Η αναζήτηση βρήκε 401 εγγραφές

Return

από eorptol1
Τετ 06 Αύγ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

dev έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 23:37 ελα ρεσυ giapa που εισαι τα ρανταρ που εντοπιζεις κοσμο.

τρομαξαμε.
Μπράβο giapa πολύ σωστά τα λες
από eorptol1
Τετ 06 Αύγ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα φέτος να γίνει ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, στα 100 χρόνια της ομάδας και να σπάσουμε το ρεκόρ των 21.100 εισιτηρίων διαρκείας, της διοίκησης πρωτοδικείου Ζαγοράκη - Βρύζα.

Ίσως, μερίδα του κόσμου, να είναι απογοητευμένη από τη μεταγραφική πολιτική της παε τα ...
από theo-drama
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..

Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.

Και κάπως έτσι, μπήκε άλλο ένα όπλο στις μάχες που έρχονται

Μόνο μην ...
από trouman
Τετ 06 Αύγ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..

Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.

Και κάπως έτσι, μπήκε άλλο ένα όπλο στις μάχες που έρχονται

Μόνο μην ...
από Equalizer
Τετ 06 Αύγ 2025, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βρούτσης είναι από την καλή νουδούλα που δίνει το Καυτατζόγλειο στον ΠΑΟΚ και στην οποία δεν κάνει ποτέ αντιπολίτευση το όπεν ή από την κακή νουδούλα που πολεμάει τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Για να ξέρω δηλαδή γιατί μπερδεύτηκα.

Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν να γίνει το ίδιο ραντεβού και ο ΠΑΟΚ ...
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να υποθέσω ότι το πρωτάθλημα του 2024 δεν πιστώνεται και στον Ιβαν. Άλλωστε έχουμε πολλά, οπότε τι είναι ένα πρωταθλήματακι. Στάσιμη η ομάδα από το 2019. Και γιατί να το κάνουμε ‘19 και όχι ‘15; Αφού δεν μας έβαλε και στο τοπ 20 που υποσχέθηκε.
από Χωρικός
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 06 Αύγ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

loukas karadimos έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 17:59 Αγαπητέ Ιβαν

Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
Καλά δεν θα χάσουμε και κανένα κελεπούρι. Εξ άλλου αν ο συγγενής μπορεί να μας βοηθήσει (στο να μην μας κυνηγούν τόσο πολύ) εγώ δεν έχω πρόβλημα.
από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Άλλος παπατζης. Δεν υπάρχουν θυγατρικές των ΠΑΕ. Υπάρχουν συνδεδεμένες και αυτό φαίνεται και στις οικονομικές καταστάσεις των ΠΑΕ όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα ψέμματα και την παραφιλολογία. Φτάνει με τους αυτόκλητους σωτήρες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε παντοπωλείο στη γειτονιά ...
από eorptol1
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

μια ερωτηση διαφορετικη .....τον Ιβαν λενε καποιοι εξαφανισμενο ,τον τελη που ειναι γνωστος εδω και καιρο τον ξερουμε απο μια παλια φωτογραφια δεν κυκλοφορει τιποτε αλλο....ειναι υπαρκτο προσωπο ? κατσαρη τον εχεις δει απο κοντα ? :shock: :shock:
κυκλοφορει καμμια αλλη φοτο του ξερει καποιος ?
από psykoman
Τετ 06 Αύγ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Παμε αλλη μια φορα με πιο πολλες λεπτομεριες μπας και γινω κατανοητος καποια στιγμη...

1)ΑΣ...τεραστια στιαπου τρυπημα και οποιον αλλον επιθετικο προσδιορισμο θελετε χρησιμοποιειστε...
2)Μου ειναι παντελως αδιαφορος...πως αλλωστε θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον ενα ''φαντασμα''...μια ανακοινωση 5 ...
από Montrealiotis
Τετ 06 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

renegade έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 22:40 Πέρα απ όλα τα άλλα τώρα έχουμε και την μάχη των λογιστών :lol:
Περιμεντε και τον Μόντρεαλ
Τι να κάνουμε; :D

Μεταγραφές δεν κάνουμε, ο ΑΣ παίζει κρυφτούλι, και έχουμε και κάτι συν οπαδούς που ασχολούνται με πράγματα που δεν ξέρουν και δεν θα έπρεπε καν να ασχολούνται.
από Jairo
Πέμ 07 Αύγ 2025, 00:39
Jump to forum
Jump to topic

Λάσπη από παντού. Ψέματα.

Μία φορά χρειάστηκε να βάλουμε πλάτη στο ΠΑΟΚ TV απέναντι στον οργανωμένο οικονομικό στραγγαλισμο με τηλεοπτικά και φφπ και ύπουλα χτυπήματα παντού, επειδή σηκώσαμε κεφάλι στο κατεστημένο, και το αποτέλεσμα;
Απο κοντά χιλιοι γενναίοι ήρωες και οι υπόλοιποι...σύγχρονοι ...
από Taseos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Εχεισ Δίκιο. Έσβησα τα περισσότερα ποστ μου. Αν ξέφυγε κανένα που δεν έσβησα ας το σβήσουν οι μοντ. Αποχωρώ από αυτό το τοπικ. Γράψτε ο,τι θέλετε. Έχασα πολύ χρόνο.
από Jean Valjean
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Αγαπητέ Ιβαν

Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?

Μην ανησυχείς φίλε Λουκά. Ας το δούμε αλλιώς, ας κοιτάξουμε την μεγάλη εικόνα.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Παπαμιμίκος είναι γαλάζιος.
Όπως έχουν ...