εχετε οργιαζουσα φαντασία και τρομερή νοημοσύνη για να αναλύετε τα εγκλήματα της Χ ΠΑΕ αλλά όταν γράφετε μηνυσιμες αηδιες οι ίδιοι "δεν ξέρατε - δεν καταλάβατε" έχει τόσο πολλή πλάκα όσο και τα οριστικά Μπαν που θα τρωτε
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα παιδιά που τρώνε τόσες ώρες με τη διαχείριση του σάιτ και του φόρουμ.
Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.
Είστε οκ μ αυτό ...
Παρακολουθούμε διάφορα περίεργα χτεσινά ακαου, να δίνουν και καλά εκ των έσω πληροφορίες που προφανώς είναι ξεκάθαρα ενταγμένα σ ένα πλαίσιο δολοφονίας χαρακτήρα του ιβαν.
Είστε οκ μ αυτό ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το ξαναλέω, αν ο Ιβάν συνεχίσει τα αυτογκόλ, δεν αλλάξει πολιτική και δε ρίξει χρήμα θα αρχίσουν κι άλλοι να μπαίνουν απεναντι. Στο χέρι του και μονο είναι. Γιατί και τους Δυτικούς και τους άλλους έπαιρναν μέχρι τελευταία στιγμη απ' την οικογένεια του Ντελια για να κάνουν κάτι επειδή ΔΕΝ ήθελε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω, πολύ καλά, αν μαγειρεύεται, εύκολα ή δύσκολα και τι. Εσυ, ξεκάθαρα, δεν έχεις ιδέα και πετάς μια μπαρούφα όπως πολλοί άλλοι.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν πολυισχυει βέβαια , αλλά όπως βολεύεται ο καθένας
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλ αν κάποιος γράψει χωρίς στοιχεία ότι ένας μουσατος κύριος που εμφανίστηκε μετά από 6 χρόνια, μαγειρεύει τα λογιστικά μιας παε, επειδή δεν αναφέρει το όνομα και δεν είναι μηνυσιμο,θα περάσει κανονικά χωρίς καμία επίπτωση;
Δεν θα τον σουταρετε σε 2 λεπτά;(όπως είναι το φυσιολογικό)
Γιατί στην ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...