Η αναζήτηση βρήκε 124 εγγραφές

Return

από DamoN
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εντομεταξυ είπαμε μλκια το σόου κατέβηκε με τις βαλίτσες στο χέρι χαιρέτησε έμεινε έφυγε κλπ
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με ...
από Napoli4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Για μένα πλέον θα πρέπει να μιλήσουν οι σύνδεσμοι και το γήπεδο.

Θα με νοιάζει αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά του Ιβάν. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚτσής να δέχεται κάποιος να μπαίνει και να αποφασίζει για τα συλλογικά του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει απευθυνθεί στον κόσμο της ομάδας. Δεν γίνεται να βρέθηκαν 5 άτομα σε ...
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
από DamoN
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε μου δεν μας νοιάζουν αυτά.
Είπε ότι θα κάνει γήπεδο και άργησε 3 χρόνια;
Τότε ας του πάρουμε την ομάδα γιατί κάνει λάθος μεταγραφές και αργεί .
Σόου μι δε μάνι τέλος
δεν είμαστε σαββιδης fc είμαστε ΠΑΟΚ
Βέβαια ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους .
Οπότε αφού με σαββιδη πήραμε όσους πήραμε στα ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:23
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπλα μπλα μπλα

Το αγωνιστικό

Ναι ναι ναι

Το αγωνιστικό

Ε δεν είναι το αγωνιστικό το ζήτημα, όταν γίνονται κρυφές συναντήσεις, κρυφές συμφωνίες, ύπουλες διαδικασίες και διχαστικές καταστάσεις από τον ΑΣ

Με το στανιό για μεταγραφές δεν θα μιλάμε

Θα απαντάω σε όσα κρίνω ότι έχουν νόημα

Σαββίδης ...
από DamoN
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
από Equalizer
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Πάλι την είδηση στην τελευταία γραμμή την είχε.

Πλάκα έχει να διατεινεσαι ότι "ξέρετε τα πράγματα μονόπλευρα άρα δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι".

Έχει ενάμιση μήνα που ρώτησαν ΠΟΛΛΟΙ παράγοντες του ΠΑΟΚ και ΟΛΟΣ ο κόσμος "ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΣΗ;"

Και βγαινετε τώρα με τέτοιο ελεεινό θράσος και παριστάνετε ...
από Σουριναμέζος
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ φαίνεται να λειτουργεί όπως και οι περισσότερες “ανεξάρτητες” αρχές στην Ελλάδα και γενικότερα στις φιλελέ δημοκρατίες: Θεσμικά υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένες από άμεσες εξαρτήσεις με την εξουσία, ώστε να ενεργούν με αμεροληψία και να διασφαλίζουν θεμελιώδεις αξίες. Στην πράξη, όμως ...
από Χωρικός
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε λέγατε :ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τα πρωταθλήματα..
Μάλλον σωστό ήταν , γιατί μόλις πήρατε πρωταθλήματα γίνατε γαύροι. Χειρότεροι από γαύρους σε ορισμένα θέματα.
Είναι προφανές οτι αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ, ή δεν είναι ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε.
Το πιο πονηρό φυσικά είναι το όμορφο: Δεν παίρνω ...
από Guitarman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Ο παναθηναϊκός ενώ έχει τις άκρες σε όλο το σύστημα (και παιρνει χρημα απο την πολιτεία) δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστικά βήματα για τον βοτανικό εδώ και πολλά χρόνια.

Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.

Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
από Guitarman
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Βλέπεις πάντως πόσο εξοργισμένοι είναι αυτοί που γράφουν για τα εκτρώματα του ΑΣ και των συνδέσμων το τελευταίο διάστημα, και απ την άλλη με πόση ηρεμία και σιγουριά γράφουν όσα παιδιά φαίνεται να έχουν εκ των έσω πληροφόρηση. Αυτό λέει πολλά για το τετελεσμένο του πράγματος όσο και για το αφήγημα ...
από Χωρικός
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο ...