Η αναζήτηση βρήκε 204 εγγραφές

Return

από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Άλλος παπατζης. Δεν υπάρχουν θυγατρικές των ΠΑΕ. Υπάρχουν συνδεδεμένες και αυτό φαίνεται και στις οικονομικές καταστάσεις των ΠΑΕ όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Φτάνει με τα ψέμματα και την παραφιλολογία. Φτάνει με τους αυτόκλητους σωτήρες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διαχειριστεί ούτε παντοπωλείο στη γειτονιά ...
από Taseos
Τετ 06 Αύγ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Μη τα λες σε μένα embuji. Του το είπα. Αλλά δεν καταβαίνει ότι σωματείο είναι ο ας ΠΑΟΚ αλλά επειδή βλέπεις ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο τις μπουτίκ δεν τις τρέχουν ΠΑΕ αλλά εταιρίες συνδεδεμένα μας έβαλε έναν εδάφιο για αθλητικά σωματείο που βρήκε στο ChatGPT. Μετά έβαλε και μια εταιρία που ...
από Σουριναμέζος
Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
από Taseos
Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Υπάρχει μια παγωμάρα. Ενα άγχος στους οπαδούς της αναμπουμπούλες και του διχασμού. Μερικοί επειδή διαψεύστηκαν όπως εδώ και χρόνια βέβαια , γιατί δεν τους βγήκε το μπάχαλο, αρχίζουν να προεξοφλούν τι θα γίνει σε περίπτωση ήττας στην Αυστρία. Οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. lol. Άλλοι ονειρεύονται ...
από Kabamaru11
Σάβ 09 Αύγ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι ειναι καθηγητης μαθητικων πανεπιστημιου,δεν μου λεει κατι.

Εχω γνωρισει πολλους ηλιθιους με πτυχιο και πολλους εξυπνους/πετυχημενους "αγραμματους".

Το οτι ο συγκεκριμενος,απο καθηγητης απθ κ μαλιστα πρυτανης εκει (λογικα κομματοσκυλο) κατεληξε να ειναι παραγωγος στον συγκεκριμενο ομιλο,το ...
από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μα τι εύκολη διαχείριση είναι αυτή σε αε. Πως χάνονται ορισμένα ταλέντα που ξέρουν πρόσθεση και αφαίρεση. Να γυρίσουμε μια σειρά με ΑΥΤΟΤΕΛΗ επεισόδια. Ευτυχώς ο κύριος επενδυτής αν αναλάβει ποτέ, θα έχει τεράστια δεξαμενή λογιστών και στελεχών . Τσακ μπαμ
από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

2 Αυγούστου εγγράφηκε στο φόρουμ άνθρωπος που προσπαθεί να νουθετήσει και να ξυπνήσει τον κοιμώμενο λαό του ΠΑΟΚ. Lolll . Στα τρίχρονα από την ανέγερση του μνημείου Τάισον επι του γηπέδου Κλεάνθης Τριαρίδης θα τον καλέσουμε για ένα φοντάν
από Taseos
Δευ 18 Αύγ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι σίγουρος ότι αν κάποιος κάτσει και γράψει την τελευταία 5 ετια πόσα χρήματα μπήκαν στις 4 μεγάλες ΠΑΕ Θα αντιληφθείς ότι θέμα πολέμου δεν υπήρξε ποτέ στη ροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ. Και μάλλον σε καμία εταιρία του σαββιδη. Αλλά εμένα προσωπικά αυτό ουδόλως με ενδιαφέρει. Είτε είναι ευρώ είτε ...
από Taseos
Τρί 19 Αύγ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλοι αναλυτές στην πόλη του θεού. Ξέρουν ποιοι ρωσσοι είναι αντιπουτινικοι ποιοι είναι πουτινικοι, ποιοι έχουν τα χρήματα στο ροστοφ ενώ μένουν στο Λονδίνο. Γενικά ένας Αχταρμάς. Δικαιολογίες επι δικαιολογιών για να πουν το πιο απλό. Οταν η γκομενα δεν έχει τα δωράκια της ψάχνει αλλού να βρει ...
από gervasio artigas
Σάβ 06 Σεπ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Με όλα αυτά που έγιναν σκέφτομαι τώρα, ρε μπας και η κάρτα φίλαθλου που περιμένουμε και συζητάμε τα τελευταία χρόνια δε κολλούσε τελικά απο τη ΠΑΕ αλλά την υπομόνευε τόσο καιρό ο ΑΣ για να μην αναγκαστεί να ανοίξει τη μητρική αγκαλιά στην πλατιά μάζα.
Μετά από αυτά που είδα και δεν είδα τα ...
από nkoss
Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Η επιλογή ενός ανακαινιστή μπάνιων στην τριμελή επιτροπή για την αξιολόγηση των προτάσεων για τη νέα Τούμπα, εμένα μου δείχνει ότι η επιτροπή αυτή δεν έχει αντικείμενο. Είναι προσχηματική. Η επιλογή θα γίνει με άλλα κριτήρια κι όχι τεχνικοοικονομικά. Δηλαδή αυτός θα αξιολογησει την populus και τους ...
από Jamaican
Πέμ 11 Σεπ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Και που είναι το παράξενο δηλ να συζητήσεις για την ενίσχυση του βόλλευ, χωρίς τον υπεύθυνο για το βόλλευ αλλά με δικηγόρο;
Μπορεί να ετοιμάζουν τον δικαστικό αγώνα για Μασο, ας πούμε :lol: :lol: :lol:
από Equalizer
Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο ...
από Kabamaru11
Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.

Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη ...